Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 14 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2011 No dobra, namówiliście mnie tatuśki Dziś spot pod pod kryptonimem "ja & córa" Ja zrymuję: dzisiaj spot "ja i chmura". Jak nic będzie padać. Biorę kondoma i podpinkę
Corleone Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 W dzisiejszym menu będzie (po C66) wycieczka w nowe miejsce nad Wisłą, tuż obok La Play'a a później proponuje kiełbaskę+ shoota na Cargo. Jest taki jeden co sugerował spalenie kapcia... więc jeśli już bournout to tylko u Waldka na Cargo Kiełbaska na cargo jest bardzo średnich lotów. Z kapciem już próbowałem przed zmianą opon i niestety nie poszło dobrze !placz1 Jest dziś jeszcze jedna atrakcja http://www.nightskating.pl/ Może zrobimy im maxiskuterową obstawę !scooter !scooter !scooter !scooter
GrzechoCnik Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Generalnie program spotu został zrealizowany. Mariusz całkiem spokojnie prowadził, nawet czekał na opóźnionych na światłach. A i pogoda okazała się w miarę uprzejma, ponieważ załapywaliśmy się tylko na brzeżki chmur deszczowych. Fotkę nad Wisłą w pozycji "półstrażaka" strzeliliśmy (nikt się nie położył dlatego pół). Niestety na Cargo jakoś nie było dzisiaj adrenaliny, więc tam palenie gumy nie wypaliło. Reszta moich fotek TUTAJ 1
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2011 Dojechałem !!! Zlało strasznie, tylko dwa miejsca na tyłku suche reszta właśnie ścieka w łazience. Było super
Arkadiusz Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Tez w domku, po drodze ulewa i błyski okropne. Ale co tam. Pozdrawiam
bogdan201 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 My z Anetą też dojechaliśmy szczęścliwie, choć lało niemiłosiernie do Sochaczewa albo trochę dalej. Ciuchy sprawiły, że tyłki pomimo wszystko mieliśmy suche. Było bardzo fajnie, więc do następnego.
Corleone Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Właściwie, to można powiedzieć, że program Burgiego się ziścił, ponieważ co prawda na Cargo była lipa ale Mussol pokazał palenie gumy pod McDonald's przy 17 stycznia. Było ciekawie pomimo padającego pod koniec spotu deszczu . Mnie szczególnie spodobało się pod La Playa !w00t. Do domu dotarłem o 22 w umiarkowanym deszczyku, więc sądząc po tym co napisał Bogdan to jednak te ulewy tak jak mówiłem na Cargo szły od Kutna Pozdrawiam i do następnego spota.
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2011 Mariusz! Wstawisz filmik z 17 stycznia? Moja maszynka zawiodła i jak dotąd z niewyjaśnionych powodów, dokumentacja z zadymienia, przepadła. !vampire ps. właściwie to prośba od mojej lepszej połowy (bardzo zaciekawiona "ale jak to, skuterem") !w00t to co ocalało z maszynki reszta:KLIK 1
Klubowicze morwa37 Opublikowano 15 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2011 Wracajac spod R66 ósemka do domciu zatrzymali mnie panowie na !scooter do kontroli pogadalismy troche ale wszystko było OK.Chciałem z nimi pogadać dłużej ale jak zobaczyli te czarne chmury sami zaproponowali ze musimy uciekac przed deszczem.
tomcrack Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Ja też dziękuję wszystkim za fajny spocik. Do domu wróciłem około 22:30, trochę zlało, ale to przecież cała frajda. Poza tym klimacik i zapach pod MC - bezcenne Do następnego razu Pzdr 1
Klubowicze Domel Opublikowano 15 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2011 Ja wczoraj w drodze na Cargo też się troche wydygałem (te moje xenony) ale Panowie byli zajęci no i w takiej grupie !scooter to nie wyłapali
Igor Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Spocik, udany. Trochę po mieście śmignęliśmy !scooter , poplażowaliśmy i oczy nacieszyliśmy !OKK Dojechałem do domku po 22, tuż przed solidnym deszczem, którego skutki były rano hmmm, coś mi mały ten obrazek wyszedł
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Lipca 2011 Administrator Opublikowano 15 Lipca 2011 Mariusz! Wstawisz filmik z 17 stycznia? Chyba z 14 lipca? OK... wczorajszy spot udany. Gdyby nie pogoda pod koniec to byłoby perfekt. Wykonaliśmy fotkę nad Wisłą, zbadaliśmy pobliską plażę a regulamin niektórzy poznali na pamięć... oczywiście nie dlatego, że w tle tańczyły panie Później, zgodnie z rozkładem dnia, udaliśmy się na Cargo ale jako, że Waldek nie chciał abyśmy palili kapcia przenieśliśmy się do pobliskiego maćka donalda celem sprawdzenia czy T-max Musola nie stracił nic z powera Jak się okazało wigoru nie stracił ale za to trochę gumy- owszem No i video (bez cenzury) 1
Arkadiusz Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 No tak ja też dziękuję za fajny spocik !!! Mnie szczególnie spodobało się pod La Playa !w00t. No tak, jak w załączonym obrazku !!! Wykonaliśmy fotkę nad Wisłą, zbadaliśmy pobliską plażę a regulamin niektórzy poznali na pamięć... oczywiście nie dlatego, że w tle tańczyły panie Tak, tak Mariusz rozumiemy !!! Ale pomimo wszystko dziękuję za miłe spotkanie, a tu reszta zdjęć, choć niewiele KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Lipca 2011 Administrator Opublikowano 15 Lipca 2011 Tak, tak Mariusz rozumiemy !!! Arek... ja po prostu nadzorowałem Tańczyła na prawdę ok
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Hmm. Zmoczy dzisiaj, czy nie zmoczy? "oto, jest pytanie" Po wczorajszym to się troszkę odechciewa !placz !
Corleone Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja ostatnio trochę pojeździłem w deszczu, więc się nie stresuję i na pewno będę... bo może pojedziemy do La Playa !w00t
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Ja ostatnio trochę pojeździłem w deszczu, więc się nie stresuję i na pewno będę... bo może pojedziemy do La Playa !w00t He he , ile można czytać ten sam regulamin? !OK No chyba, że po całym tygodniu nasunęły się wątpliwości i trzeba jeszcze raz spojrzeć !OKK
Igor Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 He he , ile można czytać ten sam regulamin? !OK No chyba, że po całym tygodniu nasunęły się wątpliwości i trzeba jeszcze raz spojrzeć !OKK Wiedzę, trzeba utrwalać
Arkadiusz Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam !!! I jak tam, są jakieś zmiany w regulaminie ?
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2011 Nie wiem jak regulamin, ale kiełbasa w Arabie z Orłem, wyśmienita (tylko te komary !sciana). Można by kiedyś tam cała ekipa podskoczyć !scooter. No, i nie padało , ani jednej kropli !w00t wreszcie ! ps. skrytym demotywatorom mówimy stanowcze nie
Sympatycy orzeł Opublikowano 22 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie wiem jak regulamin, ale kiełbasa w Arabie z Orłem, wyśmienita (tylko te komary !sciana). Można by kiedyś tam cała ekipa podskoczyć !scooter. No, i nie padało , ani jednej kropli !w00t wreszcie ! ps. skrytym demotywatorom mówimy stanowcze nie a kiełbasa, frytki plus ogóras i pasowało by do tego !piwko
Marynarz Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 a propo kiełbaski... może się wybierzecie do motoakcesoria TUTAJ OBSZERNIEJSZE INFO (nie wiedzą co czynią, jak szarańcza się zjawi !scooter !scooter !scooter !scooter ... ) (ja niestety znowu mam czwartek na drugą zmianę !sciana )
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2011 a propo kiełbaski... może się wybierzecie do motoakcesoria Super pomysł. Przy okazji kiełbasek będzie można luknąć na to i owo. Jak nie będzie lało, to przed spotem kulnę się może do Raszyna, a po spocie do Marek. Darmowej kiełby nie odpuszczę
Rekomendowane odpowiedzi