Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wyjazd do Marl/D na megazlot 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też się tyle doliczyłem. Pytanie tylko, czy Joanna J. na AN650 nie jest czasem plecaczkiem?

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

83

• orzech

83

• Worlan

63

• Więcek

36

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Joanna J. moja żona jest pasażerem nie plecaczkiem heheheh :-)

Opublikowano

Najlepsze jest to że zapisuj?c asie i siebie podalm nicka a zapisali mnie i tu i tu bez ! a na email dostałem potwierdzenie z nickiem hehehe ale co tam ważne ze jadziem ! Tak więc Joanna J & Michał J. to MY ! czyli jeden AN650 :-) mnie tylko interesuje jedna informacja dzień godzina i miejsce zbiórki jak i kto jedzie samochodem i czy byłby tak życzliwy zabrać jedna torbę ? (odwdzięcze sie ) :-)

Opublikowano
Ponownie sie przypominam z oferta zabrania jakis gratow - dajcie znac.

Macek znany także jako Maciek !scooter oferował się już dwukrotnie w temacie bagażowym.

• Klubowicze
Opublikowano

No to ja jestem gotowy,sprzęt naprawiony, namiot zakupiony,sprzęgło wymienione.Jeszcze tylko ubezpieczenie zapłacić i wio! !scooter

Opublikowano

No to jadziem ! ( musze z mackiem zagadać :-)

Opublikowano
No to jadziem ! ( musze z mackiem zagadać :-)

Smialo :) : 600 206 145

Jedziemy przez Slubice (nocleg) z grupa warszawska. Daj znac i chetnie pomoge

Pozdr,

Macek

• Sympatycy
Opublikowano

Ponieważ termin wyjazdu zbliża się dużymi krokami musimy ustalić ostateczn? godzinę wyjazdu i miejsce zborne.

Proponuję wyjazd o godzinie 10:00 z McDonalda Lazurowa/Górczewska.

Trasa: Żelazowa Wola, dalej wbijamy się na szosę poznańsk? (omijamy dzięki temu 30 km korków), Łowicz, Stryków, autostrad? do pierwszej bramki i dalej na star? A2 do Swarzędza gdzie łapiemy Zybexa pod KFC (przerwa na papu). Dalej peleton prowadzi Zybex do hotelu w Słubicach (je?li będzie chciał).

Grupa będzie spora więc proponuję trzymać się głównych dróg:

1. Orzech

2. Więcek

3. Szuwarek

4. Worlan

5. Krzytro

6. grzegorz76

7. Nervas

8. Cent

Na wieczór powinni?my dotrzeć do noclegowni tak więc panowie........ Noc Muzeów nas czeka :):(:P

Proszę o opinie i ewentualne zmiany.

• Klubowicze
Opublikowano

Na wieczór powinni?my dotrzeć do noclegowni tak więc panowie........ Noc Muzeów nas czeka :)  :P  :P

Życzę szeroko?ci.

Cały czas my?lałem czy nie doł?czyć do was, ale już się sprawa rozwi?zała, niestety nie da rady.

Uważajcie na zabytki. :(

Opublikowano

My ruszamy pozniej ok 11:00-11:30. Poczatek trasy taki sam, ale pociagniemy dalej chyba autostrada. Powinnismy byc o podobnej porze w hotelu.

Oczywiscie na nasluchu, wiec jakby co, to dzwoncie.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja ruszam w czwartek koło 13-14;00

Jastrzębie -Gliwice(A4)-Wrocław -Słubice.

ps.zabieram pasek do sw po przebiegu5500km.

-nowe opony na kołach+ubezpieczenia już mam i nabyłem przeciwdeszczówkę

• Administrator
Opublikowano

Mam nadzieje ze sie nie sprawdzi, ale od czwartku do niedzieli od Warszawy po Marl leje, a kazdemu kto choc wspomni o ociepleniu klimatu dam w twarz :)

Opublikowano

No burek przerejestrowany ubezpieczony zdrowotne wykupione asistance wykupione to pogoda mnie teraz może co jedyne w .......... cmokn?ć ! :)

• Sympatycy
Opublikowano

Tak to się zapowiada, niestety. :P:P A Mariusz podczas przypadkowego spotkania w NFZ (jeszcze raz dzięki za grupowe załatwienie karty :) ) zapewniał, że im dalej na zachód, tym lepsza pogoda. Zaczynaj? mi przychodzić różne my?li do głowy :( , ale jescze plany nie uległy zmianie.

Opublikowano

Zapowiedzi piatek, trasa Berlin- Marl: gdzieniegdzie przelotne opady, slonce, temperatura ~24- 26°C ...

Na piatek zapowiadane 7 godzin slonca w Berlinie, w Magdeburgu 3, w Hannoverze 7:30, w okolicach Marl az 9:30, a na sobote nawet 11 godzin.

To ja wiem czy tak strasznie :P ? Wezcie lepiej okulary przeciwsloneczne :) .

PS. Grzesiu, nie peniaj, bedzie dobrze :(:P:P ...

Opublikowano

Je?li chodzi o mnie to może nawet ?nieg padać i tak jade ! ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Czwartek 10.00 MC Lazurowa/Gorczewska.

Obecny !scooter

Opublikowano

Rozumiem CZWARTEK 10.00 MC Lazurowa/Gorczewska ?

Opublikowano

Nie pękać Panowie :P Będzie dobrze :P !scooter

Trzeba rozpocz?ć pakowanie, jak tu zabrać jak najmniej, ale żeby niczego nie zabrakło? ;)

Opublikowano
(...)jak tu zabrać jak najmniej, ale żeby niczego nie zabrakło? !scooter

Mozesz zabrac karte kredytowa z odpowiednim limitem ;) . My sie chetnie podlaczymy, zeby ten limit sensownie wykorzystac :P .

Opublikowano

Prognoza ma to do siebie, ze ma 50% sprawdzalnosci, wiec nie ma co pekac. Przez lata jezdzilem na Hel co weekend bo mialo wiac, a pozniej na plazy albo w barze siedzielismy !scooter

Najwyzej podlecimy pod jakis DIY i kupimy parasol ogrodowy, coby na zlocie do piwa nie padalo. Juz kiedys z 3 grilami z wyjazdu wracalem, wiec i parasol da rade ;)

Opublikowano

Niestety muszę powiedzieć pass, kwestie finansowe panowie i panie !scooter.

Na szczę?cie nie będzie to jedyna możliwo?ć pokręcić wspólnie kółka ;), więc nie chcę się już chlastać :P.

Szeroko?ci na trasie i wracajcie CALI !!!

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie: 10 to jest wyjazd a nie godzina spotkania.

10:00 - silniki odpalone i odkręcamy manetki.

Ja będę 9:30

Opublikowano

Powiem szczerze, że na ten wyjazd jestem najarany jak .... łysy na grzebień (Mariusz wybacz- to nie o Tobie) i cytuj?c tekst pewnej polskiej piosenki napiszę

..." że żadna siła nas nie powstrzyma- orłów, sokołów!".....

Będzie słońce, będzie 28 stopni, będzie delikatny deszczyk ale tylko w nocy, będzie dobrze ;)