Gość Nervas Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Cały czas jeszcze trzyma mnie Marl ! Qrde dla mnie to było nie lada przezycie ! W sumie pierwszy raz tak daleko skutem i jeszcze za granic? ! Dodam tylko że cholernie mi sie podobało i jestem chętny na takie wypady ! A tym którzy sie wchali czy dadz? rade czy nie to powiem tak ! Jesli Nervaska dała to i wy dacie ! Pozdrawiam ALL ! Do zobaczyska na spotach czwartkowych w R66 !scooter
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 1 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2009 PILOCIE- zajefajne foty-teraz żałuje że z Tob? nie pojechałem! ale siła wyższa pchała do domu..
pilot Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 ZYBEX napisał(a): PILOCIE- zajefajne foty-teraz żałuje że z Tob? nie pojechałem! ale siła wyższa pchała do domu.. Ja też załuję że nikt się nie doł?czył bo pogoda i widoki były super. Nawet sprzęty sprawiły się bez zarzutów. Jedynie co bolało to szyja i cztery litery ale nie żałuję tego wysiłku. Napewno jak tylko będę miał jeszcze okazje tam jechać to pojadę. Naprawdę warto dla tych widoków no i winkli.Tam naprawdę można sobie pojeĽdzić.
Gość Nervas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 PILOT ja to własciwie zastanawiałem sie czy by z wami nie polecieć ale doszedłem do wniosku ze miałem plecaczka no i jak na wykładki na winklach zbyt mało doswiadczenia ! Ale gdy juz dojde do wprawy napewno o ile bedzie taka okazja polece z wami ! Pozdrawiam !tut
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2009 Na zlocie były wystawione maxi skutery elektryczne Strona producenta
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2009 bilety napisał(a): Na zlocie były wystawione maxi skutery elektryczneStrona producenta Marek, u nas Vectrix był na Burgmanii w 2007 roku. To nie jest nowo?ć
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 4 Lipca 2009 Jak ogl?dam galerie niemieckich zlotowiczów to ci?gle wypatruje jakie? ?mieszne foty... niekiedy w pełni "kompromituj?ce" !piwko !happybth Galeria Svena, George A tak w ogóle zastanawiałem się o co chodziło z tymi pacynkami... ... jakby np. Cappo na Burgmanii 2009 wyskoczył z takim pomysłem to... !happybth byłoby... wstrz?saj?co !holiday .
Macek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Troche sie zeszlo z wywolywaniem zdjec (ciemnia zaniemogla), ale w koncu sa !OK Lepiej pozno niz wcale Zdjecia z Marl tutaj Pozdrawiam, Macek
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 8 Lipca 2009 Powiem Wam, że niektóre zdjęcia s? strasznie... !OK "Rybie oczko" rz?dzi !piwko Waterhead !piwko happy foto !w00t Czy to był napewno zlot maxi? !OK !YES
Mamuśka Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zlot był maxi ale kto powiedział że na te zloty jeżdż? "normalni"? !OK Macek - foty wyszły Ci zaje!
Pleban Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Prawie z cyklu "mistrzowie drugiego planu" Nie pokażę tego dzieciom !OK !piwko !OK
pablos Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 MariuszBurgi napisał(a): Czy mnie oczy nie myl? Bigu łamie prawa fizyki ... tylko gdzie jest "pitu pitu tu orbitu czy jako? tak to leciało" !OK zajeb.... fotki te dopiero odzwierciedlaj? jak tam musiało być fajnie i sk?d ta nagroda za aktywno?c !piwko. Pleban masz u mnie też wysok? notę za fotkę to jest nr 2. !OK A tak Ps. Za rok jak bedzie zlot w Marl piszę sie lecz pewnie samochodem. Pozdro.
Pleban Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 pablos napisał(a): A tak Ps. Za rok jak bedzie zlot w Marl piszę sie lecz pewnie samochodem. No to będzie problem, bo następny zlot w Marl za dwa lata, a dokładnie
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2009 Mariusz, czy Ty zwariowałe? ???? Umawiali?my się, że kompromituj?cych zdjęć nie zamieszczamy. PS Co trzeba zrobić z komputerem, żeby nie można było na nim otworzyć wybranej strony www ? np. www.burg.......net ? Proszę o piln? poradę, bo laptopa mogę codziennie zabierać do pracy, ale ze stacjonarnym, to się zamęczę. !sciana
-=Dee Jay=- Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Worlan napisał(a): Mariusz, czy Ty zwariowałe? ???? Umawiali?my się, że kompromituj?cych zdjęć nie zamieszczamy. PS Co trzeba zrobić z komputerem, żeby nie można było na nim otworzyć wybranej strony www ? np. www.burg.......net ? Proszę o piln? poradę, bo laptopa mogę codziennie zabierać do pracy, ale ze stacjonarnym, to się zamęczę. !sciana to tak na marginesie ... jest taki fajny plik, gdzie wpisuje sie strony www ... i te strony sie dziwnym trafem nie otwieraj?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 9 Lipca 2009 Worlan napisał(a): Mariusz, czy Ty zwariowałe? ???? Umawiali?my się, że kompromituj?cych zdjęć nie zamieszczamy. Grzesiu, prawdziwie kompromituj?cych zdjęć to ja jeszcze nie zamie?ciłem . Czekaj? na upublicznienie w odpowiednim momencie... !sciana
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2009 Wg. mnie The Winner is..........Pleban - jako mistrz drugiego planu !sciana BTW: Kto to jest na pierwszym zdjęciu ? Co mu się stało z oczkami pzdr
Abach Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 szorstki napisał(a): Kto to jest na pierwszym zdjęciu ? Co mu się stało z oczkami !sciana To przecież wła?ciciel najlepszego skutera w mie?cie....
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2009 Abach napisał(a): ...To przecież wła?ciciel najlepszego skutera w mie?cie.... !sciana W życiu bym nie poznał... pzdr
dr.big Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 szorstki napisał(a): (...)Kto to jest na pierwszym zdjęciu ?(...) Tamdadammmm .... Mr. LED we wlasnej osobie !sciana ...
Ysabel Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Bój się Macek wracać do domu .... za to umieszczanie zdjęć nieautoryzowanych !!!!!!!! Już ja Ci zrobię !w00t !!!!!
pilot Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ysabel napisał(a): Bój się Macek wracać do domu .... za to umieszczanie zdjęć nieautoryzowanych !!!!!!!!Już ja Ci zrobię !w00t !!!!! Popieram nie miej lito?ci. !OKK Jak nie to napuszczę
Macek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Cytat Bój się Macek wracać do domu .... za to umieszczanie zdjęć nieautoryzowanych !!!!!!!!Już ja Ci zrobię !!!!! A gdzie wolnosc slowa i fotografii ??? To wszystko przez to niemieckie piwo - wykrzywia perspektywe
eMKa Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 szorstki napisał(a): Wg. mnie The Winner is..........Pleban - jako mistrz drugiego planu !w00t Patrz pan co to zlot może zrobić z człowieka...
Więcek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 eMKa napisał(a): szorstki napisał(a): Wg. mnie The Winner is..........Pleban - jako mistrz drugiego planu !OK Patrz pan co to zlot może zrobić z człowieka... !scooter !scooter !scooter Marku to nie zlot i zloty z niego takiego człowieka zrobiły znam go tak długo, że nie wspomnę i zawsze był taki on po prostu się taki urodził Potrafi się kamuflować przy Kasi , a tam był sam
Rekomendowane odpowiedzi