Glub Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Topic copyright by Więcek. Cały temat się nie zmie?cił Repertuar Bież?cego miesi?ca dostępny w jenternecie pod adresem: http://www.teatr-rampa.pl/content.php?mod=calendar o sztukę pt "Klimakterium" pytajcie Krzytro bo był z małżonka , choć może to małżonka była z Krzytro Spis spektakli jest tu : http://teatr-rampa.pl/spektakle.html Na pewno warto i?ć na: NIE UCHODZI, NIE UCHODZI... CZYLI DAMY I HUZARY Osmy Cud |wiata i Zagłada Jak stać się Żydowsk? Matk? Perły Kabaretu Mariana Hemara A szczególnie poleciłbym bardzo spektakl o Jimie Morrisonie pt "JeĽdziec Burzy" a czego nie polecam to nie powiem Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 OO Morrison Kiedy gracie? No i za ile Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 "Klimakterium" nie polecam. Chwilami jest nudne a nawet żałosne - to zdanie rowniez mojej zony. Ale innym moze sie podobac... Odnośnik do komentarza
Pollacco Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 a nam sie klimakterium podobalo:))) Gosia i Jarek Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dla mnie było zajefajne ,polecam gor?co Odnośnik do komentarza
eMKa Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 "Oskary, Oskary" w Rampie to fajny programik z Dorot? Osińsk? - wokalistk? nietuzinkow?, o wyj?tkowym głosie, który nie wiadomo jak mie?ci się w tak maleńkiej osóbce . Ale i Robert Kowalski ?piewa ?wietnie (i co z tego, że nazwiska nieznane..). No i muzyka na żywo, bez wszechobecnych playbacków. Gor?co polecam. Odnośnik do komentarza
eMKa Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Minął ponad rok... A przecież tyle fajnych rzeczy się dzieje. No to REAKTYWACJA !placz1 Przedwczoraj byłem w Rampie na Targówku (a właściwie była silna ekipa Burgmaniacka w osobach Komara, Komarki, Areckiego i skromnej mojej - ciekawe czy Glub był w robocie tego dnia bo to by znaczyło, że ekipa była jeszcze silniejsza !NOT) na spektaklu Kamyk Zielony. Dorota Osińska śpiewała piosenki z tekstami Magdy Czapińskiej (to autorka między innymi: W moim magicznym domu, Zamiast, Być kobietą, Remedium/Wsiąść do pociągu, Święty spokój/Leżę pod gruszą, Ja wysiadam, Jestem). Koncercik super. Polecam. Wiem, że koncerty są zasadniczo do słuchania, ale jak ktoś chciałby obejrzeć, to zapraszam do mojej galeryjki. Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Akurat mnie w robocie wczoraj i przedwczoraj przy Kamyku nie było a widze że szkoda:( Niedługo Jeździec Burzy, 4,5, marca będzię więc zapraszam:) bo to ostatni set przed wakacjami !placz1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi