Sympatycy Qw@ki Opublikowano 9 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2009 Oto korespondecja Importer-Dealer: "Witam, z uwagi na utrzymuj?cy się wysoki kurs euro zamierzamy podnie?ć podane wcze?niej ceny. Została nam partia towaru, któr? zakupili?my po lepszym kursie i dla tych pojazdów na tę chwilę nie będziemy zmieniać cen. Nowe dostawy będ? w wyższych cenach." Tak więc widzicie, że nadchodz? podwyżki sprzętów. Transport w każde miejsce Polski to dla nas rzec prosta wielu się przekonało, że sprzęt pod drzwi dowozimy (Gdańsk, Poznań, Wrocław, Warszawa, Kraków, itd. ...) Lesing i kredyty to również dla nas codzienno?ć.
mak Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Transport w każde miejsce Polski to dla nas rzec prosta wielu się przekonało, że sprzęt pod drzwi dowozimy (Gdańsk, Poznań, Wrocław, Warszawa, Kraków, itd. ...) Co prawda, to prawda!
misioooo Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 Zatem wszystko jasne! Tylko jeszcze fajn? firmę leasingow? znaleĽć (przyjazn? dla nowo powstałych firm) pozostało i w końcu zdać egzamin A Qw@ki poszło PW do Ciebie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2009 Administrator Opublikowano 10 Lutego 2009 Tak jak pisałem w innym w?tku... ceny Kymco uległy korekcie. Modele 2008 bez zmian. Modele 2009: Cennik obowi?zuje od 15 lutego. MyRoad 700i> 30.900 pln (rocznik 2008> 27.900 pln ale nikt go nie widział ) Xciting 500i> 18.900 pln (rocznik 2008> 16.200 pln) Xciting 500 Ri> 19.300 pln People 250 AFI> 13.500 pln (rocznik 2008> 12.500 pln) Dink 200 AFI> 10.900 pln (rocznik 2008> 9.900 pln) Agility 125 City (NEW)> 6.700 pln
misioooo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 Potwierdzam. Dzi? dilera odwiedziłem i takie same ceny dostałem. Jedno co pociesza - to s? i tak niższe niż ubiegłoroczne!
dr.big Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 (...)Od modelu z roku 2009 bedzie sie roznil chyba jedynie kolorem ... i (pewnie) dosyc mocno cena.(...) Bedzie jednak poprawiony w kilku miejscach, a najwieksza zmiana w porownaniu do AN650K8 jest wahacz. W modelu K9 bedzie on w ksztalcie "banana", rozwiazanie znane z wielu sportowych (i nie tylko) motocykli ma poprawiac jego sztywnosc. Tym samym przeniesiono tez znacznie zacisk hamulca, zza osi tylnego kola, przed nia. Dodatkowo "zafarbowane" na niebieskawo reflektory dajace zludzenie reflektora ksenonowego, zmieniona regulacja ogrzewania manetek oraz oddzielne ogrzewanie siedzienia dla kierowcy i plecaczka. Do tego nowa opona tylnia o oznaczeniu TH01RM. Nie jestem tez pewien, ale mam wrazenie ze komin wydechu poprowadzony jest lekko wyzej niz mialo to miejsce w modelu K8. Ale moze to jedynie zludzenie. PS. Zdjecie w drodze . Dzieki Mariuszowi, prosto z tragow !piwko : KLIK
Gość Radman Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam, Przegladajac pewien znany internetowy serwis, natknalem sie na oferte cenowa m.in. Kymco i niniejszym zamieszczam dla zainteresowanych: http://polson.otomoto.pl/index.php?sect=of...=make&order=asc
Rekomendowane odpowiedzi