Abach Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 KLIK Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 KLIK Obawiam się Adam, że niestety dużo... Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Stycznia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Z tego co słyszałem :nie potwierdzam osobi?cie" to serwisy te nie były wiele warte,więc chyba mała strata. Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ja usłyszałem dzi? o tym w wiadomo?ciach w radiu ZET czyli co? na rzeczy jest Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Sprawa Grzegorza K ., współwła?ciciela salonu Suzuki już toczy się przed s?dem. a nazwe salonu Suzuki z Gdyni znasz ?? nie ma żadnych obaw albo niepewno?ci, temat już jest do?c stay, poprostu teraz zakończyli sprawe. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Skutery ludziska kupuja u jakis Boguslawskich , serwisowac w ASO nie chca , ruchu nie ma, a zarabiac trzeba !w00t ? A tak na powaznie, troche juz musi sie troche toczyc, jak trafila do sadu ... Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 a nazwe salonu Suzuki z Gdyni znasz ?? A kogo pytasz? Jak co? wiesz to napisz, warto wiedzieć co w trawie piszczy Tym bardziej, że pisz? o tym w necie... Nie znam historii Suzuki w 3mie?cie i zastanowił mnie tekst "jeden przy obwodnicy". Kiedy? był salon Suzuki przy obwodnicy? Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 pytałem Ciebie ... szczegóły możemy osobiscie omowic , to nie najlepszy temat na orum ogolnodostepne Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 to nie najlepszy temat na forum ogolnodostepne Skoro sprawa jest w s?dzie i informacja o niej pojawiła się na ogólnodostępnym 3miejskim portalu nie widzę powodu, aby nie komentować faktów. Ale OK, jak chcesz się bawić w konspirację... !happybth Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 !OKK skoro tak: z grubsza ... salon niedaleko obwodnicy (ten na Karwinach) zwie sie Inglot i Krawczyk. A jak widniało w prasowym komunikacie zatrzymany to Grzegorz K. zatrzymany już sporo czasu temu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi