Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jest to jakaś myśl , czemu nie

Jestem za :boxing:

• Sympatycy
Opublikowano

A ruszamy się dzisiaj gdzieś???

Może dzisiaj stacjonarnie, postoimy, pogadamy. :boxing:

Mam zamiar przyjechać C1, a to do szarańczy jakoś nie pasuje. :)

• Klubowicze
Opublikowano

He he :boxing: no to teraz mnie rozwaliłeś Grzesiu :) My z Babcią postaramy się zawitać i pewnie będziemy próbowali uciekać przed zalotami worlanowej maszyny :).

Opublikowano

Mam nadzieje jednak że się przejedziemy. Pierwszy raz będę, więc nawet na krótką trasę fajnie byłoby się wybrać a nie przyjechać postać, pooglądać maszyny i się zebrać zpowrotem do domku ;p

• Klubowicze
Opublikowano

Nie ma takiej opcji co by gdzieś nie pojechane było, no chyba że będzie strasznie mała frekwencja, co też jest raczej mało prawdopodobne :boxing:

• Sympatycy
Opublikowano

Przekonaliście mnie, idę po t-maxa :) . Kurde ale t-max pali 2 razy tyle co C1 hmm. Mało tego to w C1 pełny bak, a w t-maxie pustka :(. Po co mi te 2 skutery ? Żeby chociaż jeden był na prąd ;) .

Gość woytekpo
Opublikowano

A czy znajdzie się dzisiaj jakiś chętny i podjedzie ze mną na Bródno w celu oglądnięcia Silverka o godz. 20 ?

• Klubowicze
Opublikowano

mogę pojechać na oględziny.

Gość woytekpo
Opublikowano

mogę pojechać na oględziny.

Oględziny z jazdą próbną no chyba że już sam wygląd odstraszy i sobie odpuścimy :)

Opublikowano

Jeśli nie macie nic przeciwko czy mógłbym się z wami przejechać tylko popatrzeć jak go sprawdzacie?. Chciałbym zobaczyć jak profesjonalnie oglądać skuterki, na przyszłość mi się to przyda :). A Bródno to blisko mnie więc wrócić nie będę miał daleko.

• Sympatycy
Opublikowano

To może całym spotem pojedziecie go oglądać ? :)

Może ktoś zdecyduje gdzie będzie transfer z C66, bo

siedzę w fabryce do 20, a chętnie bym podjechał gdzie będziecie...

pzdr

Opublikowano

Dzięki za przejażdżkę. Dla mnie krótka trochę bo źle skręciłem i dokładnego celu nie znałem, dlatego już wróciłem do domu. Ale mimo to fajnie było się przejechać, może innym razem uda mi się dalej zajechać :(

• Sympatycy
Opublikowano

To może całym spotem pojedziecie go oglądać ? :(

(..)

I tak było. Sporą sensację wzbudziliśmy parkując pod blokiem sprzedającego. Ludzie wylegli na balkony gapiąc się na nas jakbyśmy z kosmosu przylecieli :) . Oględziny zostały dokonane, chyba wszystko na dobrej drodze do kupna. Następnie przemieściliśmy się na Wrocławską wypełnić brzuchy kebabem. Było szybko, nawet bardzo szybko. Mały sparing żółtka z Włoszką - nie ma wstydu jak to Grześ powiedział :). No to do następnego.

Wracając do domu miałem spotkanie z 5 motocyklistami (strasznie ryczeli). Później światła, drwiące spojrzenia w moim kierunku, zielone i tylko jeden z nich wysunął się na prowadzenie. Żółtek na 2 miejscu. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Już w domu. Dzięki za spota i kulanie. W drodze na kebaba przegoniłem troszku Gp-tke żeby gluty z wydechu wydmuchać.

Ps.Worlan, sporo jeszcze brakuje , ale wstydu nie ma :(

Ps.1 Po przejażdzce Twoim i Morwy muszę przyznać , że teraz te dwa skutery dzieli przepaść.

• Sympatycy
Opublikowano

Jakie sporo ? Miałem cię na wyciągnięcie dłoni :( Bądź bardziej obiektywny :) :)

• Sympatycy
Opublikowano

Miałem cię na wyciągnięcie dłoni :)

Jasne :(

• Klubowicze
Opublikowano

No ja też już cały i zdrowy w domciu, było fajnie mimo nie ciekawego zakończenia na stacji paliw. Fajne szukanie miejsca posiłku ze strażakiem i nowym kolegą (babcia miała eskortę 2 sw600 :-D mam nadzieję że kompani się niezanudzili ;-) ) . Ratowanie krwawicy Worlana (rece dopiero teraz domyłem) ;-) a no i pogoda super :-D, i pomyśleć że tak mi się dzisiaj niechciało :-P

Gość woytekpo
Opublikowano

A ja chciałem wszystkim podziękować za wyprawę po mój nowy nabytek. Zacna juz zatankowana i pare kilometrów zrobione. Teraz zaparkowana i czeka na jazdę w dniu jutrzejszym . Jeszcze raz dzięki dla Wszystkich :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

A ja dopiero wróciłem zliczając fajny koncert, żałujcie, że nie pojechaliście. Spocik bardzo fajny, zakupy owocne, niech zacna dobrze wozi.

Dwóch dziadków smerfów na żółtku (byli tacy co mówili, że dziadostwo). Trochę kulania. Generalnie fajnie.

Opublikowano

No i szkoda że z wami nie pojechałem :clapping: ( tak bardzo chciałem sprawdzić swój sprzęt z GP ) mimo że konfiguracja T-maxa nie jest jeszcze zakończona w 100 % to i tak fajnie było by porównać te dwa sprzęty. Mam nadzieje grzegorz76 że jeszcze nic straconego i przy kolejnym spotkaniu zrobimy mały test porównawczy :) . Na tą chwile mam problemy z prądem skubaniec gdzieś ginie, ucieka, poprostu znika - ładowanie jest, regulator napięcia założyłem drugi akumulator nowy i wraz nie wiem co się dzieje prąd spierdziela z akumulatora czy stoi czy nim jadę normalne czary mary.

• Klubowicze
Opublikowano

I moje dzięki za spotkanie i pogaduchy, krótko bo krótko ale treściwie, do następnego.

Opublikowano

Marcin a ja dalej twierdzę że to rozrusznik. Miałem identyczny przypadek. Fajnie że zakup się udał. Wpadłem do Was po raz pierwszy i twierdzę że swoją starą 250 nie mam co zajeżdzać. Chyba wpadnę dopiero jak kupię coś większego i młodszego.

• Sympatycy
Opublikowano

No i szkoda że z wami nie pojechałem :msn-wink: ( tak bardzo chciałem sprawdzić swój sprzęt z GP ) mimo że konfiguracja T-maxa nie jest jeszcze zakończona w 100 % to i tak fajnie było by porównać te dwa sprzęty. Mam nadzieje grzegorz76 że jeszcze nic straconego i przy kolejnym spotkaniu zrobimy mały test porównawczy :) .

Zaraz zaraz....żeby walczyć z mistrzem świata najpierw musisz pokonać słabszych. :) Objedziesz żółtka Worlana to wtedy pogadamy :clapping:

Opublikowano

(...) Na tą chwile mam problemy z prądem skubaniec gdzieś ginie, ucieka, poprostu znika - ładowanie jest, regulator napięcia założyłem drugi akumulator nowy i wraz nie wiem co się dzieje prąd spierdziela z akumulatora czy stoi czy nim jadę normalne czary mary.

Problem ładowania znany.... raz jest... raz go nie ma... Worlan to poznał, ja w którymś z gaźnikowców też :clapping: ... Było gdzieś na forum o tym problemie, poszukaj albo zapytaj Worlana.

Edit: O, chyba tu -> http://www.forum.bur...adowanie tmax

U mnie było tak, że czasami ładował, a czasami nie... Gorzej jak dłużej nie ładował...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...