Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2013 Sylwio, gratulacje! Romek (synek Pina) na jesieni przymierzał się do Prezesowego Helixa i bardzo mu się podobało a jego metryka miała dopiero ok. 6 m-cy - czas szybko zleci. Zdrówka Wam Życzę! p.s. A gdzie zdjęcia małego Burgmaniaka?????
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2013 Sylwia,gratulacje!!!! I do zobaczyska...,pozdrawiamy!!!
Gieńka Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 No brawo Sylwia gratuluję. Daj znać jak się już urodzi.
habibi Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Witam, niedawno znalazłem się w posiadaniu Burgman 650 EX, mam pytanie, czy gdzieś spotyka się grupa MAXI SKUTEROWCÓW, czy są organizowane jakieś weekendowe wypady lub spotkania w Warszawie i okolicy. Sorry za zawracanie głowy, ale z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam, habibi
Klubowicze valdi Opublikowano 10 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2013 Witaj Kolego W każdy czwartek o19tej spotykamy się w Route 66 na Prymasa Tysiąclecia Zapraszamy
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2013 Witaj Kolego! Co czwartek spotykamy się w klubie Cafe 66 na Prymasa Tysiąclecia. Mieszkamy niedaleko siebie, więc możemy się jakoś umówić na wspólny dojazd. Zwykle mała grupką umawiamy się pod ZUS'em na Czerniakowskiej ok. 18.30 i ruszamy do C66. Jakby co to możemy umówić się pod K&M'em na Wesołej (przy rondzie Wspólna/Brata Alberta) parę minut wcześniej i ruszyć dalej razem. Chyba trochę niezbyt uważnie przejrzałeś forum, bo pewnie znalazłbyś tematy związane ze wspólnymi wypadami, choćby: http://www.forum.burgmania.net/topic/9698-a-moze-wypad-w-weekend/page__st__500 W zeszłym roku udało misie kilka z tych wypadów uwiecznić dla potomności, jak masz ochotę to zajrzyj tutaj: http://www.youtube.com/results?search_query=pgizi1&oq=pgizi1&gs_l=youtube.3...845.2495.0.2829.6.6.0.0.0.0.330.856.3j2j0j1.6.0...0.0...1ac.1.F4lF1pzK8yI chcesz wiedzieć coś więcej, to pisz na priva. Do zobaczyska.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2013 Niech się tylko cieplej zrobi bo po prostu w domu już kota dostaję, a szczególnie że maszynka przygotowana do jazdy na tip/top.
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2013 no tak sezon sie zaczyna a ja jestem uziemiona ale na własne zyczenie bo w sierpniu pojawi się mały burgmaniak takze zycze wszystkim bezpiecznego sezonu i do zobaczenia o ile Małolat pozwoli skuter na razie bedzie na mnie cierpliwie czekal.... pozdrawiam S. Gratulacje Priorytety to podstawa Czy to nie Ciebie widziałem kilka razy na Powstańców w okolicy API ? Czarny AN400 K8 z kierowniczką na pokładzie rzuca się w oczy pzdr
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2013 Sylwia, skoro "Mały" pojawi się dopiero w sierpniu, to jeszcze początek sezonu możesz zaliczyć A poza tym gratulacje!
Sylwia Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Sylwia, skoro "Mały" pojawi się dopiero w sierpniu, to jeszcze początek sezonu możesz zaliczyć A poza tym gratulacje! dziekuje....za duzo pracy wymaga przygotowanie do sezonu (tarcze + opony+ jakaś główka) także poczekam z tym jeszcze wszystkim dziekuje za mile slowa...... pozdrawiam Gratulacje Priorytety to podstawa Czy to nie Ciebie widziałem kilka razy na Powstańców w okolicy API ? Czarny AN400 K8 z kierowniczką na pokładzie rzuca się w oczy pzdr dzieki....mozliwe ze to bylam ja poniewaz mieszkam niedaleko i masz racje kierowniczek malo na pokladach pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Marca 2013 Administrator Opublikowano 14 Marca 2013 Wieść gminna niesie, że dziś na spocie będzie zagraniczna wizytacja
Gość Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 O kurcze, a ja wyjątkowo wylatuję na zagraniczną wizytację. Tośmy się troszkę rozlecieli.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2013 Jedzie ktoś oprócz delegacji ?
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 14 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2013 Postaram się być
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Marca 2013 Administrator Opublikowano 14 Marca 2013 Jedzie ktoś oprócz delegacji ? No ba...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2013 No i gitara, jadę. Mariusz pogadać musimy o burgmanii 2013
Klubowicze valdi Opublikowano 14 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2013 Niestety nie dam rady
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2013 Przyjadę się polansować nowym dupowozem...
Sysgone Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Ja dzisiaj też nie dałem rady. Z racji paskudnej pogody zmuszony byłem przesiąść się do komunikacji miejskiej i na efekty nie trzeba było długo czekać - złapałem taki katar, że nie miałem ani siły ani sumienia pchać się między Was.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2013 Dzięki za spotkanie. Może niedługo będzie można przyjechać do 66 na skucie jak pogoda się poprawi.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 15 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2013 Fajnie było się spotkać i odstresować emocjonalnie . Wizytacja była i odjechała tak szybko że biedny śnieg nie może jej dogonić i wieje jak diabli , oby jak najdalej od Warszawy , żebyśmy wreszcie mogli pośmigać bo już mi się ta zima przejadła .
mafik Opublikowano 16 Marca 2013 Opublikowano 16 Marca 2013 Przed świętami, to nie dam rady, ale po świętach bardzo chętnie się przekulam do Was - może pogoda pozwoli nawet na dotoczenie się na skuterze...
Rekomendowane odpowiedzi