Klubowicze ZYBEX Opublikowano 2 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2009 Konkrety Państwo! Data, chętni, rezerwacja, wpłata........ ......... i ... wi?ta pokazać "gebelsom" jak umiemy się bawić! A jak - od życia się co? należy! Skok Stefczyka czeka!!!
GRinKU Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Przełom kwietnia/maja, czy za wcze?nie? Żeby nie przeżyć szoku termicznego i ?nieg nas przed tropikami nie zastał !piwko Je?li chodzi o mnie to najbardziej odpowiada mi koniec maja ale nie będę się upierał !happybth
Agnus Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Grubo ponad 10 dni minęło a w temacie zastój widzę, choć nie jestem specjalnie, osobi?cie zainteresowany (szczególnie po "przypadku Rokit(y) w Monachium"). Sięgaj?c daleko w przeszło?ć przypominam sobie przypadek b. podobny: w czasach głębokiego PRL-u, kiedy to istniało państwo zwane NRD lub po niemiecku DDR, jako nastoletnie dziecko wraz z moim Ojcem zostałem potraktowany po chamsku ze strony kelnerki na wieży TV we wschodniej czę?ci Berlina /Telespargel am Alekxanderplatz/. I to wszystko pomimo odpowiedzialnej i ryzykownej pracy mojego Ojca w NRD przez dwa lata (chłodnie kominowe). Danke schön!
dr.big Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Grubo ponad 10 dni minęło a w temacie zastój widzę, choć nie jestem specjalnie, osobi?cie zainteresowany (szczególnie po "przypadku Rokit(y) w Monachium").Sięgaj?c daleko w przeszło?ć przypominam sobie przypadek b. podobny: w czasach głębokiego PRL-u, kiedy to istniało państwo zwane NRD lub po niemiecku DDR, jako nastoletnie dziecko wraz z moim Ojcem zostałem potraktowany po chamsku ze strony kelnerki na wieży TV we wschodniej czę?ci Berlina /Telespargel am Alekxanderplatz/. I to wszystko pomimo odpowiedzialnej i ryzykownej pracy mojego Ojca w NRD przez dwa lata (chłodnie kominowe). Danke schön! Daj Agnusie spokoj, to byli przeciez "dobrzy" Niemcy z NRD . Pomysl sobie co robili ci "zli" z RFN ? Zjadali polskie dzieci ? To, ze głupka ktos "skasowal" dowodzi jedynie faktu, iz w Polsce w samolocie czy na lotnisku obsluga padlaby na twarz widzac takiego oszoloma, a on po prostu myslal, ze wszedzie jest nietykalny i ze jest to calkowicie naturalne. Zatracil sie w tym wszystkim, a moze po prostu do tego przyzwyczajono go w kraju? Posluchaj sobie nagrania, normalny czlowiek sie tak nie zachowuje. Ten akurat temat nie powoduje u mnie zadnych emocji i moge tu jedynie pokrecic z niedowierzaniem glowa, ze taki ktos mogl byc brany pod uwage jako przyszly prezydent lub premier RP. Naprawde nie do wiary . PS. Moglbym Ci opowiedziec wieeele ciekawych "historyjek" z terytorium Polski, tylko nie widze sensu licytacji. Jest wielka grupa normalnych ludzi, ale zdazaja sie tez "sprawni inaczej". I na tym zakonczmy dyskusje. Po co wrzucac wszystkich do jednego worka i wyciagac pochopne wnioski? PS2: Jestem w stanie zrozumiec, ze z tego "waznego " powodu lista na wyjazd stopnieje i na wyspe nie pojedzie nikt. Podobnie pewnie bedzie z wyjazdem na zlot . Jak bojkot, to bojkot .
GRinKU Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 .... Jestem w stanie zrozumiec, ze z tego "waznego " powodu lista na wyjazd stopnieje i na wyspe nie pojedzie nikt... O nie, nie. Ja się nadal piszę, mam jedynie dobre wspomnienia z czasów bratniej wymiany polsko-niemieckiej Aktualnie zmieniam na większ? pojemno?ć żeby za bardzo nie opóĽniać Kwestia terminu.
Agnus Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 OKi, nie będę już więcej "j?trzył" w tym temacie. !happybth Tak tylko chciałem odgrzać temat. Pozdrawiam! Aktualnie zmieniam !happybth na większ? pojemno?ć żeby za bardzo nie opóĽniać !happybth A uchylisz r?bka tajemnicy?
GRinKU Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A uchylisz r?bka tajemnicy? W sumie to już fakt dokonany. Kupiłem Silver Winga FJS600 z 2001r i aktualnie jestem w euforii wywołanej now? zabawk?. !scooter Szkoda tylko że nie mogę pojeĽdzić - tyle ?niegu napadało !OK A tak między nami to plecaczek mnie dzielnie motywował do zmiany Agnusie nie chcesz zmienić Majki na moj? - kolor taki sam !piwko
Agnus Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Totalny OT za co przepraszam Panów Adminów ale zostałem poproszony do tablicy. Agnusie nie chcesz zmienić Majki na moj? - kolor taki sam GRinKU'sie, nie mam tylu r?k, nóg i......., abym mógł sprostać takiemu wyzwaniu. Chociaż... je?li sprzedajesz na tzw. czynniki pierwsze to pewne "ciuszki dla Majeczki" by mi się przydały Szczerze - też my?lę o SW ale jeszcze nie teraz. Małżeństwo najpierw trzeba skonsumować. P.S. Mój 2oo post!!! !scooter !V !V !V
dr.big Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Tropical Islands jeszcze stoi, jak ze spotkaniem ? Ktos chetny?
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Bigu chętni to się znajd?,wrzuć jakie? fotki z wycieczki może to zachęci kogo?.
dr.big Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Duzo zdjec jest tutaj KLIK . Nie chce byc zle odebrany, ale nie zamierzam nikogo specjalnie namawiac do wyjazdu . Jesli zbierze sie grupa, to z checia i w miare mozliwosci do niej DOLACZE. Nie jestem "ambasadorem" tych tropikow i nie mam zamiaru gardlowac za wyjazdem w to miejsce ...
krzys-68 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 podnioslem sie dopiero po wyjedzie RP-NL-De(Row)-RP było pisać zeby kaszubskie ?ledzie i kaczke na Berliner Ring-u zostawić
dr.big Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 W miedzyczasie bylem tam 2 razy. Takiej lipy dawno nie widzialem i jesli mam brac pod uwage wyjazd do tego miejsca, to jedynie zima i jedynie dlatego, ze mam tam 80 km. Latem nikt mnie tam nie zaciagnie !OK . Straszny tlok w weekendy, ogolnie parno i goraco, basen tylko dla "spacerowiczow"... Caloksztalt bardzo niefajny !yawn . PS. Plaza nadmorska latem jest 1000 razy lepsza...
stapoz Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Dodam jeszcze, że na dwie osoby trzeba kilka stówek przygotować (wej?cie + jedzenie) - mi wessało 100E na dwie osoby !yawn
Rekomendowane odpowiedzi