Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Burgman 400 Sport

Przemo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, !happybth

na scigacz.pl mozna znaleĽć tak? informację:

http://www.scigacz.pl/Suzuki,Burgman,400,Sport,7441.html

Szczególnie zainteresował mnie lewy zestaw przeł?czników na kierownicy widoczny na jednym ze zdjęć, !happybth

czyżby skrzynia biegów jak w AN650, no to może i dwa cylindry? ciekawe ... !happybth no i ten wydech :angry:

Suzuki_Burgman_Sport_dash.jpg

Suzuki_Burgman_Sport_front.jpg

Suzuki_Burgman_Sport_rear.jpg

Opublikowano

O kurka! ZAJEFAJNY!!! !happybth

Tylko ta szyba bez sensu niska...

• Sympatycy
Opublikowano

Malowanie i wydech a'la GSX-R. Jedno co najbardziej rzuca się w oczy to

bardzo mały prze?wit. Czyżby tylko na tor ?

A lewy panel przeł?czników faktycznie identyczny z AN 650...

Extra.

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Ładny.

Ale komin przebija wszystko !happybth

Opublikowano

Ladny, mi sie osobiscie krotkie szyby w skuterach o "sportowej" sylwetce podobaja. Sam mam akcesoryjna w Tmaxie i mi odpowiada !happybth .

Skuter BARDZO ciekawy optycznie, mimo ze niepraktyczny. Mocno podejrzewam czterysetke jednocylindrowa...

Zastanawia mnie tez cena w porownaniu do zwyklego AN400 !happybth ...

PS. Skoro to koncept, to rownie dobrze zalozyli cos (przelaczniki) od 650- ki i mimo ze nie sa wcale podlaczone (bo do czego !happybth ?), to jednak wygladaja lepiej od zwyklych przelacznikow...

Opublikowano

Kooozak, ja bym chciał miec takie tarcze jak toto !OKK

A szyba jest niska, bo siedzenie jest nisko i tu się zapewne utrzymuje nieco bardziej wymuszon? pozycję :angry:

Opublikowano

Wizualnie ładny.

Brak oczywi?cie danych w centymetrach, ale skuter wydaje się być ‘zawieszony’ bardzo nisko. Tak więc przeznaczony chyba głównie na drogi japońskie lub tor, gdyż na wielu miejskich drogach polskich może okazać się nieporozumieniem.

Natomiast wysoko, blisko ‘karoserii’ usytuowana rura wydechowa zdaje się sugerować zamysł silnika przymocowanego do ramy, uniezależnionego od ruchu ‘tylnego zawieszenia’.

Opublikowano

Praktyczny to on nie jest , ale zawsze co? innego !OKK

Opublikowano

Wypasiony na max-a jest whist Do niedawna przez ponad 2 lata jeĽdziłem Mondeo z prze?witem pod zderzakami mniejszym niż 10 cm :angry: Mimo, że trzęsło niemiłosiernie whist to dało się tym jeĽdzić po Wa-wie :angry: Takim squtem też bym się chętnie po tym niemiłosiernie zatłoczonym mie?cie pokulał !OKK

Opublikowano

Jak dla mnie po prostu przepiękny, super i co? jakby na wzór gsxr......

MARZENIE..... !OKK