Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2008 Wybudziłe? Szuwarka ze snu niedĽwiedziego i wymiękasz !OKK Ojcze Dyrektorze Więcu?... ja nie wymiękam tylko w razie złej (czyt. tragicznej) pogody my?lę nad zmian? skutera z dachem na skuter z dachem i drzwiami !piwko . No dobra... to jadę skutem nawet jak będzie - 10 w poł?czeniu z opadami ?niegu Ps. Podobno ma nawet bardzo nie padać > KLIK !TAZ
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2008 Worlan... czy jak będzie lało to wykonujemy wariant awaryjny czy nie wymiękamy "na robocie" i jedziemy mimo wszystko !OKK ? Jedziemy mimo wszystko !piwko Twardym trzeba być, nie miętkim !OKK Ale jak będzie lało, to zamieniamy się na skutery, ok ?? !TAZ
Artemis Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Sk?d i o której godz. wyjeżdża grupa Włochowska? Z chęci? się przył?czę !OKK
Wojtecki Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie kombinowac z pogoda wszystko to tylko prognozy bedzie tak jak bedzie,jutro po poludniu bedziemy wiedziec jak bylo w Krakowie sie udalo wiec !OKK
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 6 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2008 Robię wór z poszwy na poduszkę (biały) z teszko za 3.99 !OKK Ostatnia taka partyzanka była na studiach Czapkę chyba przykleję i przycisnę dodatkowo szybk?, albo jak znajdę - dorobię sznurek pod brodę żeby nie zwiało.
Marynarz Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 no i już po !OKK Dla tych co nie byli (niech żałuj?) i dla tych co się pojawili (na pami?tkę) pare FOTEK
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Oho, ho, ho , ale się działo..... Szczytny cel, mili ludzie, dzieciaki u?miechnięte, czego chcieć więcej? Najważniejsze, że Burgmanii nie zabrakło !OKK Mikołaj NUMER 1 !OK Oszołomów nie brakowało !NOT Mikrofony się grzały Reszta FOTEK PS. Podsłuchane jednym uchem: jak dziennikarka przeprowadzała wywiad z Mariuszem i zapytała go: jak się jeĽdzi na 2oo i kiedy Mariusz powiedział, że zajebi?cie, to ona na to: chwileczkę - muszę to skasować. A póĽniej jak poprosiła Mariusza, żeby j? podwiózł na Nowy |wiat, bo tam zostawiła auto, to wiecie co on odpowiedział ? Zgadujcie, będzie nagroda. 1. Proszę bardzo, ale na kolanach 2. Ja nie nie mogę, ten skuter jest jednoosobowy 3. Może który? z kolegów będzie odważny
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Marynarz, też podsłuchiwałe? !NOT , to się nie liczy !OK Nagroda będzie wręczona na Wigilii w Młynie. !OKK
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 I tutaj trochę fotografii. Pozdrawiam i dziękuję za mile spędzony czas. Miło było także poznać nowych kolegów.. http://picasaweb.google.pl/bonczek.hydroforgroup/Mikolaj#
Więcek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Pierwsze koty za płoty !NOT Mikołaje na Motocyklach w Warszawie zakończone. Fajna imprezka, choć brakowało w nie których momentach, dobrej organizacji, ale ma nadzieję, że za rok będzie lepiej i kiedy? może dorównamy Mikołajom z 3Miasta w ilo?ci ludzi ubranych na czerwony !OKK P.S. Worlan ja nie podsłuchiwałem, ale znaj?c Mariusza to na pewno był w stanie powiedzieć wszystko co napisałe? 1,2 i 3 wybieram
Wookash Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 LUDZIE! DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI! !NOT Jeste?cie niesamowici! Ja już naprawdę sam nie wiem jak mam wyrazic swoj? wdzięczno?c, że byli?cie! !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2008 Worlan... "zajebi?cie" to powiedział (chyba) Szuwarek ale faktycznie miało zostać wykasowane. Ja na to samo pytanie odpowiedziałem, że jazde na 2oo można porównać do orgazmu... ale miła pani najpierw się rozmażyła a póĽniej powiedziała, że niestety to też musi wykasować... Nie wiem o co jej chodziło . Impreza bardzo symaptyczna i z wielk? sił? emocjonaln?. W tym roku było ok. 130 motonitów. Po rozgłosie w mediach stawiam, że w przyszłym roku napewno podwoimy t? liczbę !OK . Oczywi?cie lepsza organizacja mile widziana. Tutaj fotka startowa z Pl. Teatralnego W pierwszej wolnej chwili pode?lę inne "ciekawe" foty !OKK Dzięki wszystkim za przybycie i wspólnie spędzony dzień !NOT
Wookash Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Według wyliczen pl. zamkowym 118 sprzętów + jaka? tolerancja dodatnia. Kilka fotek !NOT Ostatnia może urzekac !OKK Na przyszło?ć prosimy o zdjęcia w nie większe niż 640X480! MariuszBurgi dobra, dobra... cały pic w tym że ona jest duża... ech, wstawie w linka... warto klikn?c !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Worlan... "zajebi?cie" to powiedział (chyba) Szuwarek ale faktycznie miało zostać wykasowane.Ja na to samo pytanie odpowiedziałem, że jazde na 2oo można porównać do orgazmu... ale miła pani najpierw się rozmażyła a póĽniej powiedziała, że niestety to też musi wykasować... Nie wiem o co jej chodziło !NOT Pisałem, że zasłyszane jednym uchem !scooter , mog? być jakie? przekłamania. !OK. Nie wymagaj, żebym wiedział, kto co powiedział !OKK . Byli?cie tak do siebie podobni !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Łukasz, ja powiem tak: ta pierwsza fota jest genialna, urzeka !OK trzecia, żeby nie ten go?ciu z pierwszego planu , też jest ok! ale ta druga to mega porażka !NOT Zdjęcie zbiorowe: super !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tylko pozazdro?cić takich fotek pełen szacun
motokoce.pl Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 no to ja jeszcze dodam troche fotek !OKK galeria
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam. Czy kto? się z Was orientuje gdzie mogę znaleĽć zdjęcia robione przez sympatyczne panie jad?ce na motocyklach? Chodzi o zdjęcia z trasy.. Pozdrawiam bonk
Wookash Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 http://www.motogen.pl/galeria/imprezy-even...cz-1,art68.html Łapcie kilka fotek od Izzy`ego warto rzucic okiem
Wookash Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2008 To jeszcze raz ja !happybth Mam dla Was film- z siln? ekip? burgmanii na pierwszym planie http://www.se.pl/multimedia/video/show/737...je-na-motorach/
Artemis Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Nawet po obejrzeniu tego filmu nie zdołałem zrozumieć co te dzieciaki ?piewały
Rekomendowane odpowiedzi