Gość jakub Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 A ja myję na Wrocławskiej za 24 zł brutto,i mi nawet woskują I nawet felgi mam domyte W którym miejscu? Trzeba się wcześniej umawiać? Myją bezdotykowo?
mxmichal Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Jezu , ja miałem przez 2 lata Madisona 250 i własnie teraz skojarzyłem ,że tylko 2 razy go myłem. Ale brudasem nie jestem , naprawdę!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2009 Na BP jaest też przelicznik 1zł = 40 sek. Przy odrobinie wparawy mozan skuter umyć z woskowaniem i nabłyszczaniem za 6 zł, a samochód za 10-15zł (Berlingo w nowej budzie). Najlepiej używac kart, które można kupić na stacji i wrzucać po złotówce wtedy wychodzi taniej, a po pierwszym myciu aktywna piana warto wziąść szczotke lub ścierkę i przetrzeć wszystkie elementy, bo jednak ciśnienie z lancy nie zbiera całego brudu. Należy przy myciu, uważać, żeby nie nalać wody do tłumnika.
Klubowicze krzytro Opublikowano 14 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2009 A ja myję na Wrocławskiej za 24 zł brutto,i mi nawet woskują !scooter I nawet felgi mam domyte !piwko W którym miejscu? Trzeba się wcześniej umawiać? Myją bezdotykowo? Wrocławska 4,Bemowo
all999 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Odświeżę temat. Polećcie proszę sprawdzoną myjnię ręczną...
Rekomendowane odpowiedzi