Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Może i mi się uda wreszcie dotrzeć na spotkanie.

• Klubowicze
Opublikowano

Myślę...

I wymyslili my...,bo co dwie glowy to nie jedna :mad2: Bedziemy.

• Sympatycy
Opublikowano

JA mam dziś zebranie osiedlowe i niestety nie zobaczę się z Wami ( a już rok Was nie widziałem hehe)

Pozdrówcie ludków :mad2:

Opublikowano

Zebranie... osiedlowe. Gospodarz Anioł się znalazł. A dziś było sporo ludzi (jak na styczeń) i było sympatycznie (jak na styczeń), przeróżne tematy (jak na styczeń). Cormoran nie doleciał (jak to w styczniu).

• Klubowicze
Opublikowano

Fly przyniósł złoto, mirrę i kadzidło. Wszystkie 3 w jednakowych, małych, zielonych buteleczkach. :) Smaczne! Dzięki, Fly!

• Sympatycy
Opublikowano

Bedzie dzisiaj ktos po C66? Nie chcialbym dmuchac 40km na darmo.

• Administrator
Opublikowano

Ja nie ogarnę niestety... "dzień otwarty" u młodszej w szkole do 20 ej.

• Klubowicze
Opublikowano

Wybieram się dzisiaj do C66

• Sympatycy
Opublikowano

Też podjade

• Sympatycy
Opublikowano

Strażaki też podjadą,dawno nas nie było

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tez bede

• Klubowicze
Opublikowano

Ja nie ogarnę niestety... "dzień otwarty" u młodszej w szkole do 20 ej.

Szkoda bo mam dla Ciebie niespodziankę.

• Administrator
Opublikowano

Wiesiu, super thx... ale siła wyższa.

Za tydzień też jest spot :D

Bawcie się dobrze i do zo...

• Sympatycy
Opublikowano

Melduję się ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Po ciężkim dniu zasiadłem na kanapie, degustuję perełkę i słucham budki suflera........jest tak dobrze, że chyba zostanę w domu. ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Eh... a ja po prostu zaspałem ;) Przysnęło mi się po robocie :) Pozdrawiam, bawcie się dobrze.

• Sympatycy
Opublikowano

Było miło i przyjemnie spotkać się z Wami, wymieniliśmy kilka ciekawych informacji ;) o swoich 200 odnośnie serwisowania, pośmialiśmy :) się troszkę i do domku :confused:

Dzięki wszystkim za spota i do następnego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich po długiej nie obecności :clapping:

Myślę że to lepszy temat do mojego pytania :laughing: Miałbym chętny plecaczek na Zlot ogólnopolski ale problem jest z jazdą a bardziej dojazdem. Czy jest ktoś kto leci sam i byłby tak miły zabrać na pokład? :clapping: U Mnie na Kymco będzie trochę ciężko... i szczerze mówiąc ciężko Mi się jeździ z plecaczkiem.

Opublikowano

wrzuć jakieś zdjęcie plecaczka to pewnie szybciej znajdziesz chętnych ;-)

Opublikowano

U Mnie na Kymco będzie trochę ciężko... i szczerze mówiąc ciężko Mi się jeździ z plecaczkiem.

To ile ten plecaczek waży ?

Opublikowano

Rozjaśnię sprawę :clapping: Ogólnie to Moja Mama wyraziła chęć wyjazdu z Nami :clapping: Każdy bierze żony, dziewczyny :laughing: A Ja wezmę Mamę, będę oryginalny :D Co mam jej bronić :P

A to nie chodzi o wagę plecaczka tylko bardziej o moje zdrowie (kto Mnie zna ze spotów w Wawie to wie o co chodzi;) ) Ja niestety nie dam rady we dwie osoby jechać.

Opublikowano

Maniek, być może będzie miejsce w samochodzie, ale to jeszcze potwierdzę.

Opublikowano

No ok dzięki :clapping: wiadomo że na 2oo było by lepiej :clapping: większe przeżycie i w ogóle. No ale darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda :laughing:

Opublikowano

Nie wezmę swojej matki na tył skutera, a co dopiero cudzą. O teściowej możemy pogadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...