Przemo Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Witam, !happybth na scigacz.pl mozna znaleĽć tak? informację: http://www.scigacz.pl/Suzuki,Burgman,400,Sport,7441.html Szczególnie zainteresował mnie lewy zestaw przeł?czników na kierownicy widoczny na jednym ze zdjęć, !happybth czyżby skrzynia biegów jak w AN650, no to może i dwa cylindry? ciekawe ... !happybth no i ten wydech
mak Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 O kurka! ZAJEFAJNY!!! !happybth Tylko ta szyba bez sensu niska...
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2008 Malowanie i wydech a'la GSX-R. Jedno co najbardziej rzuca się w oczy to bardzo mały prze?wit. Czyżby tylko na tor ? A lewy panel przeł?czników faktycznie identyczny z AN 650... Extra. pzdr
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2008 Ładny. Ale komin przebija wszystko !happybth
dr.big Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Ladny, mi sie osobiscie krotkie szyby w skuterach o "sportowej" sylwetce podobaja. Sam mam akcesoryjna w Tmaxie i mi odpowiada !happybth . Skuter BARDZO ciekawy optycznie, mimo ze niepraktyczny. Mocno podejrzewam czterysetke jednocylindrowa... Zastanawia mnie tez cena w porownaniu do zwyklego AN400 !happybth ... PS. Skoro to koncept, to rownie dobrze zalozyli cos (przelaczniki) od 650- ki i mimo ze nie sa wcale podlaczone (bo do czego !happybth ?), to jednak wygladaja lepiej od zwyklych przelacznikow...
Wookash Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Kooozak, ja bym chciał miec takie tarcze jak toto !OKK A szyba jest niska, bo siedzenie jest nisko i tu się zapewne utrzymuje nieco bardziej wymuszon? pozycję
Jerzyk Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Wizualnie ładny. Brak oczywi?cie danych w centymetrach, ale skuter wydaje się być ‘zawieszony’ bardzo nisko. Tak więc przeznaczony chyba głównie na drogi japońskie lub tor, gdyż na wielu miejskich drogach polskich może okazać się nieporozumieniem. Natomiast wysoko, blisko ‘karoserii’ usytuowana rura wydechowa zdaje się sugerować zamysł silnika przymocowanego do ramy, uniezależnionego od ruchu ‘tylnego zawieszenia’.
brzoza Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Praktyczny to on nie jest , ale zawsze co? innego !OKK
Truszek Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Wypasiony na max-a jest Do niedawna przez ponad 2 lata jeĽdziłem Mondeo z prze?witem pod zderzakami mniejszym niż 10 cm Mimo, że trzęsło niemiłosiernie to dało się tym jeĽdzić po Wa-wie Takim squtem też bym się chętnie po tym niemiłosiernie zatłoczonym mie?cie pokulał !OKK
Kaśka Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Jak dla mnie po prostu przepiękny, super i co? jakby na wzór gsxr...... MARZENIE..... !OKK
Rekomendowane odpowiedzi