Pleban Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja też się tyle doliczyłem. Pytanie tylko, czy Joanna J. na AN650 nie jest czasem plecaczkiem?
Gość Nervas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Joanna J. moja żona jest pasażerem nie plecaczkiem heheheh :-)
Gość Nervas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Najlepsze jest to że zapisuj?c asie i siebie podalm nicka a zapisali mnie i tu i tu bez ! a na email dostałem potwierdzenie z nickiem hehehe ale co tam ważne ze jadziem ! Tak więc Joanna J & Michał J. to MY ! czyli jeden AN650 :-) mnie tylko interesuje jedna informacja dzień godzina i miejsce zbiórki jak i kto jedzie samochodem i czy byłby tak życzliwy zabrać jedna torbę ? (odwdzięcze sie ) :-)
Pleban Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ponownie sie przypominam z oferta zabrania jakis gratow - dajcie znac. Macek znany także jako Maciek !scooter oferował się już dwukrotnie w temacie bagażowym.
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2009 No to ja jestem gotowy,sprzęt naprawiony, namiot zakupiony,sprzęgło wymienione.Jeszcze tylko ubezpieczenie zapłacić i wio! !scooter
Gość Nervas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 No to jadziem ! ( musze z mackiem zagadać :-)
Macek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 No to jadziem ! ( musze z mackiem zagadać :-) Smialo : 600 206 145 Jedziemy przez Slubice (nocleg) z grupa warszawska. Daj znac i chetnie pomoge Pozdr, Macek
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ponieważ termin wyjazdu zbliża się dużymi krokami musimy ustalić ostateczn? godzinę wyjazdu i miejsce zborne. Proponuję wyjazd o godzinie 10:00 z McDonalda Lazurowa/Górczewska. Trasa: Żelazowa Wola, dalej wbijamy się na szosę poznańsk? (omijamy dzięki temu 30 km korków), Łowicz, Stryków, autostrad? do pierwszej bramki i dalej na star? A2 do Swarzędza gdzie łapiemy Zybexa pod KFC (przerwa na papu). Dalej peleton prowadzi Zybex do hotelu w Słubicach (je?li będzie chciał). Grupa będzie spora więc proponuję trzymać się głównych dróg: 1. Orzech 2. Więcek 3. Szuwarek 4. Worlan 5. Krzytro 6. grzegorz76 7. Nervas 8. Cent Na wieczór powinni?my dotrzeć do noclegowni tak więc panowie........ Noc Muzeów nas czeka Proszę o opinie i ewentualne zmiany.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2009 Na wieczór powinni?my dotrzeć do noclegowni tak więc panowie........ Noc Muzeów nas czeka Życzę szeroko?ci. Cały czas my?lałem czy nie doł?czyć do was, ale już się sprawa rozwi?zała, niestety nie da rady. Uważajcie na zabytki.
Macek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 My ruszamy pozniej ok 11:00-11:30. Poczatek trasy taki sam, ale pociagniemy dalej chyba autostrada. Powinnismy byc o podobnej porze w hotelu. Oczywiscie na nasluchu, wiec jakby co, to dzwoncie.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja ruszam w czwartek koło 13-14;00 Jastrzębie -Gliwice(A4)-Wrocław -Słubice. ps.zabieram pasek do sw po przebiegu5500km. -nowe opony na kołach+ubezpieczenia już mam i nabyłem przeciwdeszczówkę
Gość Nervas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Je?li o mnie chodzi BOMBA ! :-)
Administrator Artix Opublikowano 22 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 22 Czerwca 2009 Mam nadzieje ze sie nie sprawdzi, ale od czwartku do niedzieli od Warszawy po Marl leje, a kazdemu kto choc wspomni o ociepleniu klimatu dam w twarz
Gość Nervas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 No burek przerejestrowany ubezpieczony zdrowotne wykupione asistance wykupione to pogoda mnie teraz może co jedyne w .......... cmokn?ć !
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tak to się zapowiada, niestety. A Mariusz podczas przypadkowego spotkania w NFZ (jeszcze raz dzięki za grupowe załatwienie karty ) zapewniał, że im dalej na zachód, tym lepsza pogoda. Zaczynaj? mi przychodzić różne my?li do głowy , ale jescze plany nie uległy zmianie.
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zapowiedzi piatek, trasa Berlin- Marl: gdzieniegdzie przelotne opady, slonce, temperatura ~24- 26°C ... Na piatek zapowiadane 7 godzin slonca w Berlinie, w Magdeburgu 3, w Hannoverze 7:30, w okolicach Marl az 9:30, a na sobote nawet 11 godzin. To ja wiem czy tak strasznie ? Wezcie lepiej okulary przeciwsloneczne . PS. Grzesiu, nie peniaj, bedzie dobrze ...
Gość Nervas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Je?li chodzi o mnie to może nawet ?nieg padać i tak jade !
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Czwartek 10.00 MC Lazurowa/Gorczewska. Obecny !scooter
Gość Nervas Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Rozumiem CZWARTEK 10.00 MC Lazurowa/Gorczewska ?
Abach Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nie pękać Panowie Będzie dobrze !scooter Trzeba rozpocz?ć pakowanie, jak tu zabrać jak najmniej, ale żeby niczego nie zabrakło?
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 (...)jak tu zabrać jak najmniej, ale żeby niczego nie zabrakło? !scooter Mozesz zabrac karte kredytowa z odpowiednim limitem . My sie chetnie podlaczymy, zeby ten limit sensownie wykorzystac .
Macek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Prognoza ma to do siebie, ze ma 50% sprawdzalnosci, wiec nie ma co pekac. Przez lata jezdzilem na Hel co weekend bo mialo wiac, a pozniej na plazy albo w barze siedzielismy !scooter Najwyzej podlecimy pod jakis DIY i kupimy parasol ogrodowy, coby na zlocie do piwa nie padalo. Juz kiedys z 3 grilami z wyjazdu wracalem, wiec i parasol da rade
Gość BERGER Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Niestety muszę powiedzieć pass, kwestie finansowe panowie i panie !scooter. Na szczę?cie nie będzie to jedyna możliwo?ć pokręcić wspólnie kółka , więc nie chcę się już chlastać . Szeroko?ci na trasie i wracajcie CALI !!!
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie: 10 to jest wyjazd a nie godzina spotkania. 10:00 - silniki odpalone i odkręcamy manetki. Ja będę 9:30
Pleban Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Powiem szczerze, że na ten wyjazd jestem najarany jak .... łysy na grzebień (Mariusz wybacz- to nie o Tobie) i cytuj?c tekst pewnej polskiej piosenki napiszę ..." że żadna siła nas nie powstrzyma- orłów, sokołów!"..... Będzie słońce, będzie 28 stopni, będzie delikatny deszczyk ale tylko w nocy, będzie dobrze
Rekomendowane odpowiedzi