Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Autor na scrollu

Agnus

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie Admini!

Dlaczego, je?li klepnę na forum na "scrollu" temat: "Jest niedobrze Panowie !!!, czyli jeszcze jeden argument za skuterem" wyskakuję jako "autor" tego tematu /na pierwszym miejscu/? !OK

Wła?ciwm autorem i założycielem tematu jest:

Na zaprzyjaĽnionym forum wyczytałem tak? NIEPOKOJˇCˇ NOTATKĘ

Bardzo wymowne zdjęcie tego kranika w pozycji off bardzo mnie w pierwszej chwili zaniepokoiło, ale po uzmysłowieniu sobie daty urodzenia doszedłem do wniosku na c*** mi to potrzebne !?

Więc ja nie zmieniam sprzęta, ale dla Was młodsi, może.....

warto się przesi??ć na skutery  :)

Z drugiej strony, u motocyklistów(skuterzystów) stwierdzono znacznie mniejszy procent problemów z miażdżyc? i zawałami serca, po prostu krew żywiej kr?ży  !OK  !TAZ

A może " nie musimy wierzyć facetowi przebranemu za ..naukowca ", który "robi co? tam , co? tam" !OKK

Pozdrawiam

RobB.  ;)

Moja odpowiedĽ znalazła się na 2 i 15 miejscu.

Proszę o sprostowanie

• Administrator

Na scrollu widoczny jest zawsze autor ostatniego posta w danym temacie. Podobnie jak na stronie forum widoczby po lewej jest autor tematu a po prawej stronie kto zacz jako ostatni dopisal sie do tematu. na marginesie temat przenosze do innego dzialu poswieconego forum.

Na scrollu widoczny jest zawsze autor ostatniego posta w danym temacie. Podobnie jak na stronie forum widoczby po lewej jest autor tematu a po prawej stronie kto zacz jako ostatni dopisal sie do tematu. na marginesie temat przenosze do innego dzialu poswieconego forum.

To o czym mówisz, akurat wiem, ale wyst?piło zupełnie co? innego.

Nie będę roztrz?sał tematu, bo w sumie nic się nie stało. Szkoda życia.

Z komputerami wszystko jest możliwe podobnie zreszt? jak z ludĽmi.