mak Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Czołem kujawsko-pomorskiej braci! !holiday Makówka i ja wyjechali?my z Bydgoszczy w 2001, do Warszawy, gdzie mieszkamy już 8. rok. Tym niemniej to Bydgoszcz jest naszym rodzinnym domem i tak pozostanie do końca !piwko. Ciekaw jestem ilu na Burgmanii jest kujawskich emigrantów? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam !piwko . Oj tam zaraz emigracja , ?migłe? na !holiday do Wawy na 8 lat . Jak życie nas uczy , to i tak do Bydzi powrócisz !piwko . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wracaj do Bydgoszczy i doł?cz do grupy muszkieterów skuterowych z Kujaw !piwko A przy okazji wszystkiego naj...... na 2009 r. !holiday Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Siemanko jak znam życie to i tak do Bydzi wrocisz - każdy wraca !holiday !piwko !piwko Zyczymy Wam wszystkiego dobrego w 2009 Michu i Jolka Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Na powrót na razie się nie zanosi - przeciwnie, osiadamy coraz bardziej tutaj. Ale jak to mówi? "nigdy nie mów nigdy" !holiday. Odnośnik do komentarza
W?ski Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No to i ja stanę do tablicy... Kilka osób o tym wie, że pochodzę ze starej krzyżacko-pruskiej twierdzy - Graudenz [chyba tak to się pisało], sk?d wyemigrowałem "za chlebem" ... 20 lat temu. Hmmm, choć plany były inne, pewno już nigdy tam nie wrócę... ps. Chodzi oczywi?cie o Grudzi?dz !holiday Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 No to i ja stanę do tablicy...Kilka osób o tym wie, że pochodzę ze starej krzyżacko-pruskiej twierdzy - Graudenz [chyba tak to się pisało], sk?d wyemigrowałem "za chlebem" ... 20 lat temu. Hmmm, choć plany były inne, pewno już nigdy tam nie wróucę... ps. Chodzi oczywi?cie o Grudzi?dz !piwko Wrócisz do tak pięknego miasta z tramwajami !piwko a moja córeczka widziała !piwko ciebie ostatnio na Chopina tak, że niemów nigdy !piwko !piwko To, kto jeszcze wyemigrował z Regionu !holiday Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi