Gość Dragon Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Witam. Wczoraj w TVN Turbo mówili o nowym sposobie "zapobiegania" niechcianym zdjęciom z fotoradarów... www.speedalarm.pl Skusiłem się i zainstalowałem program w telefonie. Dzisiaj mam "wyjazd" do Warszawy więc potestuję... Wydaje się, że klawa sprawa...
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2008 Dzisiaj mam "wyjazd" do Warszawy więc potestuję... Mam rozumieć, że do Młyna wpadniesz.......??? Je?li tak to ja zostaję w domciu !scooter !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2008 Wszystko wskazuje na to, że wpadnie. !OK Też się zastanawiam co robić !scooter , tak jako? zimno....może odpuszczę !scooter
Więcek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 No cóż, widzę, że podczas nieobecno?ci Dragona na forum ( biedak jedzie do Warszawy spotkać się z nami !scooter ) to jakie? dziwne wahania co do przyjazdu do Młyna !OK Panowie nie wolno kolega testuje anty radar na sobie, co może go kosztować parę biedronek, a wy co bez żadnej euforii. P.S. Ja na prawdę nie mogę przyjechać do Młyna dzisiaj, ponieważ rodzinny wielebny wpadnie na lampkę wina przyjechał z Argentyny to trzeba go ugo?cić. Pozdrówcie Dragona !scooter
bogumilek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 "zapobiegania" niechcianym zdjęciom z fotoradarów... najlepsze zapobieganie to przestrzeganie przepisow... ale ten temat byl juz niejednokrotnie walkowany.
MISIEK Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Wczoraj w TVN Turbo mówili o nowym sposobie "zapobiegania" niechcianym zdjęciom z fotoradarów...www.speedalarm.pl Widziałem też w TVN. Ciekawa sprawa z tym programem informacyjnym o fotoradarach i wszystko na zwykł? komórkę z GPS... i na dodatek całkowicie legalnym... na razie ? najlepsze zapobieganie to przestrzeganie przepisow... ale ten temat byl juz niejednokrotnie walkowany. najlepsze bo najbezpieczniejsze dla siebie i otoczenia !OK
Klubowicze Roni Opublikowano 23 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2008 ja jako? sceptycznie podchodzę do tego typu spraw !scooter co nie znaczy że zawsze przestrzegam przepisy ruchu drogowego !OK
Gość Dragon Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Panowie... nie zawiedli?cie mnie... Worlan i Orzech... nieczego innego się nie spodziewałem... jako? tak swojsko się zrobiło... Jeden jedyny Więcek uj?ł się za mn? pod pachami... Mucios graciass senior Więcek... bogumilek napisano 23-10-2008, 16:14 QUOTE (Dragon @ 23-10-2008, 10:00 ) "zapobiegania" niechcianym zdjęciom z fotoradarów... najlepsze zapobieganie to przestrzeganie przepisow... ale ten temat byl juz niejednokrotnie walkowany. Roni napisano 23-10-2008, 17:31 ja jako? sceptycznie podchodzę do tego typu spraw co nie znaczy że zawsze przestrzegam przepisy ruchu drogowego Wiedziałem, że mi czego? brakowało... ale luz, nie chce mi się... pyt: ...ale dlaczego nie? odp: Nie bo nie...
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2008 Wiedziałem, że mi czego? brakowało... ale luz, nie chce mi się... pyt: ...ale dlaczego nie? odp: Nie bo nie... Dragon nie rób scen, czytałem opis tego ustrojstwa na smartklubie ale burgmaniacy też mog? się dowiedzieć co w trawie piszczy. Sprawa wygl?da obiecuj?co więc może warto ?ledzić temat. Duży chłop a ofukał się jak dziecko
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2008 Wiedziałem, że mi czego? brakowało... ale luz, nie chce mi się... pyt: ...ale dlaczego nie? odp: Nie bo nie... Dragon nie rób scen, czytałem opis tego ustrojstwa na smartklubie ale burgmaniacy też mog? się dowiedzieć co w trawie piszczy. Sprawa wygl?da obiecuj?co więc może warto ?ledzić temat. Duży chłop a ofukał się jak dziecko oczywi?cie ! ciekawo?ć towarzyszy nam od urodzenia i pozwól chociaż w niewielkim stopniu zaspokoić tę cnotę ( b?dĽ nie cnotę ) krótki rys i styka BTW dragon odezwij się !
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czy kto? korzysta z programu speedalarm ? Pro?ba do użytkowników, o opinię.
Gość Dragon Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tak Grzesiu, ja dalej korzystam i jestem zadowolony z niego... Prawd? jest to, że baza danych jest cały czas uaktualniana lecz było już kilka razy tak, że przestrzegał przed radarami przeno?nymi...
Crazy_Russian Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dragon: A korzystales z moze z naviexperta? Co prawda jest to nawigacja, ale ma opcje informacji o fotoradarach a przede wszystkim cenna o miejscach czestych kontroli drogowych. Ciekawe jestem jak jeden program ma sie do drugiego jesli chodzi o aktualnosc informacji.
misioooo Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Crazy Russian wła?nie. Ten speedalarm niemal na bierz?co sobie z internetu pobiera info (wysyłane przez takich userów jak ty czy ja). Naviexperty, automapy etc - zależy jak uaktualnisz sobie sam POI
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zainstalowałem speedalarm w telefonie. Za wiele nie mogę powiedzieć, bo przejechałem z nim około 20 km. Jedno ostrzeżenie o niebezpiecznym przejeĽdzie kolejowym. Żeby to miało sens (moim zdaniem) musi nas być dużo. !TAZ Baza z fotoradarami jest w każdej nawigacji, ale tu sama na bież?co aktualizuje się. Głównie chodzi o punkty tymczasowe. Jak co 50-ty kierowca będzie z tego korzystał, to może być przyzwoicie. Pierwsze wrażenia odno?nie programu mam pozytywne. Dragon Instalujcie speedalarm w swoich komórach !TAZ
szuwarek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dzięki spidalarmowi dowiedziałem się o fotoradarze na wieĽdzie do Wawy od strony Góry Kalwari na drugich ?wiatłach w Piasecznie (dziwna biała skrzynka z obiektywem na latari). My?lałem że znam większ??ć fotoradarów Lecz oszukuje na Trasie Łazienkowsiej w rejonie stadionu Legi ostrzegaj?c o (brak mażliwo?ci odwołania) Generalnie byłem zadowolony bo był szybszy od nawigacji.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2008 Generalnie byłem zadowolony Dlaczego byłem nie działa już czy zbyt mało osób używa tej aplikacji?
Crazy_Russian Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Naviexpert uaktualnia miejsca z fotoradarami i nie trzba instalowac nowego oprogramowania. Uzytkownik sam ma mozliwosc zgloszenia fotoradaru lub miejsca czestych kontroli drogowych. A czy ta druga opcje ma tez speedaalarm, czy tez on informuje jedynie o fotoradarach?
spike Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 W jaki sposób aplikacja (telefon) zaci?ga dane o nowych fotoradarach i suszarkach, GPRS?
Crazy_Russian Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nawiexpert dziala w ten sposob, ze za kazdym razem jak wyznaczasz trase to sciaga ja z serwera wiec dostajesz najaktualniejsza wersje mapy z informacjami.
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dzięki spidalarmowi dowiedziałem się o fotoradarze na wieĽdzie do Wawy od strony Góry Kalwari na drugich ?wiatłach w Piasecznie (dziwna biała skrzynka z obiektywem na latari).My?lałem że znam większ??ć fotoradarów To podobno nie fotoradar, a jaki? sprzęt do pomiaru natężenia ruch. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi