Skocz do zawartości
Forum Burgmania

A może i my jako? powitamy wiosnę?

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

grinku jak postawisz kawę to może bym się skusił , pod warunkiem że będę miał woln? sobote whist

a z drugiej strony fajnie by było sie spotkać !OK

Opublikowano
grinku jak postawisz kawę to może bym się skusił , pod warunkiem że będę miał woln? sobote :lol:

a z drugiej strony fajnie by było sie spotkać whist

W pi?tek nowy sprzęt pierwszy raz mnie zawiódł. :lol:

W tylnym kółku rozszczelniła się opona z felg?. Pocz?tkowo my?lałem że to dziura) Wieczorem latałem po mie?cie i szukałem całodobowej wulkanizacj. Pod Manufakturę w sobotę dotarłem dopiero ok. 12.00. Nikogo z naszych już nie zastaełm.

Opublikowano

Zło?liwo?ć rzeczy martwych !happybth .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szykowałem się na imprezę :( pomy?lałem sobie, że sprawdzę, kiedy to ma być :blink: a tu już po !piwko

Opublikowano
Szykowałem się na imprezę  !YES pomy?lałem sobie, że sprawdzę, kiedy to ma być !winkiss  a tu już po  !piwko

Nie to nie możliwe, jest już po imprezie :blink::( !piwko może koledzy z łodzi przełożyli na jaki? inny termin. :( !V

Opublikowano

No można by, ale czy jest pomysł i czas?? :/

Opublikowano

Z góry przepraszam Admina, że pisze 2 posty po sobie, ale boję się, że jakbym edytował swój poprzedni post, to nie pokazałby się w wyszukajce :(

A więc co? takiego mi przyszło do głowy. S?dzę, że już nie ma czasu zrobić takiego "oficjalnego" otwarcia sezonu, ale na ten przykład mogliby?my się gdzie? spotkać, usi??ć sobie i pogadać. Moje propozycje:

1. Oberża "Złoty Młyn" (czy jako? tak - lec?c od Łodzi jakie? 3 km za Tuszynem po prawej strony, ta większa !happybth ). Ceny dań do?ć przystępne, nie wiem jak jest z grillem. Można sobie np stoliki zarezerwować wcze?niej. Ale tam tylko by?my co? zjedli i na dobr? sprawę tyle.

2. Pi?tkowy spot pod Bacówk? razem z Grup? Uć i Scooter Elite

3. hmmm... Wycieczkowa??? :)

Chyba, że kto? ma czas na zorganizowanie czego? "bardziej inwazyjnego", czemu trzeba po?więcić trochę więcej czasu.

Opublikowano

Grinku, Misiek 500V,

chyba jeste?cie jedynymi ludĽmi z inicjatyw? w Waszej grupie.

Żeby wszyscy mogli się razem spotkać to trzeba tego chcieć :)

Jeden pracuje, drugi nie może, trzeci raczej nie będzie .............................. :P

W taki sposób nigdy nie stworzycie zgranej grupy.

No to pozostaje trzymać kciuki za równe chęci wszystkich skuterowców :D

Opublikowano

W ten weekend jeste?my w RogoĽnie. Takie zlotowe przygotowania.

Jak będziecie mieli chęci to zapraszamy. Miejsca noclegowe z pewno?ci? się znajd? a wieczorkiem poczęstujemy Was mikstur? Panoramixa...

Opublikowano

W ten weekend jest też msza, więc pewnie czę?ć grupy odpadnie :/

Opublikowano

No to walcie cała grup? do Warszawy, poł?czycie przyjemne z pożytecznym, a i może poziom integracji nieco podskoczy !OKK

Impreza szykuje się sympatyczna i nie za daleko choćby i na 50ccm da się dojechać.

Pozdrawiam

RobB. whist

Opublikowano

RobB - rozumiem że jedziesz więc możemy razem ?mign?ć.

Może kto? się jeszcze z regionu przył?czy.

"Tradycyjnie" już :lol: jestem wstępnie umówiony z Ronim.

Marynarze "Łódki z Garbem" ł?czcie się !!!

Opublikowano

Miałem plany się wybrać na rozpoczęcie sezonu, ale niestety plany spaliły na panewce :/

Proponowałbym może za tydzień w niedziele jako? przed południem gdzie? się spotkać i pogadać :) wpadł mi do głowy pomysł pt: Zgniłe Błota :D Kto? się orientuje może jak tam obecnie sytuacja wygl?da? tam można wjechać, jaki? grill-bar jest?

EDIT

Pomysł aktualny tylko w przypadku ładnej pogody :)

• Administrator
Opublikowano

No to jutro ma byc ladna pogoda, a UC to ma juz rzut beretem 130 km puki co :D bo bedzie 94 :)

Opublikowano

Oki.... :)

W zwi?zku z nieziemskim zainteresowaniem, je?li kto? ma chęć przył?czyć się to dzi? ok. 9.30 ruszam z Łodzi porzez Piotrków T. gdzie ma mieć miejsce "konsolidacja" z większ? ekip? z Regionu :) i z południa.

Potem "w kupie" jedziemy do Warszawy.

W kupie raĽniej więc zapraszam do wspólnej podróży :) . :D

tel. 501-138-801