Klubowicze PIN Opublikowano 9 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2013 Było fajnie. Dzięki za udane spotkanie i nawet droga na plaże była bardzo fajna
Sympatycy orzeł Opublikowano 9 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2013 Droga jak droga a jacy debile na molo.
Marci M Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 No działo się działo w drodze nad zalew czołówka widząc doganiającą ją grupę pluła smarem chyba przekładniowym na mojego t-maxa Na molo były popisy kaskaderskie kilku osobników tak się trzęsło z zimna że całe molo chodziło. Pierwsze komary tego roku widziałem Żółty szerszeń Worlana dał nam ładnie po tyłkach Pozdro
tomcrack Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 To nie były popisy kaskaderskie tylko podryw na "a co, ku...a, nie skoczysz " Też dziękuję za wspólną przejażdżkę, pozdrawiam.
maro99 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Ja równiez dziekuję za wspolną przejażdzkę i pierwsze komary w tym roku... A swoją drogą blondynka w Corsie, przebiła nawet tych skoczków do wody.... "Czemu on nie cofa tym motocyklem, jesli ja potrafię .....
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2013 Fajnie było jak zawsze. Szkoda tylko burka, który zaliczył glebę parkingową. A taki "bezglebowy" był :-( do wczoraj. Mój tmax testował nowy wariator TPR. Wiedziałem, że dostał kopa, ale że aż takiego to nie myślałem. Muszę go trochę "ostudzić", bo strasznie narowisty się zrobił.
dr.big Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 Czyli sądząc po ogłoszeniu, to Orzechowy Burgman fiknął... Czytałem już o kilku połamanych centralkach właśnie we wczesnych modelach, u nas to pierwszy raz?
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2013 Fajnie było jak zawsze. Szkoda tylko burka, który zaliczył glebę parkingową. A taki "bezglebowy" był :-( do wczoraj. Mój tmax testował nowy wariator TPR. Wiedziałem, że dostał kopa, ale że aż takiego to nie myślałem. Muszę go trochę "ostudzić", bo strasznie narowisty się zrobił. Bardzo śmieszne, Burek wczoraj stracił prawą nóżkę i obalił się na glebę. Niestety "KOLEDZY" z Burgmanii tylko się gapili - dopiero parę ciepłych słów z moich ust poskutkowało pomocą. Co do T-maxa Worlana - zapierdziela jak dziki
Sysgone Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Przykro, że tak się stało. Ale jak już leżał na glebie, to lepiej na spokojnie go podnieść, niż szarpać "na pałe" , bo przy okazji podnoszenia można go niechcący jeszcze bardziej porysować.
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2013 .... Niestety "KOLEDZY" z Burgmanii tylko się gapili - dopiero parę ciepłych słów z moich ust poskutkowało pomocą..... Tia, no przecież Orzech przyjechał na spota i nikt nie zwracał uwagi jak stawia burka na centralkę. Be koledzy. Ja jak zauważyłem, to już Orzech darł gębę - POMOCY. W pierszej chwili myślałem, że sprawdza ile ma paliwa w baku bujając burka z lewa na prawo. Tak to się kiedyś robiło w MZ-tce :) Najważniejsze, że nic się nie stało a ryski są minimalne, tak że przy sprzedaży będzie można śmiało napisać - skuter bezglebowy.
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2013 Szkoda Burka, ale Baltona miał farta, że napierałem na wcześniejszy powrót (stał obok Orzecha) Generalnie, jak zawsze fajny spot i szarańcza, tylko szkoda sprzętu Orzecha i powrót w kurtce z siatki był mało przyjemny. pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2013 Szkoda Burka, ale Baltona miał farta, że napierałem na wcześniejszy powrót (stał obok Orzecha) No nie przypiszesz sobie tutaj zasługi, to się stało przed 19 pod C66
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2013 Spocik bardzo przyjemny, sporo ludków, fajna przejażdżka i takie jakieś niewydarzone te komary bo nie gryzły. Paweł nic Baltonie nie groziło, bo to się stało przed waszym przyjazdem. GrzechoCnik dawaj foty, czy może utopiłeś aparat? Grzesiu teraz na żółtka to nie ma mocnych. Ciekawe, że najbardziej ubabrany olejem skuter to nowa beemka, a przyjechał później. A może to nie olej tylko czyjś strach po pogoni za Worlanem i Orzechem.
Marcino1 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Dobre, dobre Ale muszę Cię rozczarować, niestety. Nad zalew jechałem poźniej i inna drogą, więc nie miałem możliwości aby się nawet zacząć bać. Może następnym razem... PS A swoją drogą co się stało, że przyjechałeś skuterkiem, Prawdziwy Motocykl się zepsuł?
bundy113 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Ech miło było i nad zalew się przyjemnie jechało, leciało. Ja tam nowy jestem i o szarańczy wiem nie wiele, ale jeśli orzełkowi włączył się spowalniacz dźwiękowo tłukący w kask to chyba nie było źle , choć czołówka po dojechaniu twierdziła, że było spokojnie . Strach się bać co by było gdyby nie było, bo moja pomarańczka gdy jest spokojnie nie pozostawia mi wiele zapasu pod nadgarstkiem. Tak dwóch Panów i jedna dama w koszulce byli bez konkurencyjni. Z rozmowy podsłuchanej wywnioskowałem że jednak panowie byli dżentelmenami gdyż koszulka oblekająca Panią należała do jednego z nich - nie pozwolił by dama kapała się w samej bieliźnie Na koniec miły kepsztyk w wąskim gronie @sonor - nie ma Cię i nie ma kto mobilizować ludzi na jedzenie. A no i jak zwykle miło powitać nowe twarze
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2013 Marcino1, przecież Ciebie wykluczyłem z podejrzeń. A prawdziwy motocykl ma się dobrze, od czasu do czasu trzeba pojeździć skuterkiem, nie ma co robić obciachu i w gronie miłośników skuterów wachlować biegami.
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2013 Bundy,następnym razem będę juz z gotowym menu... ;-)
Sympatycy Baltona Opublikowano 11 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2013 powrót w kurtce z siatki był mało przyjemny. pzdr Było fajnie, fajnie i szybko. Szorstki ale żeby w siatce na skuterze, dobre nie próbowałem ... to już teraz wiem co tak szeleściło jak jechaliśmy.
Anubis Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Ja jak zwykle się spóźniłem, przyjechaliśmy ok 19:35 , pod C66 stał tylko jeden czarny Burek 650 ale po chwili już go nie było , mała colka i polecieliśmy na starówe.
GrzechoCnik Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 GrzechoCnik dawaj foty, czy może utopiłeś aparat? No cóż, trochę spóźnione bo miałem przerwę w życiorysie Pojechaliśmy nad Zegrze Niektórzy nawet się kąpali a potem próbowali się osuszyć reszta TUTAJ .
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2013 Chętnie bym dziś przyjechał na spota ale nie mam czym ale już niedługo
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 16 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2013 Kończę prace o 19 i ruszam pod C66 Roberto ale jak zajedziesz tooo jak .... nic więcej nie zdradzam i nie powiem
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2013 A ruszamy się dzisiaj gdzieś???
Rekomendowane odpowiedzi