Sympatycy orzech Opublikowano 30 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wieczorem doł?cze zdjęcia z ssania, pchania i spuszczania Ale to chyba po 22 !happybth
Gość Nervas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wieczorem doł?cze zdjęcia z ssania, pchania i spuszczania Ooooo kurcze
szuwarek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Melduję się Zostali?my przywitanie bardzo serdecznie, przez Organizatorów i Zlotowiczów, koszulki Worlana dały zajefajny efekt, a Wódka i piwko lało się strumieniami podczas nocnych imprez. !OK Zabrakło wycieczek i konkursów choć po ostatniej siatce to może lepiej. Adrenalina z wyjazdu tkwi wci?ż w mych żyłach, tak się czuję gdy wyjazd na zlot zaliczam do udanych. Biwakowanie pod namiotami na zlocie jest bardzo dobre i radykalnie ogranicza koszty imprezy. !OK Paweł883 czasem wypasa owieczkę o 6.00 lecz jest to nic w porównaniu do hałasu co poniektórych o ?wicie... A poza tym maj? piękne skutery, Mi i Worlanowi przypadł jeden z T-maxów . Krzytro jak bierzesz Córkę to zabierz następnym razem porz?dny namiot i pozostały ekwipunek, inaczej będzie woda w papierosach. Podzikowania dla wszystkich uczestników zlotu wyjazd z Wami to czysta przyjemo?ć. Fotki z komórki: http://picasaweb.google.pl/szuwarek13/Marl...CNOxxKPUgLSVRw#
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Moje wrażenia: Podróż skuterem do Marl była dla mnie mega wyzwaniem. Mało brakowało do rezygnacji z wyjazdu, ze względu na pogodę i zapowiadane opady. Dzięki Waszym namowom - pojechałem. I jak się okazało pogoda była super, a deszcz tylko nas straszył. Nie powiem, że dystans Warszawa – Słubice – Marl – Słubice – Warszawa, to dla mnie piku?. Nie było łatwo, ale dałem radę. Wrażenia bezcenne. Od hotelu w Słubicach pocz?wszy (Paweł883 opowie?ciami wyciskał z nas łzy od ?miechu), przez sam zlot, gdzie nie da rady tego opisać. Go?cinno?ć gospodarzy, duże zainteresowanie nasz? grup? i u?miechnięte twarze wszystkich zlotowiczów patrz?cych na nas (trochę jak nie z tej planety). Wspólne biesiadowanie, fotografowanie, wymiana koszulek, czapek itp. Zakwaterowanie pod namiotami było jak najbardziej ok.!. No i te skutery, ogromna ilo?ć różnych sprzętów upiększonych, przerobionych, z wózkami, z przyczepkami, o?wietlonymi w sposób nie do opisania. A T-max o którym pisał Szuwarek wzbudzał zazdro?ć nie jednego. Powrót przez Niemcy bocznymi drogami zajefajna, chociaż był moment, że przysypiali?my. Ponieważ prowadziłem, zostałem nagrodzony kilkoma fotkami. Mam nadzieję, że tylko z przodu. Dziękuję wszystkim za wspólne ?miganie i rewelacyjn? atmosferę na samym zlocie. Tak się bawi, tak się bawi BURGMANIA !!!! A tu mała statystyka: Licznik pokazał 2320 km, tankowałem 13 razy, z tego 7 razy w PL (55 l) i 6 razy w D (55l). T-max spalił ?rednio 4,74 l/ 100 km. ZDJĘCIA
Ysabel Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ale sie fajnie czyta wszystkie posty ! Zrobilam pranie !!!! I iokazało się, że mam koszulke zlotow? !!! Dzieki Abach !!!! Jak przy tym pieknym burzowym słońcu wyschnie to dzisiaj mam w czym spać !OK Tak sie z Mackiem zapalili?my na kolejny wyjazd pod namiot, że zaczniemy sie rozgl?dać za jak?? dwójk?. Może uda sie zrobić kilka wypadów weekendowych i nabić trochę km ))) Jeszcze raz wielkie dzięki za wyjazd !OK)))) Ysabel
andrea-torun Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tylko pozazdroscic Wam tego wypadu do Marll.Zaluje ze nie moglem byc z Wami.Ten rok tak mi sie dziwnie ulozyl w grafiku ze nie dalo sie tego odkrecic.Ciesze sie ze wszyscy zescie wrocili szczesliwie do domow.Ogladalem fotki wszystkie sa the best.Mysle o zmianie mojej 200 setki i jak pozwolicie to ruszam na podboj z Burgmania.Do zobaczenia w najblizszym czasie. !holiday !OK !ying
Administrator Artix Opublikowano 30 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 30 Czerwca 2009 No jak Gosia obiecala zdjecia z ssania, spuszczania i pchania, oczywiscie reszta zdjec z Marl w postaci linku ssanie spuszczanie pchanie a na takiej ilosci paliwa Silver pokonuje 500 metrow normalnie i okolo 500 metrow skaczac zabka na oparach paliwa Orzech tankstelle, ale szyby nie umyl i oleju nie sprawdzil, grunt ze zatankowal LINK do wszystkich zdjęć zlotowych nie wiem tylko dlaczego mi sie troche przemieszaly
Pleban Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Artix. Czyli tradycji staje się zado?ć. Wyjazd bez pchania, wyjazd stracony. !ying Oj Artur, Artur. Kiedy Ty się w końcu nauczysz że Silver to pijak?!?!?!
Administrator Artix Opublikowano 30 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wyliczenia byly dobre tylko stacja paliw byla o 2 km za daleko, ostatnio w Toruniu wyliczylem ze silnik zaczal przerywac na stacji !ying W tym przypadku 260 km na baku okazalo sie nie wystarczajace !holiday Silver nie Silver pchanie rozwija miesnie a potem sie ludziska dziwia ze mam silne rece jak odkad pamietam nie bylo u mnie motocykla w ktorym by nie zabraklo paliwa !OK Grunt zeby miec Orzecha pod reka i zapasowa rurke do stalaza do namiotu
Pleban Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wyliczenia byly dobre tylko stacja paliw byla o 2 km za daleko....... Tak, tak. Operacja się udała, tyle że pacjent nie przeżył. Znam to !ying
sconew Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Przeczytałem cał? Wasz? relację, obejrzałem wszystkie zdjęcia i jestem w szoku, że nie mogłem do Was doł?czyć........ Super Ekipa, następnego razu nie mogę zaprzepa?cić... no comments... Trzymajcie się i do następnego razu!!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 1 Lipca 2009 a na takiej ilosci paliwa Silver pokonuje 500 metrow normalnie i okolo 500 metrow skaczac zabka na oparach paliwa Art... szkoda, że nie zostawiłem Ci naszej rurki od namiotu. Jest dłuższa i ma ?rednicę ~ 15 mm. Jakby? w to zassał to cał? kulczykówkę by? przejechał!
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2009 Nasi niemieccy przyjaciele czytaj? nasze forum !happybth , chwal? Plebana i Abacha za zdjecia !happybth Link do ich forum
-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 te googlowe tłumaczenia s? zajebiaszcze
pilot Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja Kicia i Osioł wróciłem ze Zlotu w Marl dopiero wczoraj o 22:25 po przejechaniu 3183 km.(Podczas dojazdu na zlot mój licznik pokazał 60000 km zrobione przez 2 lata i 2 m-c). Zlot był super nie tylko ze wzgledu na miejsce ale i na osoby z którymi miałem okazję na niego jechać. Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniał? atmosferę zarówno podczas podróży jak i na samym zlocie. Przykro było z wami rozstawać się z Marl ale mój powrót do domu został zaplanowany trochę w inny sposób. Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za wspaniał? zabawę a organizatorom w Marl za organizację (może kto? to dla nich przetłumaczy). Tu pare fotek z naszego wyjazdu na zlot. poprawiłem mały bł?d w linku do zdjęć bo się nie otwierały Artix
eMKa Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 te googlowe tłumaczenia s? zajebiaszcze BURGMANIA = GRÓD MANIA A więc do grodu mo?ci panowie, do grodu... Żeby nie było, że OT to ?pieszę poinformować: Ekipa w składzie: Pleban, Abach i DeeJey (I auto-skutermen pomorza) zostali powitani i pożegnani w ostatnim powiecie zachodniopomorskiego (Sławno) przez Jednoosobow? Grupę Oddziału |rodkowopomorskiego Burgmanii w postaci mojej skromnej osoby, jak przystało - bułk? i sol?. W ceremonii uczestniczyły osoby postronne: Kasik i Dzieci. Po powitaniu i niezatankowaniu (zmiana zmiany w stacji paliw) ruszyli dalej na wschód. Trochę im zazdro?ciłem tego Marl, ale już powoli dochodzę do siebie. Raz jeszcze gratulacje dla ekipy Burgmanii rozsławiaj?cej jej imię poza granicami.
Tomekgdz Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Fotki bardzo ładne widzę ekipa Burgmani błysnęła szkoda, że mnie nie było z wami
Marynarz Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 No dobra, temat "Wyjazd do Marl/D na megazlot 2009, "jedziemy po ziolo" i pod namioty". To ja się teraz zapytowuję co z tym ziolo Oczekuję odpowiedzi w czwartek w R66.... ps. no fotki normalnie !scooter !piwko !piwko !piwko !OKK !OKK !OKK !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2009 To ja się teraz zapytowuję co z tym ziolo WYJARANE !scooter
Macek Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 A ja jeszcze tylko dodam, ze nasz wyjazd byl przedmiotem zainteresowania niejakiego Thomasa z pisma Motorrad . Burgmania rulezz !scooter
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2009 A ja jeszcze tylko dodam, ze nasz wyjazd byl przedmiotem zainteresowania niejakiego Thomasa z pisma Motorrad !piwko . Burgmania rulezz Znaczy będziemy slawni? !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 1 Lipca 2009 Znaczy będziemy slawni? !scooter My to może nie ale... Twoje sandal papucie napewno !piwko Obiecane foto specjalnie dla Ciebie
Gość Nervas Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Buahahaha jaka fota Kosmici w sandałopomykajkach hehehe !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2009 Mariusz, super fota !scooter Proponuję zmianę nicka z Krzytra na ''sandałek'' !piwko Co Ty na to Krzysiek ??? A zioło wyjarane ....
Rekomendowane odpowiedzi