eMKa Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Mam pytanie: czy Koledzy wybieraj? się w stronę stolicy? Je?li tak to może jako? wspólnymi siłami? Zapraszam do przedstawiania planów i koncepcji. Chętnie pojadę "niesam" zwłaszcza, że prognozy meteo zachęcaj?ce... Taki sam zestaw pytań zapodałem w "regionach" zachodniopomorskim i kujawsko-pomorskim. Może co? wspólnie zgotujemy.
Abach Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witaj Marku, dawno Ciebie na forum nie było !tut Niestety nie uda nam się powtórzyć miłej wycieczki do stolicy z pocz?tku sezonu !piwko Moja chińska Honda jest chora i wymaga specjalistycznej opieki co wi?że się z wizyt? u doktora w Lublinie. W 3mie?cie "lekarze" nie daj? rady !scooter Dlatego wybieram się na zakończenie sezonu samochodem. Wyjazd planuję w sobotę rano. Przy okazji, jeżeli kto? ma co? do przewiezienia z 3miasta do wawy, 3 metry sze?cienne w moim niemęskim żółtym Diablo czekaj? !scooter
eMKa Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 Oj dawno - czas jaki? taki sztywny i nierozci?gliwy... na forum go brakowało !scooter Ale już jestem i może zima da więcej czasu na pisanie i czytanie. Szkoda, że nie pomkniemy zusamen (Pleban nam też wymiękł...) ale ot takie życie - kuruj zatem chorowitkę. A z tego co widzę, to i tak się spotkamy - cieszę się.
Abach Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 (Pleban nam też wymiękł...) Nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni Tylko praca i praca !YES
Rekomendowane odpowiedzi