kfcent Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie: 10 to jest wyjazd a nie godzina spotkania.10:00 - silniki odpalone i odkręcamy manetki. Ja będę 9:30 Melduję się! ...chłopaki w VTG obiecali mi że powinni się ze wszystkim wyrobić...chciałem wymienić pasek przed tras? bo najeĽdziłem na nim już 22k ...ale je?li okaże się że nie będzie orginału, prosiłem by włożyli stary...zapowiada się grubo 10.00 !
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2009 Je?li kto? z wycieczkowiczów jest zainteresowany,to w Ko?ciele Sw.Stanisława kostki w ?rodę o 18.00 odbędzie się msza w naszej intencji.pozdrawiam i zapraszam
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pogoda piękna, słońce ?wieci !piwko Zaraz zabieram sie za mycie żółtka, przecież musi zrobić dobre wrażenie w Marl !OKK Złe my?li odeszły precz... wraz z deszczem....
Pleban Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Złe my?li odeszły precz... wraz z deszczem.... Nawet mi nie mów że takie my?li miałe? Trza twardym być nie mniętkim !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pogoda dzisiaj jak drut. Oby tak dalej
Macek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sprawdzilem na ICM (COAMPS) - czwartek ma byc bez opadow zarowno Wawa jak i Poznan
kfcent Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 a ja sie wlasnie dowiedzialem że mam mały kłopocik z paskiem...pomijaj?c jego zaporow? cene 650PLN to z dostępno?cia ,też ?rednio i może być dopiero na pi?tek...dlatego chyba jade na starym..wkoncu instrukcja wspomina o wymianie paska dopiero przy 24k a mam 22.... no ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa...
Gość Nervas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zapodałem mowe oponki jakie? tam DIABLO SKUTER i krew wymieniłem ! GOTOWY :-)
Więcek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 No cóż i ja mogę się już pochwalić - moja pierdziawka zalana nowymi płynami - wszystko co potrzeba na biwak przygotowane - ubezpieczenie i assistance załatwione nastrój już wyjazdowy, jeszcze tylko kilka poci?gnięć szmatk? aby w dniu wyjazdu się ?wiecił jedyna obawa to tylko czy d..p, czyli to na czym się siedzi wytrzyma tak? ilo?ć kilometrów, ale jak się nie spróbuje to się nie sprawdzi
Gość Nervas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Musze sobie skołować mp3 do interkomu :-)
Abach Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja już jestem spakowany !OKK Dodatkowa torba (dzięki Spineczko ) z namiotem i ?piworem będzie przyczepiona paj?kiem do siedzenie pasażera. Paska do SW nie biorę. Paweł zaoferował, że zabiera a jego pasek jest z przebiegiem o 300 km mniejszym niż mój Zestaw naprawczy do kół + pompka CO2 zapakowane. Zabrałem też apteczkę i trójk?t ostrzegawczy !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2009 U mnie też pakowanie prawie, prawie.. Torba z namiotem, ?piworem , poduszk? i pompk? jedzie jutro do Macka. Na siedzenie pasażera stawiam jakie? żółte badziewie, co to Mario mi wciskał od ponad roku. !OKK, no i wcisn?ł . Będzie służyła za oparcie. Pasek też biorę, ale tylko dlatego, bo Szuwarek trochę się stresuje. Kilka kluczy, kawałek sze?ciok?ta do odkręcenia o?ki koła, i kpl. kluczy ampulowych. Trochę medykamentów, no cóż , jakie? ojro i kartę kredytow? bez ?rodków na koncie. A za oknem znowu k...a pada. !OK
dr.big Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Spanie spakowane w rolke na tylnym siedzeniu, zapowiedz na trasie Berlin- MArl na piatek -> przelotne deszcze, slonce, 25- 28°C. Bedzie wesolo i nie ma sie co przejmowac drobiazgami .
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja też spakowany.To torby weszło wszystko co potrzeba-namiot,materac,poducha,bety i 0,7 też sie zmie?ciło !OK Torba wędruje do Macka jutro wieczorem.Biore też apteczke,kamizelke odb.Sprzęt umyty i gotowy do drogi. Pasek...hmm no własnie-ja nie mam zapasowego.Mam nadz.ze wszystko bedzie ok.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 23 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2009 a u mnie ADRENALINA się przelewa pokryta żółci? i posmarowana głupot? jakiego? mechanika! Koło nadal rozebrane, widziałem dzisiaj łożyska które w grudniu w Piasecznie niby były wymieniane (zardzewiałe, koszyki obro?nięte nalotem rdzy i totalnie wyr?bane), ponoć czekaj? tylko na uszczelniacze które jad? od pi?tku - zapewnienia szpeca z suzuki Wa-Wy że będzie jutro gotowy! Hm.... coraz dalej mi do MARL-e!
Abach Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 A za oknem znowu k...a pada. !OK Grzesiu gdzie Ty mieszkasz? !OKK U mnie mimo najlepszej, 48 godzinnej prognozy pogody, miało padać cały dzień, a było zupełnie odwrotnie - słońce i zero deszczu. Dlatego nie ma sie co stresować, będzie OK. Nie ważne co nas spotka, bo tego i tak nie da się przewidzieć, trzeba być dobrej my?li
Gość Nervas Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Napiszcie mi co oprócz skrzyni może mi sie w czasie jazdy do marl spierd.... ? Nasłuchałem sie głupot i teraz mam dziwne uczucie ze cos sie ten teges ! Wole być przygotowany ! He he he :-) Ale jade tak czy inaczej !
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2009 w B 650 jest wszystko możliwe - chyba że tylko ja mam pecha. najlepiej weĽ dobry humor.
dr.big Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zybex, jak to bylo w Rogoznie? -->> BEDZIE DOBRZE . PS. W tej chwili w Berlinie sloneczko i temperatura ok. 25 °C !V .
Administrator Artix Opublikowano 24 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 24 Czerwca 2009 No wczoraj w Wawie tez bylo sloneczko i co jak wracalem z roboty to nie dosyc ze grad walil po nogach tak ze myslalem ze mnie zdejmie z siedzenia to nie zdarzylem zalozyc kondoma i niestety od pasa w dol jak bym wszedl do basenu, telefon zamokniety ehhh. Dzis leje, jutro tez ma, pakowac zaczne sie wieczorem, pojechac pojade, ale same negatywne mysli ze czeka nas 4 dni w ulewach
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Miętkie cipki jeste?cie Proszę mnie tu nie biadolić, jedziemy skuterami i koniec, kropka. Jak teraz damy ciała to nam organizatorzy zrobi? 4 rozbiór Polski.
Klubowicze krzytro Opublikowano 24 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2009 Artur,spoko motocykl to zabawka dla twardego Faceta
dr.big Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 (...)Proszę mnie tu nie biadolić, jedziemy skuterami i koniec, kropka(...) Dokladnie tak !V . W sumie stale opady i grad sa dobre na poczatek -> pozniej moze byc tylko lepiej !V ... A przy 25°C to bedzie wrecz goraco !V .
Administrator Artix Opublikowano 24 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 24 Czerwca 2009 No przeciez pisze ze jade i to skuterem bez wzgledu na sile i czestotliwosc opadow, ale jak sobie przypomne 10 dni jazdy w oberwaniu chmury gdzie ostatniego dnia kurtka zaczela mi plesniec to jakos radosci w takiej sytuacji nie widze z jazdy. Prognoza dla Marl Pi?tek możliwy deszcz. obłoki zanikaj?ce. Maks.: 24 °C . Wiatr PnWs 10 km/h . Chance of precipitation 20% (trace amounts). Pi?tek wieczór i noc możliwy deszcz. obłoki zanikaj?ce. Min.: 16 °C . Wiatr PnWs 10 km/h . Chance of precipitation 20% (trace amounts). Sobota możliwe burze. niewielkie zachmurzenie. Maks.: 24 °C . Wiatr PnPnWs 10 km/h . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 3.84 mm). Sobota wieczór i noc możliwe burze. obłoki zanikaj?ce. Min.: 16 °C . Wiatr WsPnWs 10 km/h . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 2.14 mm). Niedziela możliwy deszcz. niewielkie zachmurzenie. Maks.: 25 °C . Wiatr PnWs 10 km/h . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 2.40 mm). Niedziela wieczór i noc możliwe burze. niewielkie zachmurzenie. Min.: 16 °C . Wiatr PnWs 10 km/h . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 5.49 mm). Poniedziałek burza z wyładowaniami. Maks.: 25 °C . Wiatr light. Chance of precipitation 80% (water equivalent of 10.44 mm). Poniedziałek wieczór i noc możliwe burze. niewielkie zachmurzenie. Min.: 17 °C . Wiatr light. Chance of precipitation 40% (water equivalent of 1.02 mm).
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jak czytam takie prognozy: "możliwy deszcz", "możliwe burze", "możliwe opady", "zachmurzenie duże z większymi przeja?nieniami", etc. to wydaje mi się, że "praca" "synoptyka", to najlepsza fucha na ?wiecie. Przypomina mi się tekst zasłyszany gdzie? na jakim? forum: "znam ich tajemnice (synoptyków)..... ja też wygl?dam przez okno..." Życzę Wam dobrej pogody (bezdeszczowej) i super zabawy pzdr
Rekomendowane odpowiedzi