Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Powitanie

𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Witamy wszystkich użytkowników Burgmanów jak i tych,którzy już wkrótce się nimi stan? :D

Na stronie głównej w dziale "Doł?cz do nas" znajdziecie formularz zgłoszeniowy do klubu Burgmania.W miare możliwo?ci prosimy o zał?czanie zdjęć swoich skuterów,które póĽniej znajd? się w galerii klubowej.Prosimy również zaznaczyć czy chcecie być informowani o nowo?ciach na stronie,nowych testach i nowinkach Burgmanowych.

Zapraszamy również wszytkich do rejestracji na forum i do brania czynnego udziału w dyskusjach zarówno o Burgmanach jak i o innych tematach.

Mam nadzieje,że strona stanie się dla Was cennym Ľródłem informacji o Waszych maszynach i że grono Burgmanomaniaków będzie się stale powiększać i zespajać.

W tym miejscu proszę również o opinie i wpisy co Wam się nie podoba,co by?cie zmienili lub dodali.Wasze zdanie jest dla nas bardzo ważne i pozwoli nam wprowadzać zmiany tak aby?my byli jeszcze lepsz? stron? i klubem.

Pozdrawiam i czekam na info z opiniami.

Zycze Ci udanego startu, no i rozwoju strony i moze pod koniec sezonu sam dolacze do grupy posiadaczy Burgmanow :D . Niech moc bedzie z Wami!

Witam.

Burgman hmm.. napewno kiedy? będzie.

Co do stronki to już widać że jest i będzie niesamowit? "kopalni? wiedzy" na temat Burgmanów. Jest naprawde extra.

Również życzę Ci aby strona rozwijała się w jak najlepszym kierunku.

Witam na forum...Super stronka...profesionalna i przejżysta od pocz?tku :D :D Mam nadzieje, że pojawi się tu wkrótce więcej zdjęć Burgmanów :D

Mam nadzieje że kiedy? doł?cze do waszego klubu...jak finanse na to pozwol?

...And pozdro for All...

Przyzwyczaili?my się do tego, że aby porozmawiać wystarczy zadzwonić na dodatek można nas złapać wła?ciwie w każdej chwili, że wiadomo?ci docieraj? do nas w momencie gdy wła?nie się dziej?, że odległo?ć nie stanowi? problemu dla kontaktów między ludzkich.

Taka strona to co? więcej, to swoiste wykroczenie poza czas. Czytasz te zdania niezależnie od tego czy mnie znasz, czy nie, czy zamienili?my kiedykolwiek ze sob? słowo, czy jak dot?d nie. Czy jestem tutaj, czy już tylko byłem.

Niech miejsce to będzie ?wiadectwem naszych pasji i my?li.

Na naszych oczach dzieje się co? wielkiego, co z każdym dniem nabiera jeszcze warto?ci.

Gratuluję pomysłu Mariusz!

Cieszę się, że tu jestem.

Witam!

Na stronie jestem pierwszy raz ale na pierwszy rzut oka widać pełen profesjonalizm. Wiem ile wysiłku i pracy Mariusz włożył w przygotowanie materiału-chwała mu za to. Życze powodzenia Burgmanii i jej autorowi! Na pewno bede tu stałym go?ciem :D

Pzdr-ŻABA YP250 DX

Gość kurczak
:D W takim razie i ja Was powitam, zawsze to jedna stronka więcej o jedno?ladach :D pozdrawiam i życze samych sukcesów mimo iż skuterów w polsce jak na lekarstwo jednak w stosunku do poprzednich lat wzrost jest całkiem spory tak wiec i burgmanów pewnie bedzie wiecej :D strzaleczka
  • Administrator

Bardzo sie ciesze ze powstala ta strona :D wiem ile pracy kosztowala Mariusza i jak bardzo sie staral zeby wszystko bylo zapiete na ostatni guzik. I udalo mu sie :D Mam nadzieje ze mimo mojej ulomnosci w postaci Yamahy YP250 DX a nie jakiegos Suzuki Burgmana bede mogl i ja cos wniesc na ta strone. Moze nastepny skuter bedzie i Burgmanem :D choc nie twierdze ze tak bedzie. :D

Pozdrawiam wszystkich psycholi co za ostatni grosz kupili maxi skuter, bo to poprostu kochaja. :D

Cze?ć

Pomimo wczorajszych problemów udało mi się wej?ć na stronę. Powiem jedno, warto było czekać i denerwować sie wczoraj, bo strona raz że ładnie wygl?da to jeszcze zapowiada się kopalni? wiedzy nt Burgmanów :D

• Administrator

Nawet nie wiecie jak miło się czyta tak ciepłe słowa...teraz wiem,że czas który po?więciłem na stworzenie tej strony nie był czasem straconym.

Dziękuje wszystkim za poparcie dla strony i wysok? ocene.

Co do kopalni wiedzy o burgmanach która została tu poruszona:

Mam ci?gły kontakt z klubami Burgmana na całym ?wiecie m.in:z Club Burgmana w Texasie czy Burgmanusa Club jak również an650.de.

Wymiana spostrzeżeń czy do?wiadczeń jest dla jednej i drugiej ze stron bardzo ważn? rzecz? i stanowi jedno z głównych Ľródeł....wiadomo nikt tak dobrze nie zna swojej maszyny jak sam wła?ciciel.

W tym miejscu ogromna pro?ba:Je?li macie jakie? wskazówki odno?nie swoich skuterów to piszcie o tym na forum.

Co Wam się w nich podoba a co nie...ogólnie wszystko co może być przydatne dla innych użytkowników którzy s? zarowno w Polsce jak i na całym ?wiecie.

Ja ze swojej strony będę zamieszczał nowe informacje o Burgerach jak również wyłapywał z jakimi problemami możecie się spotkać i jak sobie z nimi radzić.Uzupełniana będzie baza danych o nowych akcesoriach,nowych modelach Burgmanów które wchodz? na rynek...po prostu wszystko co może być cenne dla każdego użytkownika Burgiego.

Je?li uważacie,że co? powinno być dodane lub zmienione na stronie to rówież piszcie o tym.

Jeszcze raz dziękuje za miłe słowa i zapraszam wszystkich Burgmanomaniaków.

Gość Piter_2k

Witam,

jestem pełen uznania dla Tworców ( Mariusz... i pomocnicy)

super strona w ladnym błekitnym kolorze, bardzo przejrzysta

cud, miod , narazie bez wiekszych spostrzezen i uwag

super :D

widze ta strone , jak moj drugi ulubiony link o skuterach zaraz po skutery.net

Pozdrawiam