Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Sylwia gratulacje :)

Opublikowano

Sylwia gratulacje :)

a dziekuje bardzo!

• Klubowicze
Opublikowano

Sylwio, gratulacje!

Romek (synek Pina) na jesieni przymierzał się do Prezesowego Helixa i bardzo mu się podobało a jego metryka miała dopiero ok. 6 m-cy - czas szybko zleci.

Zdrówka Wam Życzę!

p.s.

A gdzie zdjęcia małego Burgmaniaka?????

• Klubowicze
Opublikowano

Sylwia,gratulacje!!!! I do zobaczyska...,pozdrawiamy!!!

Opublikowano

No brawo Sylwia gratuluję. Daj znać jak się już urodzi.

Opublikowano

Witam, :kwasny:

niedawno znalazłem się w posiadaniu Burgman 650 EX, mam pytanie, czy gdzieś spotyka się grupa MAXI SKUTEROWCÓW, czy są organizowane jakieś weekendowe wypady lub spotkania w Warszawie i okolicy.

Sorry za zawracanie głowy, ale z góry dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam,

habibi

• Klubowicze
Opublikowano

Witaj Kolego

W każdy czwartek o19tej spotykamy się w Route 66 na Prymasa Tysiąclecia

Zapraszamy

• Klubowicze
Opublikowano

Witaj Kolego!

Co czwartek spotykamy się w klubie Cafe 66 na Prymasa Tysiąclecia. Mieszkamy niedaleko siebie, więc możemy się jakoś umówić na wspólny dojazd. Zwykle mała grupką umawiamy się pod ZUS'em na Czerniakowskiej ok. 18.30 i ruszamy do C66. Jakby co to możemy umówić się pod K&M'em na Wesołej (przy rondzie Wspólna/Brata Alberta) parę minut wcześniej i ruszyć dalej razem.

Chyba trochę niezbyt uważnie przejrzałeś forum, bo pewnie znalazłbyś tematy związane ze wspólnymi wypadami, choćby:

http://www.forum.burgmania.net/topic/9698-a-moze-wypad-w-weekend/page__st__500

W zeszłym roku udało misie kilka z tych wypadów uwiecznić dla potomności, jak masz ochotę to zajrzyj tutaj:

http://www.youtube.com/results?search_query=pgizi1&oq=pgizi1&gs_l=youtube.3...845.2495.0.2829.6.6.0.0.0.0.330.856.3j2j0j1.6.0...0.0...1ac.1.F4lF1pzK8yI

chcesz wiedzieć coś więcej, to pisz na priva.

Do zobaczyska.

• Sympatycy
Opublikowano

Niech się tylko cieplej zrobi bo po prostu w domu już kota dostaję, a szczególnie że maszynka przygotowana do jazdy na tip/top.

• Sympatycy
Opublikowano

no tak sezon sie zaczyna a ja jestem uziemiona :question: ale na własne zyczenie :question: bo w sierpniu pojawi się mały burgmaniak :question:

takze zycze wszystkim bezpiecznego sezonu i do zobaczenia o ile Małolat pozwoli :kwasny: skuter na razie bedzie na mnie cierpliwie czekal....

pozdrawiam S.

Gratulacje :) Priorytety to podstawa :)

Czy to nie Ciebie widziałem kilka razy na Powstańców w okolicy API ?

Czarny AN400 K8 z kierowniczką na pokładzie rzuca się w oczy :kwasny:

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Sylwia, skoro "Mały" pojawi się dopiero w sierpniu, to jeszcze początek sezonu możesz zaliczyć :kwasny: A poza tym gratulacje!

Opublikowano

Sylwia, skoro "Mały" pojawi się dopiero w sierpniu, to jeszcze początek sezonu możesz zaliczyć :) A poza tym gratulacje!

dziekuje....za duzo pracy wymaga przygotowanie do sezonu (tarcze + opony+ jakaś główka) także poczekam z tym jeszcze :(

wszystkim dziekuje za mile slowa......

pozdrawiam

Gratulacje :fireman2: Priorytety to podstawa :)

Czy to nie Ciebie widziałem kilka razy na Powstańców w okolicy API ?

Czarny AN400 K8 z kierowniczką na pokładzie rzuca się w oczy :)

pzdr

dzieki....mozliwe ze to bylam ja poniewaz mieszkam niedaleko :) i masz racje kierowniczek malo na pokladach :)

pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

Wieść gminna niesie, że dziś na spocie będzie zagraniczna wizytacja :)

Opublikowano

O kurcze, a ja wyjątkowo wylatuję na zagraniczną wizytację. Tośmy się troszkę rozlecieli.

• Sympatycy
Opublikowano

Jedzie ktoś oprócz delegacji ?

• Sympatycy
Opublikowano

Postaram się być

• Administrator
Opublikowano

Jedzie ktoś oprócz delegacji ?

No ba... :)

• Sympatycy
Opublikowano

Chiba będziemy i my.

• Sympatycy
Opublikowano

No i gitara, jadę. Mariusz pogadać musimy :tabletalk: o burgmanii 2013 :)

• Klubowicze
Opublikowano

Niestety nie dam rady :)

• Sympatycy
Opublikowano

Przyjadę się polansować nowym dupowozem...

Opublikowano

Ja dzisiaj też nie dałem rady. Z racji paskudnej pogody zmuszony byłem przesiąść się do komunikacji miejskiej i na efekty nie trzeba było długo czekać - złapałem taki katar, że nie miałem ani siły ani sumienia pchać się między Was.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za spotkanie. Może niedługo będzie można przyjechać do 66 na skucie jak pogoda się poprawi.

• Klubowicze
Opublikowano

Fajnie było się spotkać i odstresować emocjonalnie . Wizytacja była i odjechała tak szybko że biedny śnieg nie może jej dogonić i wieje jak diabli , oby jak najdalej od Warszawy , żebyśmy wreszcie mogli pośmigać bo już mi się ta zima przejadła .

Opublikowano

Przed świętami, to nie dam rady, ale po świętach bardzo chętnie się przekulam do Was - może pogoda pozwoli nawet na dotoczenie się na skuterze...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...