Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Woytek: Wogóle cię nie widać. Jakaś czarna plama tylko. Roberto też jakiś mało podobny do siebie.

Ja właśnie do domu wróciłem (skuterem) z pracy jakieś 30-40minn temu ... Jakoś nie chce mi się telepać z powrotem do W-Wy.

Woytek: Wogóle cię nie widać. Jakaś czarna plama tylko. Roberto też jakiś mało podobny do siebie.

Ja właśnie do domu wróciłem (skuterem) z pracy jakieś 30-40minn temu ... Jakoś nie chce mi się telepać z powrotem do W-Wy.

Trochę padało ale większy problem że po nerkach wiało (a nie zabrałem osłony).

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran Twój nowy avatarek wygląda jak bym miał brata bliźniaka , tylko że ja ten ładniejszy jestem :)

chyba od tyłu hehe :) ................ Woytek gratuluję zmiany na dwa gary :)

PS

Pogoda troszkę kiepska ale i tak było nas sporo, miejmy nadzieję że na następny spot przyjedzie nas o wiele więcej :)

• Administrator
Opublikowano

Pogoda troszkę kiepska ale i tak było nas sporo

W taką pogodę przyjeżdżają sami twardziele :notworthy:

Wczoraj jak wracaliśmy z Michalu to na krótkim odcinku zaczął padać grad :Jumpy:

Ale ogólnie spot udany. Było wesoło. Odwiedził nas nawet jakiś farmer, który zajechał na spota pick-up 'em :laughing: ... a SmokWawelski prawie dostał :boxing: od farmera :laughing:

No to do następnego :detective:

• Sympatycy
Opublikowano

Trzeba uważać jak się człowiek pyta o rocznik :notworthy:

To w końcu to Bronco czy Ranger?

Opublikowano

Co Farmer miał na pace na targ w mieście :notworthy: ?

• Administrator
Opublikowano

To w końcu to Bronco czy Ranger?

Oj znowu grzebiesz w bombie Smoku :detective:

Widziałem u Farmera na pace grabie i kosę! :laughing:

:notworthy:

• Sympatycy
Opublikowano

Przemawia przez was zazdrość, fura farmerska super hiper paluszki lizać. :notworthy: Przyjechał chłopak na spota prosto z po...., roboty i chociaż powinien być w kościele, to wpadł do nas na pogaduchy.

Marcin, nie przejmuj się. Mi się podoba :detective:

PS. Jadąc windą do domu moją uwagę wzbudziła nalepka: :laughing:

WP_000175.jpg

Opublikowano

śmieliście się z wozu farmera :notworthy: , to jest już do sprzedania

poszukajcie sobie

• Sympatycy
Opublikowano

Faktycznie. Wersja Paris :notworthy:

Ciekawe co tam G76 wymyślił. Grzesiu, fotkę poprosimy.

• Administrator
Opublikowano

śmieliście się z wozu farmera :) , to jest już do sprzedania

poszukajcie sobie

No faktycznie, Farmer się wku...ił :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Jak będzie ładna pogoda to podjade kiedyś na spota

Opublikowano

A może Farmerowi wystarcza zwykły traktor z przyczepą? Albo zainwestował w kombajn? Cholera wie, ukrywał się z farmerowaniem, to i nie wiadomo naprawdę dlaczego sprzedaje takiego dobrego i szybkiego pick up-a :frusty: ...

• Sympatycy
Opublikowano

A może Farmerowi wystarcza zwykły traktor z przyczepą? Albo zainwestował w kombajn? Cholera wie, ukrywał się z farmerowaniem, to i nie wiadomo naprawdę dlaczego sprzedaje takiego dobrego i szybkiego pick up-a :frusty: ...

Sprzedaje bo sie okazalo ze ma manualna skrzynie biegow a to nie przystoi amerykanskiej bryce.
  • Klubowicze
Opublikowano

W Ameryce w wielu modelach 4oo trzeba dopłacić do manualnej skrzyni biegów, więc to jest bryka na wypasie.

Opublikowano

Czyli to wersja dla "european farmers only" :) , w USA 2,3l pojemności to ma kubek coli w jakimś McFood*zie :) ...

Opublikowano

Wasza zazdrość i zawiść osiąga pułap miłości poseł pawłowicz!

Opublikowano

Nie wiem kto to jest poseł pawłowicz i nawet nie chcę wiedzieć. Pewnie jakiś następny oszołom aktualnie wypromowany przez TV i "na topie" :) ...

PS. A co do tego Bronco Forda, to już się nie odzywam, bo faktycznie ktoś nie zrozumie żartów i pomyśli o zawiści bliźniego :) ...

• Sympatycy
Opublikowano

Albo nic

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu, kabrio kupiłeś, że na pogodę czekasz?

PS. Kisiel, riposta mnie zabiła :evil:;)

Opublikowano

W ten czwartek zapowiada się super pogoda na zlot. Grzegorz będziesz miał okazje się przejechać w bezdeszczowej pogodzie ;). Ja się wybieram i mam nadzieje ze mi nic planów nie popsuje :evil:

• Administrator
Opublikowano

W ten czwartek zapowiada się super pogoda na zlot.

A jaki to ZLOT jest w ten czwartek? :)

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu, kabrio kupiłeś, że na pogodę czekasz?

Kabrio nie, ale nie po to pół dnia picowałem ,żeby mi deszcz ufaflunił.

W ten czwartek nie dam rady ,ale obiecuję, że kiedyś wpadnę się pochwalić.

• Sympatycy
Opublikowano

A jaki to ZLOT jest w ten czwartek? :)

Navi chodzi pewnie o spot :) się chłopak pomylił :)

a pogodynka na razie nie rozpieszcza http://www.weatheronline.pl/Polska/Warszawa.htm

Opublikowano

Sorry za wszystko, przejęzyczenie i nie ten czwartek tylko przyszły( lepsza pogoda) bo w ten jest Boże Ciało - no chyba że są chętni. Coś strasznie roztargnienie mnie dopadło ;P

• Sympatycy
Opublikowano

A jeśli ktoś będzie chętny w ten czwartek to na pewno przyjadę. I piątek jest wolny ( dla niektórych ) więc w nocy można dłużej pojeździć.

Więc bardzo chętnie. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...