Gość examiner Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Miniony sezon był moim pierwszym sezonem na Maxi !happybth Nakręciłem ok 10k km na mojej Beverly i niestety zakończenie nie było zbytnio ciekawe ... 3 tyg temu zaliczyłem glebę !happybth do tego podczas ?lizgu uderzyłem przednim kołem w zaparkowany samochód (wygięty widelec) !happybth Beverly stoi w garażu i czeka na kupca (postanowiłem, że nie będę naprawiał). Jazda na !happybth tak mnie zafascynowała, że nie mogłem długo obyć sie bez 2oo ... i wczoraj zakupiłem nówkę Burgmana 650 Executive w limitowanej wersji (zimowej) z grzanym siedzeniem i manetkami !happybth !happybth Teraz tylko czekam na dokumenty, potem rejestracja i już będzie u mnie !tut Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 4 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Gratulacje! !happybth Tylko ostrzegam, że twoja ZIMOWA wersja Burgmana niestety nie została wyposażona przez producenta w najważniejsz? rzecz: porz?dne opony. !happybth Je?li masz Bridgestone Hoop to jeĽdzij ostrożnie. !happybth Pozdrawiam i powodzenia w kolejnym sezonie. !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 4 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 kr?ż? o nim różne plotki , że to odleciało to tamto sie popsuło , ale pamietaj o jednym ........król jest tylko jeden ....... gratuluję wyboru i miłego ?migania !happybth Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Gratulacje! Tylko ostrzegam, że twoja ZIMOWA wersja Burgmana niestety nie została wyposażona przez producenta w najważniejsz? rzecz: porz?dne opony. Je?li masz Bridgestone Hoop to jeĽdzij ostrożnie. Pozdrawiam i powodzenia w kolejnym sezonie. Karolina... Nie strasz kolegi bo popadnie w stany lękowe An 650 ubierany jest fabrycznie w opony radialne (Hoop'y szły do An 400). Najczę?ciej jest to Bridgestone TH 01, które naprawdę bardzo dobrze spajaj? antka z podłożem. Mówi?c inaczej- s? bezpieczne. Examiner... fajnie, że tak się zaszczepiłe? i pomimo nieciekawych "przygód" nie odpuszczasz. Oczywi?cie gratuluje nowego zakupu i nigdy więcej szlifów ale pamietaj o jednym ........król jest tylko jeden ....... Eee tam, od razu król... Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Najwazniejsze ze to tylko sprzet, szkoda troche, ale co zrobic? Gratuluje nowego zakupu i niech smiga bezawaryjnie, w koncu jest jednym z najlepszych skuterow na rynku . PS. No w piosence Sidneya to jednak "krol" ... Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No fakt w Polsce też była produkowana "królowa szos", choć czasem przymusowo zostawała królow? poboczy. Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 ale pamietaj o jednym ........król jest tylko jeden ....... Eee tam, od razu król... Królestwo to tam jest z tyłu dla plecaczka Gratulecje i zadowolenia z nówki Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No i zrobił nam się dział "Serdeczno?ci" - zawsze to 1 post do góry Gratuluje wyboru, oby Ci służył Burgman długo bezawaryjnie. Pamiętaj, nie parkuj blisko Dragona i Zybexa bo szkarlatyn? zarażaj? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Karolina Opublikowano 5 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 An 650 ubierany jest fabrycznie w opony radialne (Hoop'y szły do An 400). Najczę?ciej jest to Bridgestone TH 01, które naprawdę bardzo dobrze spajaj? antka z podłożem. Mówi?c inaczej- s? bezpieczne. A to zmienia postać rzeczy... Moj? uwagę kieruję więc tylko do użytkowników wersji zimowej Burgmana 400 examiner - nie stresuj się na zapas! Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A ja myslałem że tylko mnie i kol,Więcka tak naszło.A tu proszę nastepny chętny do przyczepy,pozdrawiam i gratuluje zakupu Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 no dobra niech wam będzie ...... królik jest tylko jeden ...... pzdr Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Gratuluje zakupu, nie ?miga bez awaryjnie po progach Odnośnik do komentarza
Gość examiner Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Najwazniejsze ze to tylko sprzet, szkoda troche, ale co zrobic? Mi też szkoda, Beverly bezawaryjnie służyła mi przez cały sezon ... nie tak miało wygl?dać nasze rozstanie. Na razie cieszę się .... instrukcj? obsługi !OK Mam nadzieję, że w poniedziałek uda mi się zarejestrować i z pocz?tkiem przyszłego tygodnia wreszcie będę się mógł cieszyć nowym nabytkiem Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 nie...tam.. zaraz szkarlatyna! ponoć na dobrej drodze do sukcesu SUZUKI w Piasecznie... czekam....czekam...... i zobaczymy czy jeszcze mu się chce piszczeć! Jedno jest pewne - że konkurenta jak dla mnie to na rynku nie ma! i miano króla mu sie należy. Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Król pełn? gęb?, czasem trochę nagi, ale nic to . Niech żyje marketing i pomoc drogowa. Odnośnik do komentarza
Gość 32 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 powiedz jakie wrażenia z nówki burgmana co Ci sie podoba co nie podoba / Bardzo jestem ciekaw. i gdzie kupiłes 650 salon czy jakis dilerek inny Odnośnik do komentarza
Klubowicze Profesor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Gratuluje zakupu nowego !happybth bezawaryjno?ci i szeroko?ci!!!!!!!!!! Pozdrówko! Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Król pełn? gęb?, czasem trochę nagi, ale nic to !happybth . Niech żyje marketing i pomoc drogowa. Czyli to, o czym juz kilkakrotnie czytalem -> "wybuchnieta" kaskada kol zebatych !happybth . Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Taki lekki O.T., ale wiesz, jak jest. Gamma wyszli, Olejak wyszli, a ciężarówka nie wyszli !happybth . Dzi? prawdziwych Suzuki już nie ma. Odnośnik do komentarza
KUCHARZ Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Gratuluje nowe skuterka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi