Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Miejsce akcji - Jaworzyna Krynicka Czas akcji - 25.12.2008 godziny poranne Osoby - Moja żona Zofia i ja Było jak zwykle fajnie. Co prawda Zo?ka zaliczyła glebę centralnie na fizis i jutro nie jedzie. Przynajmniej nie będzie problemu z dzieckami Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 My byli?my szybsi dzień akcji 21.12.2008 godziny poranne miejsce akcji Kluszkowce Osoby: Ja i dzieci, Kasia Plebanowa i dzieci, oraz znajomi Pierwszy zjazd to szok, przerażenia i starach w oczach, gleby było tyle, że dopiero po grzańcu góralskim narty jechały w kierunku, w którym chciałem Pogoda ?rednia, ale było fajnie, a każdy następny dzień to większa rado?ć z jeżdżenia i wypoczywania. Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Od dzi? w słowackich Donovale,Jutro od ranka na stoku. Zacz?łem 3 tygodnie temu na Krzyżu ale warunki żadne,wyjazd 2-wu godzinny raczej towarzyski. pozdrawiam ze słowacji pawel883 Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ależ ja Wam "zazdraszczam"... |niegu Wam życzę dużo a szczególnie teraz Pawłowi... Chociaż Słowacja nie zawodzi... Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wróciłem i nic specjalnego ,górki jak górki ale ceny kosmos. 1dzień jazdy w Donovale (można się pobawić)29euro. 35euro płacę w szczycie sezonu za dzień jazdy w dolomitach(kronplatz)i jest naprawdę super. Tania Słowacja skończyła się kilka lat temu teraz to tylko Austria i Włochy nie strasz? cenami. pozdrawiam pawel883 Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 górki jak górki ale ceny kosmos.1dzień jazdy w Donovale (można się pobawić)29euro. Polecam, też można się pobawić: SKINiżna Cena za dzionek to 13 ojro, więc chyba nie taka zła jak na 1,5 km stok plus kilka bocznych trasek. Aaaaa, no i kolejek do wyci?gu niema. Wieczorkiem można podjechać 12 km do: Pływanie zim? w gor?cych Ľródłach pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi