Pleban Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Życzę Wam dobrej pogody (bezdeszczowej) i super zabawy pzdr No! I tej wersji się trzymajmy !V
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Pierwsze konie ruszyły. Nasz pierwszy Safety Car wyruszył do Berlina. Szeroko?ci
dacja Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Pogoda bedzie super Marl to prawie moje okolice a u nas dzisiaj i jutro ,,lampa'' slonce non-stop i 29 stopnii. Na weekend zapowiadaja wprawdzie przelotne deszcze z burzami ale co to jest przy temp okolo 26 stopnii ( sama przyjemnosc ) W niedziele ma znowu byc super slonecznie od rana - wiec powroty w pelnym relaksie. Jakbyscie chcieli sie tam na miejscu pokrecic skuterami po okolicy - to nadal zapraszam do nas na kawke i grila My od piatku rezydujemy w takim zameczku w Ardenach Belgijskich ( najpiekniejsze miejsca do jazdy w tym plaskim kraju ) Dokladnie tu : Wakacje Dacji i Jurgena Zycze Wam wspanialej zabawy i uwazajcie na siebie! Pozdrawiamy Magda, Jurgen i Piotrus.
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Przeczytałem jeden post Artixa i znowu złe my?li przyszły do mojej głowy. Następne jego posty ignorowałem, uciekaj?c wzrokiem z ekranu na okno usytuowane na zachód. A tam słońce. . Aż miło patrzeć. PS Dacja, my tam będziemy tak naprawdę jeden dzień. Strasznie mało czasu. Ale jak kierownik ekipy zarz?dzi ?miganie po Belgii, to czemu nie.
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Paczki nadane na DHL'a, przegl?d zrobiony, mogę jechać. Widzimy się jutro przed 10. Pozdr. EDIT: Aktualna lista wyglada następuj?co: 1. Orzech - YP400 2. ZYBEX - AN650 3. Więcek - AN650 4. Abach - Black Wing 5. Bigu - T-max 6. Burgi - Smart zimowa wersja Burgmana 7. Bunny - Smart zimowa wersja Burgmana 8. Szuwarek - T-max 9. Esesemes - SW600 10. Mamu?ka - SW600 11. Pleban - AN650 12. Worlan - T-max 13. Pawel883 - SW600 14. Pilot - AN650 15. Osioł - AN650 16. Kicia - SW400 17. Artix - SW600 18. Gosia - SW600 19. Krzytro - SW400 20. Ola - SW400 21. grzegorz76 - Xciting 22. Macek - Toyota Avensis scooter edition 23. Ysabel - Toyota Avensis scooter edition 24. Nervas - AN650 25. Nervaska - AN650 26. -=Dee Jay=- - GTR 1400 27. bilety - SW600 28. cent - AN400 29. Morwa37 - B650 nie wiadomo 30. Lupak - T-max
Macek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Spakowani, zwarci i gotowi . Wyruszamy o 10:30 i jestesmy caly dzien pod telefonem. Do zobaczenia w KFC w Poznaniu albo na miejscu w Slubicach . Szerokosci dla wszystkich wyjezdzajacych i tych w drodze A Dacji i calej Rodzince udanych i slonecznych (!) wakacji
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2009 To do zobaczenia - burgi naprawiony, adrenalina odeszła, to zaczynam sie pakować i czekam na info i spotykamy sie na obiedzie w KFC w Swarzędzu/przy Poznaniu. uf..... teraz "raize fiber!" Do zobaczyska!
Abach Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jaki strój obowi?zuje na wjeĽdzie do Marl? Specjalnie przygotowana koszulka zlotowa? !scooter Edit: Orzech co? wspominał o koszulkach zlotowych z Burgmanii w RogoĽnie... zabieramy?
Administrator Artix Opublikowano 24 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kufer zapakowany, glownie ciuchy przeciwdeszczowe !scooter zastanawiam sie jeszcze nad mufkami na kierownice. Reszte gratow bede pakowal jutro i powinienem startowac o 15 z domu !scooter ps. dzieki za przypomnienie bo bym zapomnial koszulek zlotowych w tym Bigowej !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Cały czas ekipa nam się powiększa Przybył Osioł i Lupak !scooter Abach, oczywi?cie dziewicza koszulka "Bur !scooter gmania 2009" jedzie ze mn?
Sympatycy Arecki Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jechać z Wami nie mogę, ale chętnie wpadnę pożyczyć Wam dobrej drogi !scooter .
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Życzę Wam wszystkim szerokiej i bez deszczowej drogi, jak najmniej nieprzyjemnych przygód z 4oo i "misiaczkami".Pozdrawiam.Siemik.
Mamuśka Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 My już prawie też spakowani. Ruszamy ok. 17tej ale mamy nadzieję że uda się wcze?niej. Mam nadzieję że znajdzie się w?ród was choć jedna dobra dusza która poczeka na nasz przyjazd - i nie będ? to "zwłoki" !scooter które trzeba będzie gdzie? podrzucić !scooter Obydwoje będziemy pod telefonami... jakby co...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 25 Czerwca 2009 Berlin osi?gnięty wczoraj po 8 h jazdy. Pogoda po drodze... Hmm, przemilcze. Aktualnie tutaj pada ale prognozy s? optymistyczne. No cóz, jedzcie ostrożnie i do zobaczenia jutro w ok. Magdeburga na 1 wszym checkpoint'cie !scooter Ps w pt. w Marl ma być słonecznie i 25 st. !scooter
Tomekgdz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Życzę powodzenia !OKK i bezpiecznej drogi !scooter
Sympatycy spinka Opublikowano 25 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Uważajcie na Siebie. Pogody ducha i pogody słonecznej życzę. !OK Nie dajcie się i pokażcie że potraficie, za dużo oczek na Was patrzy. !scooter POWODZENIA. !OKK p.s. w uzdrowisku leje
Pleban Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 p.s.w uzdrowisku leje !scooter Leje? To mało powiedziane!!
Abach Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 p.s.w uzdrowisku leje Już pierwsze 20 km zrobione !OKK W życiu nie byłem jeszcze tak mokry !scooter Mimo membran i innych wynalazków nawet gacie mam przemoknięte. Ale spoko, w 8 h w pracy powinienem się wysuszyć i zostanie mi tylko 980 km !OK
Macek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 p.s.w uzdrowisku leje A w uzdrowisku Wawa piekna pogoda i jak dzwonilem do Orzecha grupa z 10:00 czekala na ostatnich i miala ruszyc punktualnie. My ruszamy ich sladem ok. 11:00 !scooter Wszystkim podrozujacym i nie tylko - slonca, szerokosci i przyczepnosci Ysabel&Macek
Sympatycy Arecki Opublikowano 25 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Chwilę po dziesi?tej czę?ć grupy warszawskiej wyruszyła w trasę w silnym składzie !OKK !OKK !OKK . O godzinie 14-stej. dotarli do Poznania, maj?c po drodze piękn? bezdeszczow? pogodę . Jak dam radę to wrzucę fotki.
Macek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dojechalismy na miejsce. Droga sucha, pogoda sloneczna I obylo sie bez przygod. Teraz zasluzone piwko I oczekiwanie na pozostala czesc grupy, ktora wyjechala popoludniu. pozdrowienia ze Slubic, Macek
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2009 Powodzenia i suchej drogi
dr.big Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Pierwsza awaria usunieta !OKK . Kilka godzin temu pojechalem w kilka miejsc Tmaxem, po czym przy tankowaniu 300m od domu Tmax ... nie zapalil. Szybka diagnoza moja i Mariusza... aku, ktore w skucie bylo od nowosci padlo... Godzina 18:35 -> ASO Yamahy pracuja do 18- 18:30 ... Kilka obdzwonionych i odwiedzonych sklepow, nie maja aku, moga co prawda zamowic, ale najpredzej na jutro po poludniu. W koncu w POLO dostaje o 19:40 oryginalne aku. Sklep zamyka o 20. Ufff. Aku zamontowane, jutro rano ruszamy . "Prund" jest, rozrusznik kreci. Dodatkowo przy okazji kupilem i wymienilem czerwone zarowki stopu. Teraz jest git !piwko .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Takie widać były ?więta tego roku ja też wła?nie zezłomowałem stare AKKU
Rekomendowane odpowiedzi