-=Dee Jay=- Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 w poniedziałek pozbędzie sie grybej 4 cyfrowej kwoty za przygotowanie skutera u mnie, wiec nie ma siły ... nie może kasa pojsc w błoto A nie da się zrobić kwoty 3 cyfrowej? Grzegorz. Jakie muzeum? na raty sie da
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mamy już 26 osób na wyjazdowej li?cie, całkiem spora gromada Jutro rezerwacja hotelu więc trzeba szybko podejmować decyzję Morwa37 je?li czytasz ten w?tek a nie możesz pisać na forum, daj znać czy jedziesz z nami: pawlowski@hpfonica.pl
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Hotel zarezerwowany Grupy zorganizowane (min 21 osób ) płac? 60 zł ze ?niadaniem. Z mił? Pania uzgodniłem, że my to "prawie" grupa zorganizowana i płacimy 70 zł ze ?niadaniem i parkingiem. Pokoje do naszej dyspozycji: 2 x 3 osobowe 4 x 2 osobowe 1 x 1 osoba Już się po?więcę i zajmę tę jedynkę, przynajmniej się wy?picie, bo strasznie chrapię HOTEL Edit: Za parking strzeżony trzeba będzie płacić.
Marynarz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 No cóż, pozostaje mi tylko życzyć Waszej gromadce szeroko?ci i dobrej zabawy... już się doczekać nie mogę na fotorelację !piwko
dr.big Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 I na razie np. 116 sztuk AN650 czy 45 sztuk MP3. Ba, samych Fuoco jest 11 !piwko ... Bedzie troche sprzetu...
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zaczynaj? się pierwsze problemy sprzętowe. Krzytro stracił dzisiaj rozrusznik a Zybex tylne koło !piwko
dr.big Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ale jada !piwko ? Na ok. 17 sprzetow, nie ma bata zeby po drodze cos sie nie wydarzylo !w00t . Dodatkowo jada z nami Burgmany i jakas chinszczyzna nawet sie ciagnie z tego co slyszalem !piwko ... PS. Robimy losowanie na kogo wypadnie !OK ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2009 Bigu jak będziesz tak krakał to nie jeden !piwko się sp...li !w00t Trzeba być dobrej my?li, będzie wszystko OK! Dojedziemy z podniesionym czołem, a wrócimy z "ziołem". !piwko
dr.big Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jest kto? chętny na wyjazd zagramaniczny??? Przyznam, że nigdy nie byłem na zlocie 2oo u "obcych" i jestem ciekaw jak to wygl?da w porównaniu z naszymi zlotami.(...) Jest to typowy zlot niskobudzetowy, 2 euro za nocleg plus 3 euro za sniadanie na twarz mowia chyba wiele. Sam jestem ciekaw jako to wszystko bedzie wygladalo... PS. Dobra, juz nie kracze, bo pozniej wszystko bedzie na mnie !piwko ...
Macek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Bedzie dobrze, tylko my nie mamy rogow !OKK . Moze cos sie po drodze trafi My jeszcze wpadniemy do siostry Ysabel w drodze powrotnej na bratwursta. Ponownie sie przypominam z oferta zabrania jakis gratow - dajcie znac. PS.Worlan, dzieki za rezerwacje hotelu
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 19 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2009 Tak- skuter w serwisie - padły łożyska tylnego koła! Kpina jako?ci SUZUKI! w grudniu były wymieniane, dwa tygodnie temu zmieniali mi opony a dzisiaj sie rozleciały łożyska! Motor Poland na nogi postawione - ponoć do czwartku ma być zrobiony! .............................ciemno to widzę!
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2009 PS. Dobra, juz nie kracze, bo pozniej wszystko bedzie na mnie ... Teraz to już za póĽno. Dwie sztuki s? w naprawie. Szaman jaki? czy co? !tut A zdjęcie na Tmaxie to jakie? inne było. Takie koszerne. !OKK @Zybex, b?dĽ dobrej my?li, serwis da radę. Trzymam kciuki.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2009 A jeszcze niedawno ponad setka chopa ?piewała ''Kto ma najlepszy skuter w mie?cie". Niemartw się dadz? rade do czwartku.
dr.big Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 (...)A zdjęcie na Tmaxie to jakie? inne było. Takie koszerne. (...) Zdjecie ktos zlosliwie pewnie podrzucil !tut . @Pawel to nie o skuter chodzilo, tylko o LEDy !tut !OKK ... Lozyska to normalka w tym modelu, ja zawsze wozilem ze soba komplet na przod i tyl .
Abach Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jeszcze nie wyjechali?my, a już się sprzęt sypie Po co ruszacie skutery przed wyjazdem? Musicie robić tak jak ja. Wróciłem z RogoĽna, wstawiłem do garażu i nie dotykam !tut Podejdę do niego dopiero w czwartek, jak będę wyjeżdżał. Zeskrobię kilka owadów z poprzedniej podróży i wio. Jak się nie jeĽdzi, to się nie psuje Nawet oleju nie będę sprawdzał - nie ma sensu, co się nachylę, odkręce i nic, ci?gle ten sam stan. Szkoda, jak miałem Suzuki, przynajmniej co? się działo !tut Na szczę?cie wyjeżdżam z 3miasta z jednym takim, na 650-tce. Można spodziewać się "atrakcji". Mam tylko nadzieję, że zapasowe łożyska ma zawsze pod siedzeniem !OKK !tut
Macek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Nic, tylko gusla odprawic, 3x splunac za lewe ramie i jechac ze skrzyzowanymi kciukami (u nog oczywiscie ). Kto nie ryzykuje.... ten leje jak z cebra, wiec tylko powiedzcie a wezme przyczepke ze Statoila (bo ja tankuje na Statoilu i zegarek kupuje na Statoilu... !OKK) i damy rade.
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2009 No to w pracy wolne i zakupiłem namiot, jeszcze tylko ubezpieczenie dodatkowe na skuta i dla mnie. Następny krok to już spotykamy się w niemczech w punkcie kontaktowym. Będzie super. !V !TAZ
Gość Nervas Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Trochę mnie martwi ta wasza opinia u burkach 650 !V Zrobie tak ! Jesli mi sie cos po drodze rozsypie ( ponoć burgman sprzet do dalekich wyjazdów itd itd) sprzedam i zapomne ze mialem !
Abach Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Trochę mnie martwi ta wasza opinia u burkach 650 Jedziesz do Marl? Lista zarejestrowanych się powiększa: 684.Marcin G. (DeeJay) Kawasaki GTR 1400 (Danzig) 685.Maciej M. (Macek) Toyota Avensis (Warschau) 686.Izabela W. (Ysabel) Sozia (Warschau) 689.Andrzej M. (Pleban) Suzuki AN 650 (Gdingen) 690.Mariusz (MariuszBurgi) Smart ForTwo (Warschau) 691.Monika G. (Bunny) Sozia (Warschau) 693.Joanna J. Suzuki AN 650 (Warschau) 701.Daniel K. (Cent) Suzuki AN 400 (Warschau) 710.Marek J. (bilety) Honda Silver Wing 600 (Stettin)
Gość Nervas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 No przeca jestem juz zarejestrowany ! JADE QRDE OJ JAAADE !
Abach Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 668 i 693 ? Bo nie widzę innej możliwo?ci... Nie podałe? nicka, dlatego się zgubiłem, ale nie ma problemu. Postawisz każdemu zagranicznego !w00t i będzie OK !V
dr.big Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Bedzie nas: 19 skuterow 1 moto 2 samochody ?
-=Dee Jay=- Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 no 2 z 3 dni testowych zakończone i nikt jeszcze nie zniszczył mojego moto ... jutro ostatni dzień !scooter a w razie czego tez pojade samochodem.
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2009 A ja doliczyłem się 20 !scooter An650 - 7 SW600 - 5 T-max - 3 SW400 - 1 YP - 400 - 2 Xciting - 1 An400 - 1
Rekomendowane odpowiedzi