Skocz do zawartości
Forum Burgmania

zainteresowany burgmanem 650

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dam takow? rade . Jak ma być 650 ,to tylko w jasnych kolorach !happybth

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

4

• bogumilek

3

• mak

3

• Roni

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano
kucharzu nawijaj wady to interesujae mnie najbardziej bo jak bede niezadowolony to zazwyczaj naprawiam po rosyjsku

uuuuuu byłem dzisiaj pojezdzic po salonach i powoli sam sie przekonuje ze burgman fajnie jest wykończony. plastiki ladne cały wachacz czy jak sie to nazywa aluminiowy. Jedyna sprawa ktora mi podpadla z dolu to widoczna rama łacznie ze spawami . Mozliwe ze korozja pojawia sie tam bo spawy sa narażone na obijanie przez kamyki.

kola aluminionwe uuu bajka.

Mam znowu pytanie jak wygl?da sprawa ze szyb? przednia czy rysuje sie ona z mycia czy jest to jakis palastki wzmacniany.

i tu mnie zaskoczyłe? , bo 2 posty wcze?niej nie miałe? czasu , a tu odwiedzasz salony .

- b 650 zła to maszyna

- rama rdzewieje

- tłumik rdzewieje

- spawy rdzewiewiej?

- 42 sprawy robione na kompie - złe posunięcie

- huujnia - daj sobie spokuj

- i najwazniejsze burgman 650, sw i t-max , to nie tylko zwykły skuter , to także motocykl, na który trzeba mieć uprawnienia.

Opublikowano

Według mnie nie widzę sensu pisania w tym temacie ( bujna wyobraĽnia) !happybth

Kolega niech poszuka sobie rożnych opinii użytkowników ( a jest tego sporo) i sam się na co? zdecyduje. (A prawo jazdy kategorii A Kolega posiada?) !happybth

Opublikowano

nie posiada bo narazie po co.

pojerzdze posmigam a potem zrobie.

kolor srebny tylko nic innego. wszystko co srebne to moje uwielbiam ten kolor.

słabo piszecie bylem pewny, że jak tu sie zasiedze to bede wiedzial na 100 procent. warto wydac 37 000 czy nie warto.

Byłem w salonie suzuki tak jak pisałem predzej. Miły sprzedawca stwierdzil ze na 7 sprzedanych burgmanów 650 w 2008 roku nie było reklamacji wcale.

oki lece od?nież?c bo ?niegu nawaliło na sl?sku

Opublikowano

no to powodzenia !happybth a przepisy RD kolega zna?

Opublikowano

Zapytajmy jeszcze kolegę o jako takie wogóle do?wiadczenie na 2 kołach..

Miło?ć bez uprawnień od pierwszego wejrzenia może być zabójcza.. (i nie z winy tego naprawdę zacnego sprzętu)..

Pozdrawiam

Wentyl

• Administrator
Opublikowano
słabo piszecie

A może Ty "słabo" szukasz?

W?tków na temat An 650 mamy na forum tyle, że można czytać przez wiele godzin.

O tym także wiele razy rozmawiali?my na forum. Najpierw PJ a póĽniej jazda po drogach. Pamiętaj, że zdrowia/życia nie kupisz.

Moja sugestia: zacznij używać tego.

PóĽniej poczytaj o tym.

Opublikowano

Dla autora w?tku mam radę, która może być najlepsz? z tych, które dostał w życiu - wiesz chyba nie warto wydawać tych 37 000, lepiej kup sobie 5-te auto, bo masz przelatanych sporo km na 4-ech kołach, no i prawko też chyba jest.

Opublikowano

Według mnie nie widzę sensu pisania w tym temacie ( bujna wyobraĽnia) 

Kolega niech poszuka sobie rożnych opinii użytkowników ( a jest tego sporo) i sam się na co? zdecyduje. (A prawo jazdy kategorii A Kolega posiada?) 

Mareczek... !happybth

odsunol, urzytkownicy, wre?cie,

To kilka przykładów Twojego braku szacunku dla czytaj?cych Twoje wypociny...

Zdania bez przecinków, po kropce zaczęte z małej litery a o literówkach nie wspomnę... Raz używasz polskich znaków typu "ł", "ó" a póĽniej zapominasz, że żyjesz w Polsce...

Już na pocz?tku miałe? grzecznie zwrócon? uwagę, że na tym forum zwracana jest uwaga na sposób i jako?ć pisania postów...

peugota 207 mam 6 miesięcy a juz natrzaskałem 24000 km

Powiadasz, że natrzaskałe? już 24 ty? km... i to normalnie w ci?gu pół roku...

Wynik zupełnie przeciętny więc słowo "natrzaskałem" jest użyte nie na miejscu...

mam cztery samochody wlasciwe swoje 3 firmowe i osobówka miałm predzej passata, bore teraz smigam peugotem 207 i nie che juz super fur. to jest daremne trace na nowych po 50 000 zł i nic z tego nie ma a i tak sie psuj?.

nie wierze juz żadnej marce posiadam mercedes vito za 150 000 dbane chuchane a i tak redzewieje stuka, szel?ci to samo co renault trafic i nie widze róznicy prócz ceny 70 000 zł.

Po co w takim razie zakładasz kupno nowego Burgmana za ponad 35 ty? złotych???? Burgman jest tak? "super fur?" w motocyklach a Ty "super fur" już nie chcesz bo nie chcesz do nich dokładać...

Lepiej poszukaj sobie Kymco albo co? takiego... też jeĽdzi i jest zdecydowanie tańszy...

słabo piszecie bylem pewny, że jak tu sie zasiedze to bede wiedzial na 100 procent. warto wydac 37 000 czy nie warto.

A teraz usi?dĽ spokojnie i się zastanów, dalczego tak "słabo piszemy"? Może powodem jest np. Twój brak szacunku dla innych forumowiczów...

Piszesz, że nie masz prawa jazdy kat. A... Jak widzisz, po jako?ci Twoich postów zostałe? rozszyfrowany, że co? z Tob? "nie tak"...

Gdyby? był faktycznie zainteresowany poznaniem Burgmana a nie bajkopisaniem to przed pisaniem wypocin, zapoznał by? się z archiwum tego forum... Znalazł by? tu 90% odpowiedzi na swoje pytania...

Wiem, wiem... nie mógł by? napisać, że masz cztery samochody (do sprz?tania?)...

Stanowczo odradzam zakupu Burgmana... ?rubki rdzewiej?, wszystko odpada, silnik się psuje, kierownica nie skręca, koła się nie kręc? itd... Nie warto wydać 37 ty? złotych na Burgmana... NIE WARTO!!

EDIT:

O kurcze... zacz?łem pisać po po?cie Mareczka tyle tylko, że nie "ciurkiem"... Patrzę teraz a tu tyle odpowiedzi...

No maximus32... brawo!!

Opublikowano

Ooooo... Panie. Tak to się tutaj nie robi !happybth

Słabo, to piszesz Ty. Interpunkcji nie uznajesz, piszesz jak fleja - z ledwo?ci? da się czytać Twoje posty. Jakby? skorzystał z funkcji szukaj, to nie potrzebowałby? zadawać ani jednego pytania - kwestia AN650 była wałkowana na tym forum tysi?c razy. Do tego masz testy na portalu. Wszystko to ?wiadczy o braku szacunku dla innych forumowiczów !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Wiem, wiem... nie mógł by? napisać, że masz cztery samochody (do sprz?tania?)...

w sumie nie brałem tego pod uwagę, ale u?miałem się do łez !happybth

Opublikowano

oj jak ma to niech ma.

Jak nie ma to szkoda. !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

EDIT:

O kurcze... zacz?łem pisać po po?cie Mareczka tyle tylko, że nie "ciurkiem"...

Dragon,

nawet jak by? to pisał "ciurkiem", to i tak podziwiam Ciebie. ;)

Ja, jak bym miał cytować kilka, kilkana?cie postów, to po wysłaniu okazało by się, że temat jest już zamknięty. :) 2 godziny to wspaniały wynik ;)

Wracaj?c do tematu, trochę ?ledziłem ten w?tek i tak sobie my?lałem, że maximusa32 czeka ostra reprymenda. :) No i jest. :)

Opublikowano
Za dużego do?wiadczenia nie mam ale przy kupnie kierowałem się tylko wygl?dem swojego modelu.A co będzie potem to się okaże.Pozdrawiam.Trafionego zakupu.

To widzę nie tylko ja tak skuter kupiłem ;)

no i co ten post wnosi do tematu ? prosze nie spamować

Artix

Opublikowano

hm nakrzyczeli nakrzyczeli i poszli

mysle cały czas nad tym burgim 650

mam pytanie jakiego to ma kopa, na ?wiatlach podczas wyprzedzania jak sie zachowuje podczas deszu a jak w letnie dni gdzie grzeje.laptop i torba mi wejdzie pod siedzenie juz sprawdzałem.

obrażalscy za moj styl pisania niech tu nie pisza szkoda ich czasu i tak sie nie zmienie.

maximus 32

Opublikowano
obrażalscy za moj styl pisania niech tu nie pisza szkoda ich czasu i tak sie nie zmienie.

co za kole?... !happybth

• Administrator
Opublikowano
mam pytanie jakiego to ma kopa, na ?wiatlach podczas wyprzedzania jak sie zachowuje podczas deszu a jak w letnie dni gdzie grzeje.

maximus 32

Jak mocno kopniesz to i uda sie przewrocic, jak leje to jest mokro a jak jest goraco to jest goraco. Byle CBR ma lepsze przyspieszenie !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Maximus 32

Zadzwoń pod nr 081 746 40 76 do salonu Suzuki

Na twoje pytania i w?tpliwo?ci specjali?ci zajmuj?cy się sprzedaż? i serwisowaniem pojazdów Suzuki, Honda, Kymco i kilku innych marek od 1994 roku chętnie odpowiedz?.

Tylko gor?ca pro?ba: mów powoli żeby dokładnie mogli Cię zrozumieć.

Opublikowano

no u was napewno nie kupie chodz stronke ogl?dałem i pełno byków /błedów/ tam macie hihihihihihihhi żartuje

interesuje mnie tylko model 2009 narazie poczekam bo z cenami sie wam powalilo poczekamy na kryzys. tydzien temu jak latałem za 650 nie bylo srebnych gdy by byla to bym już zamówiał ale zostały 2008 tylko czarne. Teraz juz sie uspokoiłem i poczekam cierpliwie na fajna oferteeee.

Opublikowano
obrażalscy za moj styl pisania niech tu nie pisza szkoda ich czasu i tak sie nie zmienie

a może jednak warto zmienić, chociażby z szacunku do innych .... Użyj takiej przegl?darki która podkre?la byki, o wiele piękniejszy wtedy staje się ?wiat !happybth

Tak się zastanawiam maximus, czy ty w ogóle jeĽdziłe? czym? większym co ma 2 koła i wagę powyżej 15 kg ?? bo naprawdę szkoda aby? w pierwszym tygodniu zniszczył taki zacny motocykl przez brak do?wiadczenia. Ale wtedy nie mógłby? złego słowa powiedzieć na jego awaryjno?ć i nie zd?żyły by ci ?rubki zardzewieć hmmm

Opublikowano
Tak się zastanawiam maximus, czy ty w ogóle jeĽdziłe? czym? większym co ma 2 koła i wagę powyżej 15 kg ??

Pewnie ma cztery rowery...

• Sympatycy
Opublikowano
hm  nakrzyczeli  nakrzyczeli   i poszli

mysle cały czas nad tym burgim 650

Nikt nigdzie nie poszedł, tylko koledzy stwierdzili że szkoda czasu na czytanie TAKICH postów. !happybth

Dostałe? już tyle "drogowskazów" jak Sobie poradzić z zadanymi pytaniami......

....my?lisz, my?lisz..... a pomy?lałe? o literce A w Prawie jazdy?????

To powinien być pocz?tek tego my?lenia .

OT : Dargoniku brakowało mi Twoich "wywodów"

Opublikowano

mak

zenek rowerami to Ty sie nie intersuj moge ci sprzedac jeden za 1,76 zł plus koszta transortu

• Sympatycy
Opublikowano

A może jednak ignorować ? Przecież to czcza gadanina. Tak jak denver, rednev i paru innych co tu próbowali się "rozwin?c"...

Nakręcacie niereformowalne "dziecko-neo", jak na CB radiu "koziołka matołka"

czy "pysia pysia"... cztery strony postów jak "grochem o ?cianę" !happybth

Dragon: !happybth

Dziękuję za uwagę.

pzdr

Opublikowano

No wlasnie. Po co karmic trola?

Pzdr