GRinKU Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Do wiosny jeszcze trochę czasu zostało, ale chyba nic nie stoi na pprzeszkodzie żeby zacz?ć planować skuterow? inaugurację sezonu? !scooter "Zróbmy więc balangę jakiej nie przeżył nikt!" !YES Porównuj?c nasz region do prężnego Kuj-Pomorsiego i |l?skiego wypadamy raczej blado. Przywitajmy wspólnie wiosnę i nowy sezon "jeĽdziecki"! Nas nie jest wcale tak mało - prawda? Co do miejsca mam już pomysł, do ustalenia jeszcze termin i plan gry. Kto chętny bez krępacji, rozruszajmy trochę ten zastój w regionie! JESTE|CIE TAM ZIMOWE MISIAKI? Wstępna lista uczestników spotkania w terminie 24-26.04.2009r: 1. GRinKU + Padiq - 24-26.04 2. Różalski Paweł - 2 os. 3. Mareczek - 2 os.? 4. Tomekqdz - 2 os. 5. Michu - ? 6. Misiek 500V 7. .... !YES Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 7 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 dawaj ten pomysł , może co? z tego wyjdzie! !scooter Odnośnik do komentarza
brzoza Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tylko ten pomysł realny żeby byl Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja dzisiaj nawinołem 66 km i było super dzi? sporo po łodzi sprzętów sie kręciło Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 !OKK Jaki to pomysł i jaki termin? Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Biorę pod uwagę 2 opcje: 1. wypad weekendowy pi?tek - sobota, w Mstowie k/Chodcza http://hurtap.pl/about_chodecz.html O?rodek w lesie nad jeziorem, można zrobić kulturalne ognicho, domki ogrzewane 2,3 4,5 osobowe z łazienkami (płaci sie od osoby a nie za domek). Możliwo?ć pełnego wyżywienia na miejscu. W zeszłym roku za pełne wyżywienie i nocleg płaciłem 55zł od osoby. Dostępna sala - ?wietlica, drinkbar, trambambula, bilard, cymbergaj, automaty. Można tam zrobić imprezę a ceny w drinkbarze tylko trochę wyższe niż sklepowe. B. miła obsada drinkbaru !OKK W sobotę można się przejechać do Kłodawy (30km) do czynnej kopalni soli. Wycieczka 2 godziny na głęboko?ci 600m - polecam, cały czas kopi? tam sól i w trakcie mija się górnikami. Niedaleko w kierunku Włocławka bardzo fajny skansen w Kłóbce. 2. wypad jednodniowy do Spały nad Pilic? k/Tomaszowa Maz. z ognichem oczywi?cie i zwiedzaniem hitlerowskich bunkrów kolejowych w Konewce. W Spale możliwy jest nocleg pensjonaty sa całoroczne lecz nie znam cen. Bior?c pod uwagę że region jest duży i niektórzy będ? mieli do przejechania parę kilometrów, jestem za opcj? nr 1. w zwi?zku z mniej napiętym harmonogramem. Co do terminu to kwestia wsólnego ustalenia. Proszę o opinie i sugestie co do terminu gdyż jest to tylko mój spontaniczny pomysł Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Co do terminu to kwestia wsólnego ustalenia. Proszę o opinie i sugestie co do terminu gdyż jest to tylko mój spontaniczny pomysł Jeżeli wolno co? doradzić to ja na Twoim miejscu zaproponował bym: 1)Termin 10-12/04/2009r ( przyjemne z pożytecznym) trzy dni ?więtowania. 2)Cieplej ( w domkach jest i tak zimno w kwietniu). 3) Liczba chętnych będzie spora. Przyjad? z różnych stron Burgmaniacy. 4) Pracy będziesz miał troszeczkę ale przyjedziemy na Twoje |więto. 5) Cena super oby tylko nie wzrosła, z nastaniem *Wiosny. !OKK !OK !w00t !OK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Bardzo fajna inicjatywa !OKK oczywi?cie jak załatwisz, sprawę to my się piszemy powodzenia Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Mareczku Zaproponowałe? baaardzo fajny termin !!! Jako że mnie wtedy stuknie prawie okr?gła cyfra a i moja połówka PadiQ ma kilka dni póĽniej urodziny i imieniny, liczę się z tym że nie byłby to dla mnie "lekki weekend" !OKK Ale cóż, je?li ten termin zostanie finalnie zaakceptowany, dzielnie stawimy czoła wyzwaniu i staniemy na wysoko?ci zadania !OK Bardzo fajnie byłoby ?więtować urodzinki w gronie Burgmaniaków! Co do ceny to na stronce nadal jest aktualna i my?lę że może co? z kierownikiem da się wynegocjowac w tej kwestii. Grunt żeby wiedzieć o ilu miejscach z nim rozmawiać. Oczywi?cie nie ma ograniczeń co do ilo?ci uczestników i sk?d przybywaj? Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 1)Termin 10-12/04/2009r ( przyjemne z pożytecznym) trzy dni ?więtowania. Ojjjjj nie spojrzałem w kalendarz a ten termin to |więta i jeszcze do tego Twoje urodzinki Może lepiej ustalić inny termin na obchodzenie Twoich i Żonki urodzin. W gronie Burgmaniaków. . NP. tydzień lub dwa po ?więtach. Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Temat terminu pozostaje otwarty. Może być 24-26 kwiecień ? Odnośnik do komentarza
Gość Różalski Paweł Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam Panowie termin.Jeżeli do końca kwietnia to 2szt na 100% Odnośnik do komentarza
romarjo Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 WitamPanowie termin.Jeżeli do końca kwietnia to 2szt !piwko na 100% Witam jestem obecnie na etapie zmiany skuta na większ? pojemno?ć, ale jak zd?żę to wchodzę w to pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza
djquest2 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam , przedstawiciel Grupy Uć z tej strony piszę . Pomysł jak najbardziej przedni . GRinKu jak by? mógł to napisz to na forum grupy UĆ www.uc.boo.pl . My?lę ,że wspólnymi siłami zrealizujemy ten projekt i będzie bardzo miło !scooter . Pozdrawiam djquest2 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 8 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 długo zwlekałem z konkretna odpowiedzi? i teraz juz wiem na 100% że ten termin nie podpasuje mi !flower przykro mi !flower Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Temat terminu pozostaje otwarty.Może być 24-26 kwiecień ? !flower Jak dla mnie termin super. Jeden albo i dwa kartoniki !flower !flower będę musiał przywie?ć. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Widzę koledzy, że temat zakończony !holiday taka cisza szkoda. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Najpierw podkręcicie temat a potem zostawiacie !holiday !holiday HI, HI ,HI Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nie ten termin !holiday (zajety), a pomysł super . Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 !YES Temat jest jak najbardziej aktualny. Zarzuciłem go również na forum grupy Uć w celu sprawdzenia jaka będzie frekwencja. Pozwolę sobie zrobić w pierwszym po?cie wstępn? listę chętnych. Pod koniec marca będę musiał skontaktować się z dyrekcj? O?rodka w sprawie ilo?ci miejsc więc proszę chętnych o okre?lenie ile osób i w jakich dniach planuj? swoj? obecno?ć !OK Proszę się nie krępować, dla Burgmaniaków spoza regionu nie przewiduje się opłat klimatycznych !holiday !holiday !tut !tut !tut !tut !tut W zwi?zku z tym że trochę nas mało chętnych, ogłaszam wszem i wobec że impreza zostaje przeniesiona na 2010r Może wtedy zaczniemy trochę wczesniej ten temat i dzięki temu większe grono chętnych się uzbiera? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Marca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 dla Burgmaniaków spoza regionu nie przewiduje się opłat klimatycznych Czyżby to była jaka? propozycja? Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Kurcze na prawie miesi?c przed imprez? naprawdę ciężko mi się okre?lić odno?nie mojej "osi?galno?ci" w wymienionym terminie :/ Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Czyżby to była jaka? propozycja? Jak najbardziej Wiem że trudno na 100% się okre?lić, chcę tylko mieć ogólny pogl?d żeby wiedzieć czy parking nie będzie za mały Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Na chwilę obecn? chętnie bym się zjawił na jedn? noc, ale co z tego wyjdzie, to życie pokaże Odnośnik do komentarza
djquest2 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A ja pragnę poinformować wszystkich ,że grupa Uć i Elitarna Grupa Skuterowa przywitaj? sezon oficjalnie już 10 kwietnia o godzinie 10:00 . Wyjazd zaczynamy z Manufaktury a potem pojedziemy w inne miejsce i tam rozpoczniemy konkursy . Nasz plakat : Plakat jest w wersji Freeware . Dlatego wszystkich czuj?cych się w obowi?zku proszę o rozwieszanie ulotek w autach/biurach i gdzie tylko możecie . ( Ja w autku już wożę od kilku dni ) . I dodatkowe info w temacie : http://www.uc.boo.pl/viewtopic.php?f=10&t=58&start=0 Oczywi?cie mile widziane s? wszystkie skutery - te małe jak i duże !YES . p.s. Jak pojawi się więcej pytań to otworzę nowy temat . Tymczasem pozdrawiam i zapraszam na imprezę . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi