pijawka Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Już pierwsze 20 km zrobione !piwko W życiu nie byłem jeszcze tak mokry Mimo membran i innych wynalazków nawet gacie mam przemoknięte. Nie dziwię się! Około 8 30 mijałam Ciebie przed Chwaszczynem, nie wygl?dałe? na suchego !OK , a tak poza tym to jestem pełna podziwu, że przebrn?łe? przez te rzeki płyn?ce na ulicach Osowy !V Wszystkim życzę udanego i SUCHEGO wyjazdu! !OKK
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2009 I stało się pomorze dotarło pod Szczecin, rano ruszamy razem do Marl.
Sympatycy Arecki Opublikowano 25 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Grupa warszawska która wyruszyła o 10-tej dotarła do Słubic przed 19-st? bez przygód i w ?wietnej pogodzie. A tu kilka fotek z wyjazdu i dwie z drogi wysłane przez Worlana KLIK.
pablos Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Kurcze ... pozazdro?cić tylko ... wyrozumiałych żon/kobiet, samozaparcia, twardych tyłków, przygody, towarzystwa i najważniejsze - dużej ilo?ci wolnego czasu . JedĽcie ostrożnie .... róbcie duuuuużo fotek i odzywajta się Panowie i Panie co by innym ?linka leciala jeszcze bardziej . Z pozdrowieniami Pablos
GRinKU Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Szerokiej drogi (bez deszczu) i dobrej zabawy
Macek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Kolejny dzien rozpoczety. punktualnie o 8:00 grupa powiekszona o zespoly Gosia/Artix I Mamuska/Emiksik, ktorzy dojechali w deszczu wczoraj wieczorem, ruszyla w strone granicy. Jest pochmurno, ale nie pada takze pogoda jest z nami
Klubowicze robson Opublikowano 26 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2009 I oby tak pozostało !happybth szeroko?ci wszystkim życzę i wracajcie szczę?liwie do domów !happybth
dacja Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 A my tu czekamy z upałem - uwaga dzis chyba jest ze 35 stopnii !!! Tylko nie przywiezcie nam tu deszczu !happybth Na szczescie my juz prawie spakowani i uajemy sie na wypoczynek.
eMKa Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Pozdrowienia dla zlotowiczów - kiedykolwiek je przeczytaj?. Niech Anioły was pilnuj? i ?w. Krzysztof nie spuszcza z oka !happybth Przed chwil? rozmawiałem z Plebanem: jad?, s? mokrzy... ale od upału !happybth . Z dwojga złego lepiej że tak. Niech pogoda się utrzyma, także ta ducha. Pozdrowiska znadbałtyckie.
upiór Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ta tak bezpiecznego powrotu . No i oczywi?cie udanego całego wyjazdu !happybth . Nich Wam słonko sprzyja , ale jak czytam co napisał Marek to słonka maj? chyba troszkę za dużo . Pozdrawiam serdecznie !happybth .
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Czekamy z utęsknieniem na jakiekolwiek zdjęciówki i parę słów wrażeń... pzdr
Pavulon Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 w wolnych chwilach zagladam , wiec jestescie pod obserwacja !happybth
Sympatycy Arecki Opublikowano 27 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2009 Kilka fotek przesłanych przez Worlana i Więcka: 200 km. do celu. I co? jeszcze z samego zlotu: bez opisu, ale mówi? same za siebie. Nius z ostatniej chwili, Burgmania została wyróżniona pucharem, nie wiem jeszcze do końca co to zanaczy ale puchar wyglada TAK.
Sympatycy spinka Opublikowano 27 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2009 Nius z ostatniej chwili, Burgmania została wyróżniona pucharem, nie wiem jeszcze do końca co to zanaczy ale puchar wyglada TAK. !wchair Gratuluje pucharu ale za co on ci jest???? / babska ciekawo?ć /
Marynarz Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Gratki !wchair .... nie tylko babska Ja też ciekaw jestem za co ? Pozdro...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 27 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2009 Pewnie za całokształt, czyli za Burgmanię !wchair . Gratulacje!!!
Sympatycy Arecki Opublikowano 27 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2009 Pewnie za całokształt, czyli za Burgmanię !wchair . Gratulacje!!! Z tego co usłyszałem od Worlana to chyba wła?nie o całokształt chodzi, jak powiedział Grzesiek: "zostali?my zauważeni", co przy takiej ilo?ci uczestników zlotu jest chyba sporym wyróżnieniem .
Klubowicze robson Opublikowano 27 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2009 Burgmania siła !happybth !happybth !happybth . Ciekaw jestem w jakich kategoriach my?l? o nas Niemiaszki !OKK
pidzam Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 ale za co on ci jest???? / babska ciekawo?ć / Za ochlajstwo !happybth !happybth !OKK !OK Grupa "B" zostala zauwazona ! (szegolnie w pobliskich sklepach monopolowych) !happybth
Lupak Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Lupak melduje się cało w domq obyło sie prawie bez deszczu ale i tak było za.....cie. Dzięki za doborowe towarzystwo
Sympatycy pawel883 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2009 Melduje się w domu ,było super na następny wyjazd już czekam.
Mamuśka Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 My też w domciu. Impreza, wyjazd wszystko zaje bo jak zwykle w doborowym towarzystwie. Szczególne dzięki dla współtowarzyszy niedoli do Słubic - Artix i Gosia! To było niezapomniane przeżycie - z podkre?leniem tego ostatniego słowa! Takie deszcze to ja tylko na filmach katastroficznych widziałam... ale jak to mówi? co nas nie zabije to nas wzmocni. Dziękujemy również Lupakowi i Pawłowi za wspólne podróżowanie prawie od granicy. Mackowi i Ysabel za mijanie się od granicy i dostarczenie namiotu pod dom! Koszulki pomysłu Grzesia zrobiły furorę no i mamy (jako klub) nowych przyjaciół. Cóż w końcu - TAK SIĘ BAWI, TAK SIĘ BAWI BURGMANIA! Czekamy na następne zloty i spotkania Pozdrawiamy Mamu?ka i Emiksik p/s Krzytro a ty i tak masz jeszcze zaległ? kocówę ode mnie i Szuwarka - coby? nie my?lał że cię minie
-=Dee Jay=- Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 3miejskie trio w domu cali i zmęczeni ... do nastęnej biby
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja też melduje szczę?liwy powrót do domu, bardzo dziękuje wszystkim uczestnikom za wspaniał? zabawę. A tak na marginesie, niemiaszki zrobili karpia "Jak się bawi BURGMANIA"
Macek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ysabel i Macek melduja sie cali i zdrowi . Safety car dojechal do Wawy o 20:30 ("pasek sie slizgnal" na niemieckich autostradach )... Dziekujemy za super wyjazd i zaje..ste towarzystwo. Dluzsza relacja jutro bo padamy z nog Pozdr, Frau Ysabel und Herr Macek
Rekomendowane odpowiedzi