Abach Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jest propozycja zorganizowania Wigilii klubowej w ostatni? ?rodę przed ?więtami 17.12. Możemy spotkać się w BrzeĽnie w Barze u Chiefa Al. Hallera 267. Tam gdzie ostatnio zabalowali?my Po wstępnych ustaleniach menu (barszczyk , pierogi, ?ledzik, jaka? sałatka itp) koszt od osoby nie przekroczy 30 zł. Oczywi?cie to tylko propozycja, menu można "dopracować" wedle Waszych sugestii. Napoje, ł?cznie z % zapewnia solenizant !scooter !piwko Najważniejsza sprawa to ilo?ć osób. Do niedzieli muszę wiedzieć, aby przekazać wła?cicielom baru. Proszę o zgłaszanie się w tym w?tku, przygotuję listę. 1. Smerfetka 2. Abach 3. Kasik 4. Pleban 5. Mirka 6. Pidżam 7. Pijawka 8. Gosiek 9. Romeo 10. Kamila 11. Kamis 12. Magda 13. Dee Jay 14. Beata 15. Kucharz 16. Sylwia 17. Siemik 18. Mareczek Odnośnik do komentarza
Kasik Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Bardzo dobry pomysł, termin taki , że i nam uda się być... pod warunkiem, że Pleban wróci !scooter proszę o dopisanie nas do listy , co do menu to żadnych zastrzeżeń nie mam;) Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ... pod warunkiem, że Pleban wróci Wcale nie musi wracać, nawet lepiej że jego nie będzie. Mamy już 8 osób a reszta ?pi? Odnośnik do komentarza
Gość gosiek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Hejka super propozycja oczywiscie dopisz nas Abach do listy czyli i mnie i romka p.s. menu ok zreszta dzisiaj widzimy sie na sumie także do zobaczenie niebawem Odnośnik do komentarza
pidzam Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Super sprawa,termin pasuje. Widze , ze juz jestem wpisany . Ale to normalka,ze gdzie "lej?"tam sie pojawie. Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 My też bedziemy Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No dałem radę załatwić wolne Kucharz i Kucharyna melduj? się na wigilii Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No dałem radę załatwić wolne Kucharz i Kucharyna melduj? się na wigilii No i to mi się podoba Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Pomysł extra.Je?li chodzi o lokalizacje to poproszę o dokładny adres i zapisanie mnie z żonk?.O której mamy mamy zasi??ć do stołu? Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Adam dopisz i mnie do listy uczestników Wigilii klubowej. W przyszłym tygodniu akurat wypada mi pracować na drug? zmianę ale od dzisiejszego dnia na ?rodę 17 grudnia od godziny 17,30 nie umawiam się z żadnym klientem. Lokalizacja spotkania Wigilijnego jak dla mnie jest super, oko 2 km od mojej „fabryki” dojazd bez problemowy bez (korków). Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Pomysł extra.Je?li chodzi o lokalizacje to poproszę o dokładny adres i zapisanie mnie z żonk?.O której mamy mamy zasi??ć do stołu? 17.12.2008 godz 18.00 Bar u Chiefa Al. Hallera 267 Gdańsk BrzeĽno Jad?c z Gdańska Al. Zwycięstwa w stronę Wrzeszcza, za Oper? skręcasz w prawo i jedziesz do samego końca drogi ok 4,5 km. Bar będzie po prawej, parking po lewej. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 "lej?"tam sie pojawie. Widzę, że ta Wigilia będzie( koszerna) !piwko szkoda, że ja mam tak daleko !placz1 !piwko Do zobaczenia 31.12.2008/2009 !piwko Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 |wietny pomysł z t? Wigilia. Ja niestety do końca roku mam już zajęty każdy dzień !piwko Jak będziecie ?piewać kolędy to proszę o telefon- chociaż se z Wami po?piewam trochę !placz1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 My?lami będziemy z Wami przy wigilijnym stole. Niestety praca zmusza nas do pozostania w domu. Do zobaczenia innym razem. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No ja tak jak Fundi . Kto pracuje ten ..... ... . !placz1 . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Będziemy z Wami Duchem , a szkoda ,że nie ciałem. Zachowajcie kawałek opłatka !placz1 Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 !TAZ Jak tam po imprezie gdzie foto relacja Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja dopiero teraz dochodzę do siebie Dziękuję wszystkim za przybycie i za super prezenty Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja dopiero teraz dochodzę do siebie Adam bardzo szkoda, że mnie tam zabrakło taka impreza !sciana dawaj fotki Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 OOOO DZIAłO SIę !scooter Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi