Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Trzeba dziś ruszyć Young'iego
maro99 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Postaram się i ja przybyć i przywitać miłośników skuterów.
Bart1 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ja też podjadę :-) Może ktoś będzie się kulał z Tarcho, w grupie zawsze raźniej ;-)
KoNoReX Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 pod Zus raczej mi sie nie uda ale pod c66 bede
Klubowicze Jack Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A ja dziś przyjadę C1. Bez kakakasku
GrzechoCnik Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzisiaj cały tłum się zebrał. Same śliczne buziaki i wreszcie zadowolenie na nich widać. Zainteresowanie wzbudził BMW, a Pgizi kazał sobie zrobić na nim fotkę, jako alibi na dzisiejszy wieczór i jeszcze kilka TUTAJ
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Było fajnie. Honda dziękuje za nowe znajomości. A przejazd z kebaba pod dom, to czyste wariactwo. Byłem w 15 sekund. Jednak dwa gary, to dwa gary.
Marcino1 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ja również dziękuję za miłe spotkanie chociaż pod Dzika jechaliśmy przez Stare Miasto dzięki Szorstkiemu....
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dla mnie wcale nie było fajnie. Ciągle się ktoś czepiał. Wszystkiemu winny biedny Worlan . To SIM10 zablokował skuter i nie da się uruchomić, to przez Worlana część ekipy dojechała do Dzika z opóźnieniem, a było tak, że SIMa zakłócił jakiś chiński pilot od bramy który sieje bardziej niż anteny na Pałacu Kultury, a grupę prowadził Mariusz zapi......jąc na maxa, I jak tu żyć Panie Premierze ?
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Też w domu cali i zdrowi no Ja i Babcia ;-). Było bardzo fajnie, z jednym małym wyjątkiem no ale to już wyjaśnione - wina Worlana bo poganiał . Grzesiu dzieki za spacerek do domu, sory że tak wolno no ale babcia nie lubi szybciej. Miło było poznać nowych i zobaczyć "starych" wyjadaczy. Marku mam nadzieje że to nie był pierwszy i ostatni, a i pamiętaj zdejmij sim-loka ;-) z tego sima.
tomcrack Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzięki za spotkanie, najbardziej ekscytujące były jednak zabawy w podchody do Dzika
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2013 pod Dzika jechaliśmy przez Stare Miasto dzięki Szorstkiemu.... Oj Marcin... z takim pilotem to daleko nie zajedziesz GT Cacy, gratulacje raz jeszcze a grupę prowadził Mariusz zapi......jąc na maxa, Worlan, poczytaj co Ty piszesz... Helixem zapi....ać? No proszzzzzze Cię... przecież to jest stateczny skuter, który nie toleruje szybkiej jazdy Sam podkręcałeś ciśnienie na światłach... a Orzech nie lepszy Dobrze, że na Modlińskiej Was pohamowałem bo wszyscy by się pogubili No to sezon w pełni... było miodnie. Dużo luda, dużo skutera... a później polecieliśmy w dawno nieodwiedzane miejsce... do Dzika Uwielbiam klimat tej miejscówki Dzięki za kulanko... Fotki zapodam jutro Ps. Wracaliśmy z Michalu bocznymi ścieżkami i czasem włos się jeżył. Uważajcie w nocy na łuki. Na drogach zalega jeszcze masa "pozimowego" piachu i żwiru gdzie o szlifa naprawdę nietrudno!
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Tu nie chodzi o Helixa, tylko o prowadzącego. Nie bądź taki skromny, kiedyś jechałem za Tobą Tmaxem, a Ty C1 i się zgubiłem.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Tu nie chodzi o Helixa, tylko o prowadzącego. Nie bądź taki skromny, kiedyś jechałem za Tobą Tmaxem, a Ty C1 i się zgubiłem. ...i właśnie tak się rodzą plotki
Marcino1 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Oj Marcin... z takim pilotem to daleko nie zajedziesz GT Cacy, gratulacje raz jeszcze Bardzo dziękuję A żeby nie stawiać kolegi Szorstkiego w niekorzystnym świetle muszę wyjaśnić, że ja i kilka innych osób skręciliśmy za Nim na Wisłostradę. Gdzieś tak w okolicach Starego Miasta zrównałem się z Nim i zapytałem dokąd jedziemy. Wówczas usłyszałem: - Ja jadę do rodziców...
maro99 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzięki za miłe spotkanie i fajną jazdę w grupie... Bardzo mi się podobało i na pewno będę się w Waszym towarzystwie spotykał i z Wami jeździł... Do Pina .... Sim-loka z Syma zdejmuję, w sobotę na Mszy będę, a pina do Syma pamiętam.....
Bart1 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Eee tam dla mnie przelot, do Dzika był tak wolny,że prawie przysypiałem podczas jazdy Musicie sobie zakupic jakieś porządne sprzęty o odpowiednich pojemnościach/mocach. To wtedy bedziecie jechali na luuuuzieee jak ja swoją 200
Sympatycy orzeł Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Worlan. Bylo mineło. Jest O.K.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Spot rzeczywiście bardzo liczny i tak jak za dawnych czasów, pogaduchy i kulanie. Sporo nowych twarzy i sprzętów. Niestety mnie pognało do domu, a teraz trochę żałuję. Ale co tam do następnego.
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Wrzonio, nie kumam jakim cudem nikt nie pojechał za Tobą ? Ja, mimo, że nie założyłem kamizelki, nie goniłem głownej szarańczy i pojechałem na Mokotów a nie Tarchomin, pociągnąlem za sobą kilku kolegów Marcin, to jednak trafiliście do Dzika ? Szacun pzdr
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Wiedziałem że jak będę musiał robić to wtedy spot będzie zaje...y. :-(. Zazdroszczę Wam. Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu będzie tak samo a nawet lepiej. :-)
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Grzesiu dzieki za spacerek do domu, sory że tak wolno no ale babcia nie lubi szybciej. Eeee...no nie przesadzaj. W babci jeszcze krew nie zastygła.
Rekomendowane odpowiedzi