Adnagu Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 witam, mam pytanie. zamierzam kupic skuter (uzywany za ok. 10tys zl). zastanawiam sie czy dla mnie lepsze bedzie piaggio czy burgman (poj. 200-250). bede jezdzil gl sam po warszawie, czasem z pasazerka glownie rowniez w miescie. moje dotychczasowe doswiadczenia zwiazane sa bardziej z wiekszymi jednosladami, ale teraz zdecydowalem sie na skuter. z powodow "swiato-pogladowych" innych marek niz piaggio i suzuki nie biore pod uwage. bede wdzieczny za opinie.. pozdrawiam serdecznie.
gumis Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 witaj, je?li mogę co? doradzić to zainteresuj się ofert? Blink 182 w dziale ogłoszenia, sprzedaje on bardzo ładn? majke 250, która jest jednym z najlepszych sprzętów tego typu w pojemno?ciach, które cię interesuj?. osobi?cie jesli bym mial wybierać, to choć miałem burgmana 400 to w tych pojemno?ciach (200/250) brał bym majke 250. o piaggio ani bym nie pomy?lał pewnie !YES popytaj uzytkowników tego modelu majesty o te sprzęty.
bogumilek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 gumis, przeciez kolega pisze ze z powodow religijnych nie chce Yamahy. jesli mialbym wybierac miedzy Piaggio a Suzuki, na pewno wybralbym Burgmana. jak to mowia: wloszczyzna dobra jest tylko do zupy !YES
Gość Vex Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Adnagu, pu?ciłem Ci wiadomo?ć na priva.
gumis Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 kolega pisze ze z powodow religijnych nie chce Yamahy. tylko ?winia nie zmienia pogl?dów !piwko a dobra rada nie jest zła !scooter a warto czasem się zastanowić nad alternatyw?
gumis Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 kolega pisze ze z powodow religijnych nie chce Yamahy. tylko ?winia nie zmienia pogl?dów !piwko a dobra rada nie jest zła !scooter a warto czasem się zastanowić nad alternatyw? do usunięcia jeden post bo mi co? przegl?darka nie od?wierzyła
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2008 wloszczyzna dobra jest tylko do zupy !piwko Masz zupełn? rację włoszczyzne cieżko rozgotować nawet w zupie a co dopiero na drogach !scooter
-=Dee Jay=- Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 bierz X9 EVO 500 MZ o wiele ciekawszy od ANtka
waw Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Witam Do tej pory miałem okazje posiadać kilka skuterów, między innymi Yamahe majesty 250 i faktycznie do trwało?ci i awaryjnosci nie można mieć zarzutów !scooter . Przy?pieszenia na starcie rewelacyjne (jak na t? pojemno?ć) jedynie wymiana oleju co 3 tys była troche irytuj?ca !piwko Spalanie od 3l do 4.2l Obecnie ?migam na piaggio x9 500 i musze powiedzieć że nie mam żadnych problemów z awaryjnosci?, może elementy plastikowe powinny być wykonane troche lepiej . własciwosci trakcyjne zdecydowanie lepsze od majesty 250. Jedynie trzeba przyzwyczajić się do pozycji zajmowanej na skuterze (jednak trasy w granicach 800 km nie stanowi? problemu) Wyposarzenie dostępne w x9 jest bardzo bogate i raczej rzadko spotykane w innych skuterach (radio z rds, interkom, podpięcie tel.kom, elektrycznie rozstawiana stopka centralna, komputerek pokładowy, gniazdo zapalnikczki, regulowana wys. szyby, alarm) Spalanie od 3.3l do 5,5l
Rekomendowane odpowiedzi