Skocz do zawartości
Forum Burgmania

A może i my jako? powitamy wiosnę?

GRinKU

Rekomendowane odpowiedzi

Do wiosny jeszcze trochę czasu zostało, ale chyba nic nie stoi na pprzeszkodzie żeby zacz?ć planować skuterow? inaugurację sezonu?

!scooter "Zróbmy więc balangę jakiej nie przeżył nikt!" !YES

Porównuj?c nasz region do prężnego Kuj-Pomorsiego i |l?skiego wypadamy raczej blado. :D

Przywitajmy wspólnie wiosnę i nowy sezon "jeĽdziecki"!

Nas nie jest wcale tak mało - prawda? ;)

Co do miejsca mam już pomysł, do ustalenia jeszcze termin i plan gry.

Kto chętny bez krępacji, rozruszajmy trochę ten zastój w regionie!

JESTE|CIE TAM ZIMOWE MISIAKI?

Wstępna lista uczestników spotkania w terminie 24-26.04.2009r:

1. GRinKU + Padiq - 24-26.04

2. Różalski Paweł - 2 os.

3. Mareczek - 2 os.?

4. Tomekqdz - 2 os.

5. Michu - ?

6. Misiek 500V

7. .... !YES

Biorę pod uwagę 2 opcje:

1. wypad weekendowy pi?tek - sobota, w Mstowie k/Chodcza http://hurtap.pl/about_chodecz.html O?rodek w lesie nad jeziorem, można zrobić kulturalne ognicho, domki ogrzewane 2,3 4,5 osobowe z łazienkami (płaci sie od osoby a nie za domek). Możliwo?ć pełnego wyżywienia na miejscu. W zeszłym roku za pełne wyżywienie i nocleg płaciłem 55zł od osoby. Dostępna sala - ?wietlica, drinkbar, trambambula, bilard, cymbergaj, automaty. Można tam zrobić imprezę a ceny w drinkbarze tylko trochę wyższe niż sklepowe. B. miła obsada drinkbaru !OKK

W sobotę można się przejechać do Kłodawy (30km) do czynnej kopalni soli. Wycieczka 2 godziny na głęboko?ci 600m - polecam, cały czas kopi? tam sól i w trakcie mija się górnikami. Niedaleko w kierunku Włocławka bardzo fajny skansen w Kłóbce.

2. wypad jednodniowy do Spały nad Pilic? k/Tomaszowa Maz. z ognichem oczywi?cie i zwiedzaniem hitlerowskich bunkrów kolejowych w Konewce. W Spale możliwy jest nocleg pensjonaty sa całoroczne lecz nie znam cen.

Bior?c pod uwagę że region jest duży i niektórzy będ? mieli do przejechania parę kilometrów, jestem za opcj? nr 1. w zwi?zku z mniej napiętym harmonogramem.

Co do terminu to kwestia wsólnego ustalenia.

Proszę o opinie i sugestie co do terminu gdyż jest to tylko mój spontaniczny pomysł :rolleyes:

Co do terminu to kwestia wsólnego ustalenia.

Proszę o opinie i sugestie co do terminu gdyż jest to tylko mój spontaniczny pomysł  :)

Jeżeli wolno co? doradzić to ja na Twoim miejscu zaproponował bym: ;)

1)Termin 10-12/04/2009r ( przyjemne z pożytecznym) trzy dni ?więtowania.

2)Cieplej ( w domkach jest i tak zimno w kwietniu).

3) Liczba chętnych będzie spora. Przyjad? z różnych stron Burgmaniacy.

4) Pracy będziesz miał troszeczkę ale przyjedziemy na Twoje |więto. ;)

5) Cena super :P oby tylko nie wzrosła, z nastaniem *Wiosny.

:rolleyes: !OKK !OK !w00t :angry::P:lol::huh::P !OK

Mareczku

Zaproponowałe? baaardzo fajny termin !!!

Jako że mnie wtedy stuknie prawie okr?gła cyfra a i moja połówka PadiQ ma kilka dni póĽniej urodziny i imieniny, liczę się z tym że nie byłby to dla mnie "lekki weekend" !OKK

Ale cóż, je?li ten termin zostanie finalnie zaakceptowany, dzielnie stawimy czoła wyzwaniu i staniemy na wysoko?ci zadania !OK

Bardzo fajnie byłoby ?więtować urodzinki w gronie Burgmaniaków!

Co do ceny to na stronce nadal jest aktualna i my?lę że może co? z kierownikiem da się wynegocjowac w tej kwestii. Grunt żeby wiedzieć o ilu miejscach z nim rozmawiać.

Oczywi?cie nie ma ograniczeń co do ilo?ci uczestników i sk?d przybywaj? :rolleyes:

1)Termin 10-12/04/2009r ( przyjemne z pożytecznym) trzy dni ?więtowania.

Ojjjjj nie spojrzałem w kalendarz a ten termin to |więta i jeszcze do tego Twoje urodzinki

Może lepiej ustalić inny termin na obchodzenie Twoich i Żonki urodzin. W gronie Burgmaniaków. .

NP. tydzień lub dwa po ?więtach. :rolleyes::angry:

Witam

Panowie termin.Jeżeli do końca kwietnia to 2szt !piwko na 100%

Witam jestem obecnie na etapie zmiany skuta na większ? pojemno?ć,

ale jak zd?żę to wchodzę w to pozdrawiam i do zobaczenia

:D:(

• 3 tygodnie później...

Witam , przedstawiciel Grupy Uć z tej strony piszę :blink: .

Pomysł jak najbardziej przedni .

GRinKu jak by? mógł to napisz to na forum grupy UĆ www.uc.boo.pl .

My?lę ,że wspólnymi siłami zrealizujemy ten projekt i będzie bardzo miło !scooter .

Pozdrawiam djquest2

• Klubowicze

długo zwlekałem z konkretna odpowiedzi? i teraz juz wiem na 100% że ten termin nie podpasuje mi !flower

przykro mi !flower

Temat terminu pozostaje otwarty.

Może być 24-26 kwiecień ? !flower

Jak dla mnie termin super. Jeden albo i dwa kartoniki !flower !flower będę musiał przywie?ć.

!YES Temat jest jak najbardziej aktualny. Zarzuciłem go również na forum grupy Uć w celu sprawdzenia jaka będzie frekwencja.

Pozwolę sobie zrobić w pierwszym po?cie wstępn? listę chętnych.

Pod koniec marca będę musiał skontaktować się z dyrekcj? O?rodka w sprawie ilo?ci miejsc więc proszę chętnych o okre?lenie ile osób i w jakich dniach planuj? swoj? obecno?ć !OK

Proszę się nie krępować, dla Burgmaniaków spoza regionu nie przewiduje się opłat klimatycznych :D

;) !holiday !holiday :D:angry:;);) !tut !tut !tut !tut !tut

W zwi?zku z tym że trochę nas mało chętnych, ogłaszam wszem i wobec że impreza zostaje przeniesiona na 2010r ;)

Może wtedy zaczniemy trochę wczesniej ten temat i dzięki temu większe grono chętnych się uzbiera?

• Klubowicze
dla Burgmaniaków spoza regionu nie przewiduje się opłat klimatycznych :D

Czyżby to była jaka? propozycja?

Kurcze na prawie miesi?c przed imprez? naprawdę ciężko mi się okre?lić odno?nie mojej "osi?galno?ci" w wymienionym terminie :/

Czyżby to była jaka? propozycja?

Jak najbardziej :lol:

Wiem że trudno na 100% się okre?lić, chcę tylko mieć ogólny pogl?d żeby wiedzieć czy parking nie będzie za mały :D

• 3 tygodnie później...

A ja pragnę poinformować wszystkich ,że grupa Uć i Elitarna Grupa Skuterowa przywitaj? sezon oficjalnie już 10 kwietnia o godzinie 10:00 .

Wyjazd zaczynamy z Manufaktury a potem pojedziemy w inne miejsce i tam rozpoczniemy konkursy whist .

Nasz plakat :

plakat14.jpg

Plakat jest w wersji Freeware whist . Dlatego wszystkich czuj?cych się w obowi?zku proszę o rozwieszanie ulotek w autach/biurach i gdzie tylko możecie :lol: .

( Ja w autku już wożę od kilku dni :o ) .

I dodatkowe info w temacie :

http://www.uc.boo.pl/viewtopic.php?f=10&t=58&start=0

Oczywi?cie mile widziane s? wszystkie skutery - te małe jak i duże !YES :lol: .

p.s. Jak pojawi się więcej pytań to otworzę nowy temat .

Tymczasem pozdrawiam i zapraszam na imprezę :D.