Sympatycy pawel883 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2005 cze?c zagladam z niedowierzaniem na forum 15zarejestrowanych ,a na czacie puchy.czyzby niebylo oczym gadac?chyba ze forumowicze zbieraja siły przed stegna pozdrawiam pawel883
Sympatycy Kubo Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Paweł, trafiłe? w SEDNO... Dok?łdnie jakie? 20 mniut temu pomy?lałem TOSAMO... Zobaczyłem ilo?c osób na forum, to pomy?lałęm CZAT... Wchodze a tu tylko stała Warka i nitk wiecej, to wyszedłem... Teraz ide się kompac, ale koło 22 moze kto? będzie?? Pozdrowionka, Kubo Madziu miłej kompieli
Administrator Artix Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Administrator Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Czat chyba poprostu cos padl, nie da rady sie zalogowac. Zreszta nie raz juz wchodziem i nikt sie nie zjawial. Widac ozywa najbardziej zima. Pozdrawiam
Klubowicze Ravenka Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Znowu co? z polchatem kombinuj?. Niby ulepszaj? tylko czemu w takich godzinach. Mam nadzieję że wreszcie to się skończy i czat odżyje pełni? życia. Pozdr
rafałek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 ponawiam apel. Tylu jest nas w tej chwili na forum a czat ?wieci pustkami
Gość siwy Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Przeciez mozna się umawiać o ustalonej godzinie ? np. pi?tek, sobota, niedziela ok. 22
matrixclan Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 strzalka wczoraj rozmawialismy na czacie na temat tego ze fajnie by bylo stworzyci mozliwosc podgladu czatu na stronie glownej o tak poprostu zeby bylo widac kto tam aktualnie jest zameldowany, chyba by sie przydalo zeby go ozywic? arek
Rekomendowane odpowiedzi