Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Własciciel burgmana 650 lub 400 zachodniopomorskie

22hubert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zwracam sie do wszystkich wlascicieli burgmana 650 lub 400 (takich 2-4 letnich) z wojewodztwa zachodniopomorskiego z pro?b? o mozliwosc zobaczenia na żywo owego sprzetu, poniewaz mam kolege którego zaraziłem mani? skuterow? a w poblizu mojego miejsca zamieszkania nie ma osoby z takimi sprzetami. Koleszka jest wlasciwie zdecydowany na jeden z tej dwojki ale zobaczyć i dotkn?ć to nie to samo co ogladać zdjecia w necie. Sezon zbliża się wiec czas na szukanie odpowiedniego sprzęta powoli można zascz?c lecz organoleptyczy kontakt i mozliwosc dowiedzenia sie czegos od urzytkownika byla by mile widziana. Pozdrawiam i czekam na kontakt.

Witam i proponuje koledze zarejestrowanie sie na naszym forum

Ja tak zrobilem przed kupnem i wkoncu doczekalem sie moich 2 kolek

Pisze o zarejestrowaniu aby mu latwiej bylo kontakt zlapac z szczesliwymi posadaczami !scooter modelu jaki go interesuje

pozdrawiam a koledze zycze jak najszybszego zakupu dobrego !TAZ i spotkania na trasie :lol:

W sprawie ewentualno?ci ogl?du b-400 spróbuj wej?ć w kontakt z Marko39 ze |winouj?cia.

Natomiast gdyby?cie mieli (z koleżk?) trudno?ci z osobistym dotknięciem jakiego? b-650 to zadzwoń do serwisu Tułeckiego w Szczecinie – być może tam, jak zeszłej zimy, garażuj? skutery będ?ce w posiadaniu szczecińskiej straży miejskiej.

koleszka wlasnie mieszka w |winoujsciu i za tydzień wraca z rejsu wiec dzieki Jerzyk za kontakt napewno sie przyda.