drogowiec Opublikowano 7 Września 2006 Opublikowano 7 Września 2006 Spinka... Wiedziałem, że jeste? OK kobitka !wchair Serdeczne gratulki. Pozdrówka P.s. Chyba więcej osób z forum powinno pój?ć w ?lady Spinki......
dr.big Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 lol lol lol !wchair GRATULACJE jedynego slusznego prawka !zorro !czary !!!
Administrator Artix Opublikowano 8 Września 2006 Administrator Opublikowano 8 Września 2006 Ja tez juz napilem sie za prawko i wysciskalem Spinke a teraz jeszcze raz skladam jej WIELKIE GRATULACJE !zorro !wchair Tak trzymaj Spineczko
Jerzyk Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Wielkie gratulacje, oczywi?cie. Tak po cichu, dyskretnie, i – jest sukces! I jeszcze za chwile zostanie mimochodem ujawnione: ze za pierwszym razem, bez żadnych kolejnych podej?ć – ot, tak sobie. Tym większe brawa!!!.
Gość Pola Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 No to i ja sie doł?czam do gratulacji. Kto wie może w przyszłym roku wezmę z Ciebie przykład.
Sympatycy spinka Opublikowano 8 Września 2006 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2006 Wielkie gratulacje, oczywi?cie.Tak po cichu, dyskretnie, i – jest sukces! I jeszcze za chwile zostanie mimochodem ujawnione: ze za pierwszym razem, bez żadnych kolejnych podej?ć – ot, tak sobie. Tym większe brawa!!!. hmmmmm....... byłe? na Odlewniczej tego dnia??? bo fakty się zgadzaj?
Jerzyk Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 spinka Post: 8-09-2006, 10:12 hmmmmm....... byłe? na Odlewniczej tego dnia??? bo fakty się zgadzaj? Nawet nie opuszczałem swojego Szczecina. Intuicja. Ten typ tak ma.
Gość Kamil Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 Gratuluje wszystkim tym którzy sie wzieli i lejce zrobili. Powodzenia na "nowej drodze życia"
Wojtecki Opublikowano 8 Września 2006 Opublikowano 8 Września 2006 wszystkim ktorzy zdali w ostatnim czasie egzamin serdecznie gratuluje fajnie jest pomykac bez stresu na widok policjanta moze kiedys bede mial okazje was osobiscie poznac
Gość Kamil Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Od?wieżę troszku temat, bo widze że do?ć daleko spadł… a tu proszę kolejna osoba sie wzięła za siebie (albo kto? się za ni? wzi?ł ) no ale do rzeczy… w dniu dzisiejszym tj. 7XI o godzinie 14:30 powiedziano jej tak: za jakie? trzy tygodnie zgłosi się Pan do wydziału komunikacji w miejscu swojego zameldowania i spyta czy wyrobiono już Panu prawo jazdy”… znaczy się zdałem tink, tink... za pierwszym razem
Sympatycy spinka Opublikowano 7 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2006 tink, tink... za pierwszym razem witam w klubie "pierwszorazowców" gratulacje!!!! to teraz jaki? większy wózek trzeba zakupić
Gość siwy Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Gratuluję Ps. Siudmy dzień tygodnia jest jaki? szczę?liwy Ja także zdałem siudmego tylko że wrze?nia
brzoza Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Gratulacje. Tak trzymać , a może pój?ć za ciosem i jaki? kurs pilotażu
drogowiec Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Kamil... ratulki !piwko Pozdrówka
Przemo Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam, najszczersze gratulacje i wreszcie Ty się dorobiłe? !piwko pamiętam czas kiedy ?migali?my na 50ccm nie maj?c jeszcze prawka
Rekomendowane odpowiedzi