Administrator Artix Opublikowano 21 Października 2008 Administrator Opublikowano 21 Października 2008 Jak wiecie 25-ego dzien rozpoczyna nam Emka, to pomyslmy jak jemu zakonczyc dzien no i sobie oczywiscie, Roztoka i ognisko ? a moze jednak cos innego, prognozy mowia ze nie bedzie padac. A moze miejsce gdzie z preclami topilismy Marzanne tyle ze tam trzeba samemu przytaszczyc drewno na ognisko, a miejsce rownie zacne
Cezy001 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Roztoka? Czy masz na my?li miejsce niedaleko Leszna (mazowieckie)?
Wookash Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Błagam, nie znowu do roztoki !scooter żart oczywi?cie !piwko postaram się pojawic, aczkolwiek nie obiecuje
Administrator Artix Opublikowano 24 Października 2008 Autor Administrator Opublikowano 24 Października 2008 widze zainteresowanie jest olbrzymie !scooter to w takim razie ognicho w Roztoce jest jak w banku !scooter tym bardziej ze ma nie byc deszczu
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2008 widze zainteresowanie jest olbrzymie !scooter I bardzo dobrze, tak by? miał dylemat gdzie jechać. Roztoka jest !scooter
Cezy001 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Nie wybierałem się, ale do Roztoki mam naprawdę niedaleko. Może bym podjechał. Czy jeste?cie w stanie podać jakie? orientacyjne godziny, kiedy tam będziecie?
Marynarz Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 no ja niestety w pracy do 17.00 !scooter ale życzę wam pogody i słoneczka... Pozdrawiam
Sympatycy spinka Opublikowano 24 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2008 Mnie też niestety nie będzie !scooter remont w domku się przeci?ga !scooter Ale będzie "mała" delegacja !scooter Słoneczka w Roztoce i smacznej kiełbaski.
Wookash Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Jednak i mi wyskoczyła robota, nie pojawię się nawet na mszy !scooter kurdee noo !scooter
Abach Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Mnie też niestety nie będzie remont w domku się przeci?ga !scooter Hmm ja tu się organizuje aby pół Polski przejechać i spotkać się z Koleżank? a tu co? !scooter A wiesz jak ja zawsze omijam Stolyce !tut Artur wielki szacun za ognisko Super pomysł !scooter Do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi