KUCHARZ Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Zastanawiam się dlaczego większe pół trójmiasta wcale nie bierze udziału w życiu towarzyskim FORUM. Mam wrażenie, że to co? w rodzaju zimowej ?pi?czki, albo innej zołzy Miszcz Patelochy pozdrawia!!!!!!!!!!!!! !OK !V Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Miszcz Patelochy pozdrawia!!!!!!!!!!!!! !OK !V Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać jak przeczytałem ten tekst Pozdrowienia dla całej ekipy 3M Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Wyczuwam lekkie zboczylastwo ze strony kolegi, "ojca dyrektora" na szczę?cie nie wiadomo o kogo chodzi !OK Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Wyczuwam lekkie zboczylastwo ze strony kolegi, "ojca dyrektora" ... ale to nie ja zacz?łem !OK Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Zastanawiam się dlaczego większe pół trójmiasta wcale nie bierze udziału w życiu towarzyskim FORUM. Każdy siedzi w garażu i pucuje sprzęt na wiosnę Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Widzę, że nie tylko ja my?le o jednym !V no ale przy okazji, jak sił starczy i sprzęt dopieszczę do wiosny będzie jak nowy!!! Jak Kucharyna się dowie, że ja taki Paszczak to internet wył?czy !OK no to pa, zaraz wróci mi z roboty i zagoni do garów jak ostatnio, przesrane mam cze?ć!! do usłyszenia! Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Lutego 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Jak będziecie tak i tyle pucować to w kwietniu zamiast na szlak to trzeba będzie szukać lakiernika dla Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie wiem tylko komu ten lakiernik miałby pomóc, czy skuterowi, czy Kucharynie Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Panowie już czas , żeby przedmuchać swoje maszynki !scooter !YES Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Jestem!!! Budzę się powoli ze snu zimowego. Obiecuję zwiększenie częstotliwo?ci logowania się na forum. Teraz wszystko się zmieni Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi