T0MEK Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Woytek: Wogóle cię nie widać. Jakaś czarna plama tylko. Roberto też jakiś mało podobny do siebie. Ja właśnie do domu wróciłem (skuterem) z pracy jakieś 30-40minn temu ... Jakoś nie chce mi się telepać z powrotem do W-Wy. Woytek: Wogóle cię nie widać. Jakaś czarna plama tylko. Roberto też jakiś mało podobny do siebie. Ja właśnie do domu wróciłem (skuterem) z pracy jakieś 30-40minn temu ... Jakoś nie chce mi się telepać z powrotem do W-Wy. Trochę padało ale większy problem że po nerkach wiało (a nie zabrałem osłony).
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2013 Cormoran Twój nowy avatarek wygląda jak bym miał brata bliźniaka , tylko że ja ten ładniejszy jestem chyba od tyłu hehe ................ Woytek gratuluję zmiany na dwa gary PS Pogoda troszkę kiepska ale i tak było nas sporo, miejmy nadzieję że na następny spot przyjedzie nas o wiele więcej
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Maja 2013 Administrator Opublikowano 24 Maja 2013 Pogoda troszkę kiepska ale i tak było nas sporo W taką pogodę przyjeżdżają sami twardziele Wczoraj jak wracaliśmy z Michalu to na krótkim odcinku zaczął padać grad Ale ogólnie spot udany. Było wesoło. Odwiedził nas nawet jakiś farmer, który zajechał na spota pick-up 'em ... a SmokWawelski prawie dostał od farmera No to do następnego
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 24 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2013 Trzeba uważać jak się człowiek pyta o rocznik To w końcu to Bronco czy Ranger?
dr.big Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Opublikowano 24 Maja 2013 Co Farmer miał na pace na targ w mieście ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Maja 2013 Administrator Opublikowano 24 Maja 2013 To w końcu to Bronco czy Ranger? Oj znowu grzebiesz w bombie Smoku Widziałem u Farmera na pace grabie i kosę!
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2013 Przemawia przez was zazdrość, fura farmerska super hiper paluszki lizać. Przyjechał chłopak na spota prosto z po...., roboty i chociaż powinien być w kościele, to wpadł do nas na pogaduchy. Marcin, nie przejmuj się. Mi się podoba PS. Jadąc windą do domu moją uwagę wzbudziła nalepka:
michalu Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 śmieliście się z wozu farmera , to jest już do sprzedania poszukajcie sobie
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 24 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2013 Faktycznie. Wersja Paris Ciekawe co tam G76 wymyślił. Grzesiu, fotkę poprosimy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Maja 2013 Administrator Opublikowano 25 Maja 2013 śmieliście się z wozu farmera , to jest już do sprzedania poszukajcie sobie No faktycznie, Farmer się wku...ił
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 25 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2013 Jak będzie ładna pogoda to podjade kiedyś na spota
dr.big Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 A może Farmerowi wystarcza zwykły traktor z przyczepą? Albo zainwestował w kombajn? Cholera wie, ukrywał się z farmerowaniem, to i nie wiadomo naprawdę dlaczego sprzedaje takiego dobrego i szybkiego pick up-a ...
Sympatycy orzeł Opublikowano 25 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2013 A może Farmerowi wystarcza zwykły traktor z przyczepą? Albo zainwestował w kombajn? Cholera wie, ukrywał się z farmerowaniem, to i nie wiadomo naprawdę dlaczego sprzedaje takiego dobrego i szybkiego pick up-a ... Sprzedaje bo sie okazalo ze ma manualna skrzynie biegow a to nie przystoi amerykanskiej bryce.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2013 W Ameryce w wielu modelach 4oo trzeba dopłacić do manualnej skrzyni biegów, więc to jest bryka na wypasie.
dr.big Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Czyli to wersja dla "european farmers only" , w USA 2,3l pojemności to ma kubek coli w jakimś McFood*zie ...
Gość Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Wasza zazdrość i zawiść osiąga pułap miłości poseł pawłowicz!
dr.big Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Nie wiem kto to jest poseł pawłowicz i nawet nie chcę wiedzieć. Pewnie jakiś następny oszołom aktualnie wypromowany przez TV i "na topie" ... PS. A co do tego Bronco Forda, to już się nie odzywam, bo faktycznie ktoś nie zrozumie żartów i pomyśli o zawiści bliźniego ...
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 26 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2013 Grzesiu, kabrio kupiłeś, że na pogodę czekasz? PS. Kisiel, riposta mnie zabiła
naviliss Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 W ten czwartek zapowiada się super pogoda na zlot. Grzegorz będziesz miał okazje się przejechać w bezdeszczowej pogodzie . Ja się wybieram i mam nadzieje ze mi nic planów nie popsuje
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Maja 2013 Administrator Opublikowano 27 Maja 2013 W ten czwartek zapowiada się super pogoda na zlot. A jaki to ZLOT jest w ten czwartek?
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 27 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2013 Grzesiu, kabrio kupiłeś, że na pogodę czekasz? Kabrio nie, ale nie po to pół dnia picowałem ,żeby mi deszcz ufaflunił. W ten czwartek nie dam rady ,ale obiecuję, że kiedyś wpadnę się pochwalić.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2013 A jaki to ZLOT jest w ten czwartek? Navi chodzi pewnie o spot się chłopak pomylił a pogodynka na razie nie rozpieszcza http://www.weatheronline.pl/Polska/Warszawa.htm
naviliss Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Sorry za wszystko, przejęzyczenie i nie ten czwartek tylko przyszły( lepsza pogoda) bo w ten jest Boże Ciało - no chyba że są chętni. Coś strasznie roztargnienie mnie dopadło ;P
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2013 A jeśli ktoś będzie chętny w ten czwartek to na pewno przyjadę. I piątek jest wolny ( dla niektórych ) więc w nocy można dłużej pojeździć. Więc bardzo chętnie.
Rekomendowane odpowiedzi