Wookash Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 http://www.tvn24.pl/2172956,12690,0,0,1,wideo.html obejrzyjcie sobie, pozdrawiam kolegów z tamtych okolic i współczuje... na mnie takie co? działałoby jak ograniczenie prędko?ci do 30 na dwupasmówce... Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dobrze ze temat zostal poruszony, nawet nie wiedzialem, ze mozliwy jest taki bezsens i wylaczenie z ruchu 2oo calego centrum... Slyszalem juz o pojedynczych ulicach w innych miastach Polski, gdzie tez wprowadzono zakaz jazdy motocykli... Zastanawiam sie, jak mozliwe jest wprowadzenie takiego przepisu na cale 10 lat... Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Listopada 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Osobi?cie je?li bym trafił na taki znak w Polsce pewnie bym wjechał. Swoj? drog? jest to paranoja. Tak jak było powiedziane w wywiadzie powinno się zakazać również jazdy samochodami bo przecież s? kierowcy którzy również przesadzaj?. Obym nigdy nie napotkał na swojej drodze takiego znaku. Odnośnik do komentarza
brzoza Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Często jestem w Częstochoeie na burgusiu i jeszcze mnie nikt nie zatrzymal . My?le tu o Alejach NMP. Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Niebywałe... S?dzę, że motocykli?cie w tym mie?cie s? za mało zdeterminowani aby stan powrócił do normalno?ci... Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 a zdawało mi się że jednak mieszkamy w cywilizowanym kraju ........ Odnośnik do komentarza
Wojtecki Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Absurdow jest duzo i wiadomo ze 200 sa w wiekszosci wypadkow winne,dlaczego?tysiace powodow-na ten temat mozna by duzo pisac,a moze w tym przypadku w poblizu mieszka jakas wazna persona? Odnośnik do komentarza
drogowiec Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 A jak jest w Gdyni? Wykopali znaki zakazu poruszania się motocyklami w tamtejszym centrum??? Paranoja goni paranoję..... Pozdrówka Odnośnik do komentarza
Sympatycy Arecki Opublikowano 14 Listopada 2008 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Tak tylko w kwewstii przypomnienia podobny temat. Skala problemu może nieco mniejsza ale istota taka sama !piwko Dodam tylko, że od maja nic się nie zmnieniło, tzn. zakaz obowi?zuje i nic nie wskazuje na to żeby władza miała ochotę go znie?ć. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Przykra sprawa. Pewnie rozrabiała jaka? grupka motocyklistów wieczorami i na pro?bę mieszkanców... bach... postawiono znak i koniec problemu... Teraz cierpi? wszyscy kierowcy jednosladów -skuterzy?ci też. Paranoja, a można byłoby rozwi?zać to zdecydowanie inaczej -tylko, hmm... tak było najpro?ciej i najtaniej... !piwko Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 To ja zbieram podpisy starszych pań i panów z mej okolicy i niech zamkn? drogę dla ruchu całego, bo hałas straszny mam w domu... Do tego jest 50km/h, a 90% jeĽdzi 70+! I niech rondo regana też zamkn? dla ruchu, bo jak piechot? tam przechodzę i s? korki to tak tr?bi?, że uszy odpadaj?. Idiotyzm i tyle. Na skuterq moim bym to zrobił tak - zsiadam i wprowadzam piechot? maszynę jako pieszy za znak. Jak już znaku nie widzę - wsiadam i jadę :-) Koledzy z Częstochowy mog? też jaki? objazd centrum znaleĽć i co kilka dni się tam cał? setk? wybierać i jechać przepisowo - się ?licznie zakorkuj? ulice wokół centrum przez to, to może kto? zm?drzeje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi