kfcent Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 nowy trend to umycie skutera wod? z miski,a potem jej wypicie
dr.big Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Najnowszy trend z USA, to mycie z wykorzystaniem deszczu . Wyjezdzamy na krotka runde aby namoczyc skuter, myjemy go gabka i plynem do mycia, a nastepnie zmywamy robiac druga rundke . Trend dopiero wchodzi, ale niedlugo wszyscy na jego punkcie zwariuja ...
kfcent Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Tak się składa że moja praca ma dużo wspolnego z myjkami wysokoci?nieniowymi...je?li my?licie że karcher to super firma , to jeste?cie w błędzie. Ona jest najzwyczajniej w ?wiecie przereklamowana...do zastosowań domowych jeszce się najdaje ,ale jesli kto? zastanawia się nad kupnem czego? porz?dnego i spolidnego na kilka kilkadziesi?† lat praktycznie bezobsługowej pracy polecam firmę falch. Zapraszam do siebie na czyszczenie skuterów 300Bar-ami troszke off topic - ale zerknijcie jak pracuje się u mnie w firmie takimi myjkami gor?cowodnymi.
Mareczek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 A takiej w 100-licy nie ma? http://c.wrzuta.pl/wi2202/87c06b7b0009493c4535cdb9/0/myjnia W Grudzi?dzu pewien znajomy uruchamia taki model myjni.
Artysciak Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 My?lałem, że s? jakie? bezdotykowe g?bki, nowe szuwaksy itp. Zdecydowanie najfajniejszym nowym trendem s? panienki w bikini z lanc? Pozostałe, s? oldschoolowe!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 2 Czerwca 2009 Artysciak napisał(a): My?lałem, że s? jakie? bezdotykowe g?bki, bezdotykowe g?bki, sucha woda i niewidzialny połysk w sprayu... takie rzeczy to tylko w Erze
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zapraszam do siebie na czyszczenie skuterów 300Bar-ami I pewnie do gołego plastiku :)Do trzeciego lakieru wstecz
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2009 MariuszBurgi napisał(a): Artysciak napisał(a): My?lałem, że s? jakie? bezdotykowe g?bki, bezdotykowe g?bki, sucha woda i niewidzialny połysk w sprayu... takie rzeczy to tylko w Erze Jeszcze prysznice bezprzewodowe i pralki z widokiem na morze
Sympatycy Kisiel Opublikowano 2 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2009 I ocieplane sandały na zimę
pablos Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 dr.big napisał(a): Wyjezdzamy na krotka runde aby namoczyc skuter, myjemy go gabka i plynem do mycia, a nastepnie zmywamy robiac druga rundke .Trend dopiero wchodzi, ale niedlugo wszyscy na jego punkcie zwariuja ... A Straż Miejska zaraz potem dobierze się Tobie do d.... !piwko . I z pewno?ci? wszyscy zwariuj? jak dostan? po mandacie
dr.big Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 O widzisz, i jeszcze "przyjemne z pozytecznym" . Skuter umyty i zasilona kasa miejska !piwko . Przednie rozwiazanie !OKK ...
eMKa Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 orzech napisał(a): (...) i pralki z widokiem na morze Mam tak?, mam tak? !piwko A zawsze mi mówili, że konserwa jestem... !tut !OK !OKK
KAZI Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 normalnie prychn?łem piwem - Panowie trochę szacunu dla browca - może ostatnie kilkana?cie postów przenie?ć do tematu "ja pierwszy". Dawno się tak nie u?miałem.
Gość Lech Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 dr.big napisał(a): Artix napisał(a): A mi nie dzialaja te linki zamyka sie okno zaraz z bledem ehhh Az takie ciekawe nie jest . http://carwashgirls.de/ Ciekawe czy dziewczyny maja pozwolenie na prace ? Hi hi , takie autko mam lecz myjek ładniejszych brak na Burgmanii.
Gość tomwwa Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Artix napisał(a): ...Inna sprawa ze sam kupilem sobie preparat do mycia bezdotykowego polegajacy ze prysne szuwaksem poczekam chwile i splukuje woda. Dluzej sie wyciera niz myje, a skuter lsni bez szorowania, wlacznie z felgami ktorch nigdy nie znosilem myc, a teraz cale te oblepione syfy od klockow splywaja razem z woda. Pozdrawiam Artix , co to za zestaw do mycia o ktorym piszesz? Bede mial teraz znacznie lepsze warunki garażowo-serwisowe i chce kupic taki zestaw do mycia moich jedno?ladow.
Administrator Artix Opublikowano 5 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2009 Preparat do mycia pojazow rolniczych !scooter dostepny w Castoramie. Oczywiscie trzeba go troche bardziej niz poleca instrukcja rozcienczyc. Preparat naklada sie opryskiwaczem do roslin Tu Leroy Merlin popularnie zwanym Lirojem przychodzi z pomoca butla 10 litrowa do opryskow kosztuje jakies 15 zl
Gość brachu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tylko z tymi płynami do mycia bezdytykowego ostrożnie (aktywne piany) - maj? odczyn zasadowy przekraczaj?cy 12-14 Ph. Wszelkie stalowe elementy momentalnie rdzewiej?, aluminiowe koroduj?, smary czy oleje znikaj? w oczach. Niektóre plastiki potrafi? matowieć. Dodatkowo ?rodki te należy spłukać po wysokim ci?nieniem, duż? ilo?ci? wody. Możecie sprawdzić jak dobrze potrafi? się trzymać powierzchni myj?c ręce proszkiem do prania - długo będziecie go zmywać i to ciepł? wod?, a większo?ć tanich myjek niestety nie podgrzewa wody, więc pozostaje tylko wysokie ci?nienie... Je?li nie potraktujecie chemii lanc? z do?ć bliska, płyn pozostanie i będzie niszczył lakier i resztę powierzchni. Ponadto je?li nie używamy dyszy piano-twórczej, w słońcu szybko odparowuje woda pozostawiaj?c silnie skoncentrowany ?rodek. Lepiej nie używać opryskiwaczy, co gorsza tych z ręczn? pompk?, dodatkowo powoduj?c unoszenie się miniaturowych kropelek w powietrzu, co nie służy zdrowiu
Komar Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Artix napisał(a): Preparat do mycia pojazow rolniczych dostepny w Castoramie. Bzzzzzzz Witam Artix wróciłem z Castoramy i nie kupiłem Oni nie słyszeli o takim preparacie. Podaj nazwę i producenta tego produktu bardzo proszę. Pozdrawiam.
Artysciak Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Niewidzialny preparat w komplecie z bezdotykow? g?bk?, który nie pozostawia ?ladów na lakierze
Gość jakub Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Podbijam troszkę stary temat. Gdzie aktualnie w warszawie są jakieś tanie myjnie bezdotykowe. Pisząc tanie mam na myśli takie gdzie przelicznik 1zł na sekundy jest wysoki. Kiedyś korzystałem z usług ehrle ale teraz za 1zł można myć ~20s !OKK więc jest to tragedia. Podpowiedzcie gdzie najlepiej/najtaniej umyć. Pozdrawiam
magart Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Zazwyczaj myję na BP i jest ok - ale przyznam, że nie wiem jaki jest przelicznik. Generalnie za 5 PLN można spokojnie umyć !OKK. Ostatnio zawiało mnie na "niebieskiego słonia" (tak to się chyba nazywa) na Tarchominie i był przelicznik 29 sec/1zł
Gość jakub Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Właśnie ostatnio byłem na słoniu ale taki przelicznik to jest masakra. Dziś spróbuję na BP. Za starych dobrych czasów to bywały takie myjnie gdzie 1zł = 1min i to było coś.
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 A ja myję na Wrocławskiej za 24 zł brutto,i mi nawet woskują I nawet felgi mam domyte
pisklak Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 krzytro napisał(a): A ja myję na Wrocławskiej za 24 zł brutto,i mi nawet woskują I nawet felgi mam domyte A po prawej stronie Wisły może ktoś polecić ? Jeśli nie to poproszę jakieś namiary na ta Wrocławska :-) Pozdr. Pisklak
piecuch4 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 w poniedziałek myłem skuta na erhle na połczyńskiej vis a vis fortu wola i tam cały czas jest 1zł-40s , ja daje radę umyć za 6 zł a jak chcę dopieścić to jeszcze 2 zeta na cykl 5 czyli nabłyszczanie
Rekomendowane odpowiedzi