Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Naszywki klubowe

ERMI

Czy każdy chętny powinien dostawac naszywkę Burgmanii  

67 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
  • Administrator

Chciałem poinformować, że na "Krzyżakach" będ? do nabycia naszywki Klubowe z nowej partii...

Przed chwil? odebrane i s? jeszcze pachn?ce maszyn? szwalnicz? !OKK

Ilo?ć ograniczona ;)

Chciałem poinformować, że na "Krzyżakach" będ? do nabycia naszywki Klubowe z nowej partii...

Przed chwil? odebrane i s? jeszcze pachn?ce maszyn? szwalnicz? :P

Ilo?ć ograniczona :P

Mam cich? nadzieję, że się na jedn? załapię ;)

Moje skromne zdanie:

Wybrałem odp: "na pierwszym zlocie"

Dlaczego?

Odp 1 "tak" - uważam, że taka opcja nie wchodzi w grę z wiadomych powodów

Odp 2 "nie"- to wynika z tego co napisane wyżej

Odp 4 "po bliższym poznaniu" - bliższe poznanie to takie troszkę niesprecyzowane okre?lenie, jedni ten stan osi?gaj? wcze?niej inni póĽniej a bior?c pod uwagę rozstrzał naszych miejsc zamieszkania często jest to bardzo trudne

Natomiast obdarowanie naszywk? na pierwszym zlocie w jakim się uczestniczy uważam za uzasadnione z prostego powodu: Kto? zadał sobie trudu i przyjechał na zlot - ergo: jest w jakim? stopniu zaangażowany w życie klubu i zależy mu na tym by w tym życiu osobi?cie uczestniczyć.

Oczywi?cie warunkiem dodatkowym, uważam, powinno być jakie? cywilizowane zachowanie na zlocie, nie trzeba się bliżej poznawać by odróżnić ludzko?ć od chamstwa

Więc kto robi oborę nie dostaje naszywki hehe ;)

• Administrator

A ja chcial bym zlozyc wniosek o edycje specjalna naszywek. Specjalne przeznaczone dla podroznikow. Normalne logo tylko podpis inny Burgmania Travel Club, ta naszywke mozna dostac tylko w przypadku wziecia udzialu w wyprawie skuterowej dluzszej niz 3 tys km. Choc i tak ten dystans nie jest zbyt wielki w porownaniu do wakacyjnych wypadow. Jak narazie naliczylem 13 osob ktore mogly by z duma nosic taka naszywke. To nie jest az tak wiele a jednak wyroznia zapalencow choc by takich jak Maciek ktory ostatnio skoczyl sobie do Italii. Pozdrawiam