Gość Proxa Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Hej, mam nadzieję że to nie wyjdzie na reklamę itp. ale obecnie pracuje nad nowym projektem Gadu-Gadu, domy?lam się że nie wszyscy o nim słyszeli więc napisze o co chodzi Dla jasno?ci ten post umieszczam na scigacz.pl/ burgmania.net / transalpclub.pl/ Dlatego że te kluby znam a zależy mi na osobach które poznałem i które może poznam Projekt to GaduSonda (www.gadusonda.pl) NIE NAMAWIAM tutaj żeby wszyscy się logowali na siłę itp. zaraz wyja?nię dlaczego . Info o badaniach i jak to działa przeczytacie sobie ewentualnie na stronie lub walcie do mnie na gg to odpowiem. JA tak tylko w skrócie dlaczego akurat tutaj post itp. 1. Na Burgmani siedzę już jaki? czas i wiele ludzi mi pomogło w zamian teraz ja daje możliwo?ć wygrania np nagrody !tut (ps to od siebie dopisze że mój wybór to będzie wła?nie maxi skuter !tut burgmanik 400 !tut dzięki wszystkim którzy mi pomogli w postach moich) 2. Badania s? dobrowolne nie chodzi tutaj o zmuszanie ludzi do czego?... 3. Za badania otrzymujecie punkty które będzie można wymieniać na nagrody! (program lojalno?ciowy) 4. W styczniu (12.1.2009) jest losowanie laptopa HP za sam? rejestrację w badaniach tak że już co? !tut 5. Ogólnie to ma być dobra zabawa badania typu np co my?lisz o firmie produkuj?cej odzież do moto itp Mam nadzieję że nie zostanie to uznane za jak?? reklamę... poprostu ja pracuje nad tym projektem i serdecznie zapraszam kolegów do zabawy a nóż widelec kto? ze ?cigacza wygra lapa ps. osoby które podadz? maila ,,fałszywego,, niech wogóle się nie rejestruj? bo po co jak na maila przychodz? informacje o badaniach, nagrodach, rejestracji... więc podaj?c złego maila blokujemy się sami Pozdrawiam Proxa w razie pytań je?li kto? my?li że to jaki? kawał czy nie wiem co zapraszam na gg porozmawiamy wyja?nię je?li co? jest niejasne ... aha jeszcze jedno nie zależy mi na x mln ludzi ... w tym projekcie ma być okre?lona ilo?ć wiarygodnych osób i na tym mi zależy. WAŻNE ! Bardzo zależy mi na was bo jednak na Burgmani siedz? konkretni faceci i kobiety a nie 12latkowie tutaj ?rednia wieku jest trochę wyższa a mi zależy na poważniejszych ludziach... zapraszam w razie czego na gg i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi