RobB. Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Na zaprzyjaĽnionym forum wyczytałem tak? NIEPOKOJˇCˇ NOTATKĘ Bardzo wymowne zdjęcie tego kranika w pozycji off bardzo mnie w pierwszej chwili zaniepokoiło, ale po uzmysłowieniu sobie daty urodzenia doszedłem do wniosku na c*** mi to potrzebne !? Więc ja nie zmieniam sprzęta, ale dla Was młodsi, może..... warto się przesi??ć na skutery !happybth Z drugiej strony, u motocyklistów(skuterzystów) stwierdzono znacznie mniejszy procent problemów z miażdżyc? i zawałami serca, po prostu krew żywiej kr?ży !yawn !piwko A może " nie musimy wierzyć facetowi przebranemu za ..naukowca ", który "robi co? tam , co? tam" !tut Pozdrawiam RobB. !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 25 Listopada 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 owszem skuterzystę można ?miało podci?gać pod motocyklistę , ale pozycja za kierownikiem jednego a drugiego znacz?co się różni . ze stanowczo?ci? stwierdzam że w pozycji na !happybth męskie narz?dy s? w stanie spoczynku i nie s? stymulowane przez np.drgaj?cy bak , dlatego ten artykuł nie ma poparcia w mojej osobie bo mój kranik puki co ma się dobrze !piwko , chyba że konsekwencje jazdy na 2oo odezw? się za jakie? powiedzmy 40 lat , ale to już inna historia której się wcale nie boję !happybth Odnośnik do komentarza
Agnus Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 W zwi?zku z tym, co napisał Roni, też bym się tym specjalnie nie przejmował. <OT> Również na tym samym forum jest link do kapitalnego (moim zdaniem) filmu z pokazów mistrzowskiej jazdy na motocyklach japońskiej policji. Ciekawy widok jest w 7:37 (min:sec) w/w. Tutaj link bezpo?rednio do Tuby: Mnie się podoba. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 owszem skuterzystę można ?miało podci?gać pod motocyklistę , ale pozycja za kierownikiem jednego a drugiego znacz?co się różni . I tu jest "pies pogrzebany" !happybth -hee, heee... fajnie mi to wyszło !tut Kolejny dowód wyższo?ci skutera nad motocyklem (a konkretnie nad "szlifierk?")... pozycja... najważniejsza jest pozycja... pamiętajcie! !happybth Tak więc nie stresujmy się... my skuteromaniacy. Skuteromanki będ? miały z nas na pewno pożytek. !piwko Odnośnik do komentarza
Olsen Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 owszem skuterzystę można ?miało podci?gać pod motocyklistę , ale pozycja za kierownikiem jednego a drugiego znacz?co się różni .ze stanowczo?ci? stwierdzam że w pozycji na !scooter męskie narz?dy s? w stanie spoczynku i nie s? stymulowane przez np.drgaj?cy bak No nie wiem, ja tam bardziej odczuwałem drgania na SV-ce niż na Bandicie, zwłaszcza podczas postoju. Odnośnik do komentarza
Gość tommi Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 czy mu tu rozmawiamy o stymulowaniu mojego kranika prze moje moto? tak moje moto stymuluje mój kranik, ogldaj?ce sie dziewczyny podczas gdy jade też !scooter ale z drugiej strony czy nie o to chodzi? Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ostatni czytałem i słuchałem coraz więcej wypowiedzi różnych naukowców i wywiadów na temat badań, które przeprowadzili. !scooter Dochodzę do wniosku, że ci ludzie maja kompleksy lub s? niedowarto?ciowani ( oczywi?cie nie wszyscy ) i próbuj? ludziom wolny, lub ludziom pozytywnie zakręconym wymówić, że ich spędzanie wolnego czasu jest nie zdrowe, nie zgodne z natur? życia itd. Co można w taki razie powiedzieć, o ludziach którzy przeżyli dwie wojny ?wiatowe dożyli 90 lat albo i dłużej i w wieku 80 lat raz dziennie wypijali 100 g spirytusu, albo babcia 80 letnia wsiadła do poci?gu i jechała 900 km do rodziny na imprezkię weseln?. Nie dajmy się zwariować, żyjmy zgodnie z naszymi przekonaniami, a czy kranik komu? jest w pozycji On czy Off to tylko....... Dla tych których kranik jest za często w pozycji on i maja z tym problemy to szklanka zimnej wody Dla tych których kranik jest za często w pozycji off to ?mietana i parę łyżek gipsu czy pozycja na motocyklu jest lepsza, czy na skuterze to tak samo jak rozważania nad wyższo?ci? |wi?t Bożego Narodzenia nad |więtami Wielkiej Nocy, ale dla dobrego humoru warto poczytać Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Czego to japońce nie wymy?l? Tylko im 'penisy' w głowach !scooter Odnośnik do komentarza
przemas Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 W zwi?zku z tym, co napisał Roni, też bym się tym specjalnie nie przejmował.<OT> Również na tym samym forum jest link do kapitalnego (moim zdaniem) filmu z pokazów mistrzowskiej jazdy na motocyklach japońskiej policji. Ciekawy widok jest w 7:37 (min:sec) w/w. Tutaj link bezpo?rednio do Tuby: Mnie się podoba. Super !!! Szkoda, że nasi mundurowi nie mog? się tak wyszkolić i robić takiego show! Pewnie dlatego, że w europie nikt nie oferuje lekkich, zwinnych i elastycznych czterocylindrowych 400-tek ... !scooter Odnośnik do komentarza
Radio Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 W zwi?zku z tym, co napisał Roni, też bym się tym specjalnie nie przejmował.<OT> Również na tym samym forum jest link do kapitalnego (moim zdaniem) filmu z pokazów mistrzowskiej jazdy na motocyklach japońskiej policji. Ciekawy widok jest w 7:37 (min:sec) w/w. Tutaj link bezpo?rednio do Tuby: Mnie się podoba. Super !!! Szkoda, że nasi mundurowi nie mog? się tak wyszkolić i robić takiego show! Pewnie dlatego, że w europie nikt nie oferuje lekkich, zwinnych i elastycznych czterocylindrowych 400-tek ... !scooter Nasza Policja może by i potrafiła tak jeĽdzić, ale cóż z tego jak nie mog? się szkolić ponieważ wyjeĽdzili już cały limit paliwa na ten rok Proszę powrócić do tematu, obecnie dyskusja nie ma już zwi?zku z założonym tematem Artix Odnośnik do komentarza
slaw Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 A moim zdaniem Ci naukowcy od kranika myl? przyczynę ze skutkiem. Je?li kto? czuje, że ma pewne niedomagania to będzie szukał metody sprawiania wrażenia, że tak nie jest. I do tego przydaje się maszyna z nadmiarem mocy - taka co podnosi się do góry na każde ż?danie Przypuszczam, że gdyby badanie było przeprowadzone w?ród wła?cicieli pewnych marek samochodów to wyniki byłyby podobne, mimo, że oni nie siedz? na zbiorniku paliwa. Jest oczywi?cie jeden wyj?tek - zderzenie czołowe motocykla - po którym trzeba zeskrobać jajecznicę z baku motocykla. Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ja bym spojrzał na to z trochę innej strony: Kierowcy puszek s? bardziej zestresowani i się na czym?(/kim???) musz? wyżyć. A jeżdż?c na 2oo pewnie większo?ć kierowców jest zrelaksowanych i nie potrzebuj? się odstresować w łóżku wiem, że gadam trochę głupoty mam to od małego !OKK Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 O! Kolejny Misiek Ale tych mi?ków tutaj! A co do twej wiedzy... Od tego małego j? masz czy od małego jako małego? Jak dla mnie - u wszystkich z problemem tkwi on w główce... Z tym, że u jednych w tej główce, a u nas - co najwyżej (je?li wogóle jest) w tej samej łepetynie co to kask twardy (nie-elastyczny) przywdziewa !OKK Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Od małego, jako że młodego !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Panowie co by nie pisać i tak nas nikt nie zniechęci do 2oo !V Odnośnik do komentarza
Agnus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Pierdu, pierdu, srutu tutu... gadacie o głupotach! Kto ma DUŻEGO, kto ma małego? No, chyba, że mowa o !scooter !scooter !scooter??? Odnośnik do komentarza
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Gdzie? czytałem, że samochody z podgrzewanymi siedzeniemi przyczyniaj? się do powstawania hemoroidów :-) Zatem czy się stoi czy się leży...i tak co? nam szkodzi :-) Pozdro Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Szanowne koleżanki, ja to się obawiam, że wkrótce to będzie "po ptokach" Panowie, nie zaczynajcie sezonu! http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/ne...erekcja,1250348 teraz już nikt masztu nie postawi... nawet we 4kę !OK Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mi tam żadne druty między nogami nie biegaj?, a i silnika tam nie mam - ot jedynie motór naturalny !OK Na to raczej niegroĽne. Odnośnik do komentarza
djquest2 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Szanowne koleżanki, ja to się obawiam, że wkrótce to będzie "po ptokach"Panowie, nie zaczynajcie sezonu! !happybth http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/ne...erekcja,1250348 !happybth teraz już nikt masztu nie postawi... nawet we 4kę !happybth Jak tak dalej pójdzie to chodzenie w bokserkach będzie nie dobre - zbyt duża wentylacja - możliwe przewianie a w slipach na odwrót . Jakby tak wszystkiemu wierzyć to najlepiej zamkn?ć się w pokoju bez klamek - a też jest niebezpieczeństwo jakie? . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 |miać mi się chce jak czytam takie artykuły. !happybth Na mnie jazda na skucie działa wręcz odwrotnie. Drgania od silnika powoduj?, że kranik jest ustawiony w drug? stronę !tut Objaw wibracyjny mija dopiero po ok. 15 minutach po zej?ciu ze sprzęta !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 |miać mi się chce jak czytam takie artykuły. !happybth popieram Cię w 100% nie wiem na kim oni przeprowadzali te badania. Wiele czasu spędziłem na 2oo i nie zauważyłem nic niepoj?cego.Ale mówi? że wyj?tki potwierdzaj? regułe Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 30 Stycznia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 |miać mi się chce jak czytam takie artykuły. Na mnie jazda na skucie działa wręcz odwrotnie. Drgania od silnika powoduj?, że kranik jest ustawiony w drug? stronę Objaw wibracyjny mija dopiero po ok. 15 minutach po zej?ciu ze sprzęta !w00t No Bobas tego można było się spodziewać - za często przebywasz ze swoj? Hond? sam na sam i s? tego efekty w postaci sprawnego "kraniku" i żeby tylko dzieci z tego nie było (małych Bobaso-Hondzi?tek) . Pewnie Twoja Sarenka też jest zadowolona z takiego obrotu sprawy Odnośnik do komentarza
CittO Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Oba artykuły s? sprzeczne w kwestii ukrwienia narz?dów podczas jazdy motocyklem, a przytaczane argumenty s? w obu przypadkach bardzo naci?gane. Panu R.Chipkarowi chodziło z pewno?ci? o pare $$$ ze sprzedaży ksi?żki oraz tajemniczej osłony przeciw impotencji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi