Slavequs Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Grupa Uć uzyskała informację o planowanej akcji "Mikołaje na motocyklach". Termin imprezy to 7 grudnia. Dla osób zainteresowanych tematem polecam lekturę forum. Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 S? już znane szczegóły dotycz?ce akcji. Poniżej podaję tre?ć wiadomo?ci od organizatora. Cze?ć Zgodnie z zapowiedzi? podaje bardziej szczegółowe informacje dotycz?ce Mikołajów na Motorach. Spotykamy się 7 grudnia (niedziela) o godzinie 12 00 sklep/serwis motocyklowym „FAN BIKE” w Łodzi ul. Gdańska 129. O godzinie 12.20 ruszmy w kierunku Piotrkowskiej 77. Zatrzymujemy się na Piotrkowskiej przy pasażu Rubinsteina . Postoimy tam około 15 minut, aby dać czas ewentualnym mediom. Następnie powolutku ruszamy w kierunku placu Wolnosci. Robimy kółko, albo dwa wokół i wracamy Piotrkowsk? do Mickiewicza . Skręcamy w prawo i jedziemy prosto. Mijamy dworzec ŁódĽ Kaliska i łagodnym łukiem w lewo jedziemy Bandurskiego do Wyszyńskiego. Skręt w prawo i Wyszyńskiego jedziemy do Armii Krajowej. Znowu w prawo w Armi Krajowej i ulic? której nazwy nie pomnę dojeżdżamy na Brus do Konstantynowskiej. Tutaj także w prawo, ale uwaga to Konstantynowska ma pierwszeństwo. Skrzyżowanie jest NIEBEZPIECZNE bo ci co jad? Konstantynowsk? z reguły popierniczaj? a widoczno?ć maja ograniczon? – jest wcze?niej zakręt. Proszę o ostrożno?ć i uwagę. Jedziemy dalej. Konstantynowsk? dojeżdżamy do Krakowskiej i tu skręcamy w lewo. Jeżeli nie starczy czasu i ?wiatła na skręt w lewo proszę się nie denerwować i nie wykonywać nerwowych ruchów. Ci co przejad? będ? bardzo wolno jechać do przodu i czekać na resztę. I ta zasada obowi?zuje na całej tracie. Jedziemy dalej do Traktorowej i ni? do Aleksandrowskiej . Skręt w prawo i za wiaduktem na Żabieńcu w prawo w Wielkopolsk?, Lutomiersk? do Zachodniej. W prawo do Ogrodowej i przez zabytkow? bramę z zegarem do Manufaktury. Zwracamy baczn? uwagę na pachołki, które trzeba będzie omijać. UWAGA!!! WJEŻDŻAMY NA RYNEK MANUFAKTURY BARDZO WOLNO W KOLUMNIE UPORZˇDKOWANEJ, NIE WYPRZEDZAMY, NIE JE?DZIMY PO RYNKU, PARKUJEMY NA WSKAZANYM MIEJSCU W SPOSÓB UPORZˇDKOWANY W RZĘDZIE. ODJEŻDŻAMY RÓWNIE SPOKOJNIE (zapożyczone z ubiegłego roku, ale nadal obowi?zuj?ce) UWAGA !!!! OBOWIˇZUJˇ NAS PRZEPISY O RUCHU DROGOWYM. JEDZIEMY W KASKACH ZGODNIE Z ZASADAMI RUCHU I KAŻDY ODPOWIADA ZA SWOJE CZYNY. PRZED RUSZENIEM KRÓTKA ODPRAWA. Pozdrawiam Padre Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zapowiada się ciekwie, Odnośnik do komentarza
Igor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Fajn? rundkę szykujecie !happybth Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Było fajnie szkoda że tylko 3 szt.MAXI sie pokazały z tego 2x B400 k1 i 1x k2 !NOT Pozdro dla kolegi Cyklona ! !OKK Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dziękuję miło było poznać. Czekam na nasze zdjęcie z wiaduktu . Nagrałem informację o nas z ŁWD z wczoraj, kolega na K2 całkiem ładnie się prezentuje jak odpala swojego Burgmana kopajk?. Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ta boczn? stopk? daje kopa dobre fotek pewnie nie przesłali bo adresa zapomniali poczekamy jeszcze troche !placz1 I pewnie tak jak my?lałem albo zapomnieli albo nie chcieli fotek nie przesłali a szkoda ale trudno byle do wiosny i na !placz1 Odnośnik do komentarza
Slavequs Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tu jest dużo materiałów. !piwko Odnośnik do komentarza
sopranovw Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tak wiem widziałem to wszystko ale miałem na my?li konkretne foto robione po za tym przez innych uczestników którzy mieli je przesłać na meila kolegi Cyklona !piwko Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam po dłuższej przerwie Fotek niestety do tej pory nie dostałem i za pewne juz nie dostanę Adresu nie zapomnieli, bo to ja zapisałem adres do nich i wysłałem maila z pro?b? o przesłanie mi fotki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi