Gość 32 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 nik tu wam nie karze pisac troliki zwaracajace uwage na kreseczki i kropeczki. w waszych wypowiedziach co chwile bł?d nawet na to nie patrze tylko czytam. spotkałem dzisiaj fajnego goscia na burgmanie 650 w tychach, fajnie sobie z nim porozmawialem , dowiedizalem sie wiecej w 20 min gadki niz z waszych zadumanych w sobie postach. jezu łaske taka robicie ze az w dupie szczypi. Jesli ktos naprawde chce mi powiedziec czego sie mam spodziewac po burgmanie 650 to proszę pisac . Reszcza nauczycieli i mechaników za 1500 zł wypier..... dziekuje maximusa 32
bogumilek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 nik tu wam nie karze pisac troliki zwaracajace uwage na kreseczki i kropeczki.w waszych wypowiedziach co chwile bł?d nawet na to nie patrze tylko czytam. spotkałem dzisiaj fajnego goscia na burgmanie 650 w tychach, fajnie sobie z nim porozmawialem , dowiedizalem sie wiecej w 20 min gadki niz z waszych zadumanych w sobie postach. jezu łaske taka robicie ze az w dupie szczypi. Jesli ktos naprawde chce mi powiedziec czego sie mam spodziewac po burgmanie 650 to proszę pisac . Reszcza nauczycieli i mechaników za 1500 zł wypier..... dziekuje maximusa 32 to moze ty wypier... z tego forum !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Stycznia 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Dajcie już na luz!!!!!!!!!!!! Olać i tyle. Nie ma co się denerwować. Powinien dostać zółt? kartkę a jak nie pomoże bana !happybth Pozdrawiam.
dr.big Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Widze, ze nie pasuja Ci nasze formy i nie masz tak naprawde ochoty na merytoryczne wypowiedzi Uzytkownikow forum dotyczace Twojego problemu. Wszystkie porady lub wyjasnienia zbywane sa w sposob dosc dziwny... Zamiast zaglebiac sie w dalsze roztrzasanie problemu i najpewniej nastepne obrazajace teksty z Twojej strony nie damy sie sprowokowac i na razie proponuje abys troche ochlonal. Tak na przyszlosc: to Ty szukasz porady i przychodzisz na forum ludzi znajacych sie (w realu) czasami po kilka lat. Albo to zaakceptujesz, albo daj sobie na tym forum po prostu spokoj. Szkoda Twojego i naszego czasu. PS. Uzytkownik przeniesiony zostal czasowo do grupy "validating". Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi