Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Bede i Ja :)

• Administrator
Opublikowano

Trzeba dziś ruszyć Young'iego :)

Opublikowano

Postaram się i ja przybyć i przywitać miłośników skuterów. :)

Opublikowano

Ja też podjadę :-)

Może ktoś będzie się kulał z Tarcho, w grupie zawsze raźniej ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

jade pod ZUS

Opublikowano

pod Zus raczej mi sie nie uda ale pod c66 bede :)

• Klubowicze
Opublikowano

A ja dziś przyjadę C1. Bez kakakasku :)

Opublikowano

Dzisiaj cały tłum się zebrał. Same śliczne buziaki i wreszcie zadowolenie na nich widać.

APDC0352.JPG

Zainteresowanie wzbudził BMW, a Pgizi kazał sobie zrobić na nim fotkę, jako alibi na dzisiejszy wieczór

APDC0358.JPG

i jeszcze kilka TUTAJ

Opublikowano

Było fajnie. Honda dziękuje za nowe znajomości. A przejazd z kebaba pod dom, to czyste wariactwo. Byłem w 15 sekund. Jednak dwa gary, to dwa gary.

Opublikowano

Ja również dziękuję za miłe spotkanie chociaż pod Dzika jechaliśmy przez Stare Miasto dzięki Szorstkiemu.... :kwasny:

• Sympatycy
Opublikowano

Dla mnie wcale nie było fajnie. Ciągle się ktoś czepiał. Wszystkiemu winny biedny Worlan :evil:. To SIM10 zablokował skuter i nie da się uruchomić, to przez Worlana część ekipy dojechała do Dzika z opóźnieniem, a było tak, że SIMa zakłócił jakiś chiński pilot od bramy który sieje bardziej niż anteny na Pałacu Kultury, a grupę prowadził Mariusz zapi......jąc na maxa, :kwasny: I jak tu żyć Panie Premierze ?

• Klubowicze
Opublikowano

Też w domu cali i zdrowi no Ja i Babcia ;-). Było bardzo fajnie, z jednym małym wyjątkiem no ale to już wyjaśnione - wina Worlana bo poganiał :kwasny:. Grzesiu dzieki za spacerek do domu, sory że tak wolno no ale babcia nie lubi szybciej. Miło było poznać nowych i zobaczyć "starych" wyjadaczy. Marku mam nadzieje że to nie był pierwszy i ostatni, a i pamiętaj zdejmij sim-loka ;-) z tego sima.

Opublikowano

Dzięki za spotkanie, najbardziej ekscytujące były jednak zabawy w podchody do Dzika :kwasny:

• Administrator
Opublikowano

pod Dzika jechaliśmy przez Stare Miasto dzięki Szorstkiemu.... :)

Oj Marcin... z takim pilotem to daleko nie zajedziesz :)

:Jumpy:

GT Cacy, gratulacje raz jeszcze :kwasny:

a grupę prowadził Mariusz zapi......jąc na maxa, ;)

Worlan, poczytaj co Ty piszesz... :)

Helixem zapi....ać? No proszzzzzze Cię... przecież to jest stateczny skuter, który nie toleruje szybkiej jazdy :)

Sam podkręcałeś ciśnienie na światłach... a Orzech nie lepszy :Jumpy: Dobrze, że na Modlińskiej Was pohamowałem bo wszyscy by się pogubili :boxing:

No to sezon w pełni... było miodnie. Dużo luda, dużo skutera... a później polecieliśmy w dawno nieodwiedzane miejsce... do Dzika :evil:

Uwielbiam klimat tej miejscówki :chef:

Dzięki za kulanko...

Fotki zapodam jutro :photo:

Ps. Wracaliśmy z Michalu bocznymi ścieżkami i czasem włos się jeżył. Uważajcie w nocy na łuki. Na drogach zalega jeszcze masa "pozimowego" piachu i żwiru gdzie o szlifa naprawdę nietrudno!

• Sympatycy
Opublikowano

Tu nie chodzi o Helixa, tylko o prowadzącego. Nie bądź taki skromny, kiedyś jechałem za Tobą Tmaxem, a Ty C1 i się zgubiłem. :kwasny:

• Administrator
Opublikowano

Tu nie chodzi o Helixa, tylko o prowadzącego. Nie bądź taki skromny, kiedyś jechałem za Tobą Tmaxem, a Ty C1 i się zgubiłem. :kwasny:

...i właśnie tak się rodzą plotki :evil:

Opublikowano

Oj Marcin... z takim pilotem to daleko nie zajedziesz :evil:

:)

GT Cacy, gratulacje raz jeszcze :kwasny:

Bardzo dziękuję :)

A żeby nie stawiać kolegi Szorstkiego w niekorzystnym świetle muszę wyjaśnić, że ja i kilka innych osób skręciliśmy za Nim na Wisłostradę. Gdzieś tak w okolicach Starego Miasta zrównałem się z Nim i zapytałem dokąd jedziemy. Wówczas usłyszałem:

- Ja jadę do rodziców...

:):boxing::photo:

Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanie i fajną jazdę w grupie... :kwasny: Bardzo mi się podobało i na pewno będę się w Waszym towarzystwie spotykał i z Wami jeździł... Do Pina .... Sim-loka z Syma zdejmuję, w sobotę na Mszy będę, a pina do Syma pamiętam..... :evil::)

Opublikowano

Eee tam dla mnie przelot, do Dzika był tak wolny,że prawie przysypiałem podczas jazdy :kwasny:

Musicie sobie zakupic jakieś porządne sprzęty o odpowiednich pojemnościach/mocach.

To wtedy bedziecie jechali na luuuuzieee jak ja swoją 200 :evil:

• Sympatycy
Opublikowano

Worlan. Bylo mineło. Jest O.K.

• Klubowicze
Opublikowano

Spot rzeczywiście bardzo liczny i tak jak za dawnych czasów, pogaduchy i kulanie. Sporo nowych twarzy i sprzętów. Niestety mnie pognało do domu, a teraz trochę żałuję. Ale co tam do następnego.

• Sympatycy
Opublikowano

Wrzonio, nie kumam jakim cudem nikt nie pojechał za Tobą ? ;) Ja, mimo, że nie założyłem kamizelki, nie goniłem głownej szarańczy i pojechałem na Mokotów a nie Tarchomin, pociągnąlem za sobą kilku kolegów ;)

Marcin, to jednak trafiliście do Dzika ? Szacun :)

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Wiedziałem że jak będę musiał robić to wtedy spot będzie zaje...y. :-(. Zazdroszczę Wam. Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu będzie tak samo a nawet lepiej. :-)

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu dzieki za spacerek do domu, sory że tak wolno no ale babcia nie lubi szybciej.

Eeee...no nie przesadzaj. W babci jeszcze krew nie zastygła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...