sebulba1971 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Je?li kto? się wybiera na Ogólno Polskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego Warszawa Bemowo 2009 , to znalazłem co? takiego http://www.otwarciesezonu.com.pl/wystawa.htm . Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeja wreszcie "ciepła" pora otwarcia sezonu Odnośnik do komentarza
rudy_56 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Prawie w maju - troche pozno Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Dla mnie połow-koniec marca to mimo wszystko było jeszcze trochę za zimno :/ Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 no prosze moze i uda mi sie zd?rzyc z zakupem i kat. A !happybth) Odnośnik do komentarza
Gość Ruvido Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 CZy na otwarcie umawiamy się jako?? czy każdy na własna rękę jedzie? Może ustalimy pół godziny wcze?niej jak?? ustawkę... np. na parkingu pobliskiego centrum handlowego i wjedziemy razem?? co wy na to ? zawsze będzie o czym pogadać w gronie maxi ;-) i popilnujemy sobie sprzętów jak kto? pójdzie poogl?dać wystawców... Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jestem za, mam nadzieje ze bede juz mial plastik w keszeni !bicz Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Organizuję spotkanie i wspólny przejazd warszawskim skuterom 50ccm pod routem w sobotę i wspólnie jedziemy na lotnisko, jeżeli nie macie nic przeciwko wspólnemu przejazdowi (50km/h w parach bez wyprzedzania) to serdecznie zapraszam !bicz Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Tak jak pisalem jesli szanowne PWPW zdarzy wyslac do mojego UK plastik to ja nie mam nic na przeciwko jazdy z 50cm, sam do niedawna na taki sprzecie smigalem. P.S. co oznacza "pod routem" bo nie lapie Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 co oznacza "pod routem" bo nie lapie A to oznacza nasze co tygodniowe miejsce spotkań !bicz czyli dokładnie chodzi o TO MIEJSCE !YES PS. Wookash a to znaczy o której godzince ?? Odnośnik do komentarza
piecuch4 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 o której jest dokładnie wyjazd z pod route bo może podczepię się z grup? haban ? Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Godzina 10:00: zbiórka pod Route66 tj na ulicy Prymasa Tysi?clecia koło salonu Liberatora oraz Suzuki. Mapa: http://www.suzuki-jasklowski.pl/map... Godzina 10:30 -ustawiamy się w kolumnę, oczekiwanie na „spóĽnialskich”. Godzina 10:40 -wyruszamy Z powodu remontu zjazdu z Toruńskiej na gen. Maczka jedziemy na lotnisko następuj?c? tras?: z pod Route na Górczewsk? następnie na Powstańców |laskich i Powstanców do końca na lotnisko. NAJWAŻNIEJSZE! W TROSCE O WŁASNE BEZPIECZEŃSTWO PODCZAS PRZEJAZDU SPOD ROUTE66 NA LOTNISKO BEMOWO OBOWIˇZUJE CAŁKOWITY ZAKAZ WYPRZEDZANIA!!! będziemy jechać parami jedna za drug?- to po pierwsze bezpieczniej niż tyralier? a po 2gie zwrócimy na nas uwagę. TEMPO PRZEJAZDU 50KM/H! (nie on/off jak ostatnio w czwartek ) Odnośnik do komentarza
Gość oldmiras Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A moze bedzie jechal ktos z Ursynowa, albo Mokotowa? Mozna by razem... Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Godzina 10:00: zbiórka pod Route66 tj na ulicy Prymasa Tysi?clecia koło salonu Liberatora oraz Suzuki. Mapa: http://www.suzuki-jasklowski.pl/map... Godzina 10:30 -ustawiamy się w kolumnę, oczekiwanie na „spóĽnialskich”. Godzina 10:40 -wyruszamy Z powodu remontu zjazdu z Toruńskiej na gen. Maczka jedziemy na lotnisko następuj?c? tras?: z pod Route na Górczewsk? następnie na Powstańców |laskich i Powstanców do końca na lotnisko. NAJWAŻNIEJSZE! W TROSCE O WŁASNE BEZPIECZEŃSTWO PODCZAS PRZEJAZDU SPOD ROUTE66 NA LOTNISKO BEMOWO OBOWIˇZUJE CAŁKOWITY ZAKAZ WYPRZEDZANIA!!! będziemy jechać parami jedna za drug?- to po pierwsze bezpieczniej niż tyralier? a po 2gie zwrócimy na nas uwagę. TEMPO PRZEJAZDU 50KM/H! (nie on/off jak ostatnio w czwartek ) OK Wookash !YES to do zobaczenia w Sobotę pod 66 Odnośnik do komentarza
medipos Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam, pewnie się przył?cze pod "66" , pozdrawiam wszystkich na 2oo Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ok Wookash Niezły pomysł z tym uporz?dkowanym przejazdem. Melduję się w R66. Wiesiek Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Może być i tak , oczywi?cie się melduję w sobotę Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zapowiada się ciekawie.Będe na 100%. Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Fok3r Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Będę pod 66 !TAZ !TAZ !TAZ Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 NO i kiszka moje PJ jeszcze nie dotarlo !placz1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Rozumiem, że jako? wszyscy razem pojedziemy ? pzdr Odnośnik do komentarza
Gość macko1024 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A moze bedzie jechal ktos z Ursynowa, albo Mokotowa? Mozna by razem... Ja bede jechal z walbrzyskiej ale i tak zamierzam się wybrac pod route 66 i z reszta dotoczyc sie na miejsce. Jak chcesz mozemy sie umowic przy metrze Służew o 10... Odnośnik do komentarza
Gość Ruvido Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja też będę... w końcu was poznam !tut Odnośnik do komentarza
Gość oldmiras Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A moze bedzie jechal ktos z Ursynowa, albo Mokotowa? Mozna by razem... Ja bede jechal z walbrzyskiej ale i tak zamierzam się wybrac pod route 66 i z reszta dotoczyc sie na miejsce. Jak chcesz mozemy sie umowic przy metrze Służew o 10... No dobra, to spotykamy sie pod R66 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi