Glub Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 kurka wodna... trochę póĽno to samo południe !happybth muszę być o 17 w teatrze je?li nie wcze?niej.
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Października 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Października 2008 kurka wodna... trochę póĽno to samo południe muszę być o 17 w teatrze je?li nie wcze?niej. I będziesz o 17 w teatrze, bez paniki. Liczę na Ciebie. Pozdrawiam, Ojciec Chszestny !guns !happybth !w00t
Macek Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 No to i my z Ysabel dolaczamy o 12:00 !happybth Do zobaczenia!
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Października 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Października 2008 Normalnie jest pięknie . Słońce, temperatura jak na zamówienie. Nie przegapcie takiej okazji Do zobaczenia.... o goz. 12, Mac Górczewska/Lazurowa !happybth !guns !w00t
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 12 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2008 Było bardzo miło, dzięki za zamówienie pogody Grzesiu !happybth Kiełby pierwsza klasa, jeszcze troche będzie na za tydzień !guns
Wookash Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Panowie ja bym prosił na drugi raz o odrobine wyrozumiało?ci !happybth Dzięki za dzi? !guns Od razu przepraszam, że nie wszystkich widac !w00t http://img363.imageshack.us/my.php?image=b...agill010gf6.jpg http://img363.imageshack.us/my.php?image=b...agill007la8.jpg http://img363.imageshack.us/my.php?image=b...agill008yl6.jpg Większa rozdzielczo?c na ż?danie
Mamuśka Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 My też dziękujemy za pogodn? przejażdżkę i wspólne ogniskowe biesiadowanie. Szczególne podziękowania dla Artchrista który "objawił" nam nowy talent !happybth Pozdrawiamy Mamu?ka i Emiksik p/s Wookash naprawdę nie masz na co narzekać. Do Roztoki tempo było co najmniej usypiaj?ce więc jad?c jako drugi nie musiałe? próbować nas gonić. A że sobie gadali?my ... !guns - ten typ tak ma !w00t
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2008 Panowie ja bym prosił na drugi raz o odrobine wyrozumiało?ci Wookash nad Zegrze nie przekraczali?my 110 czyli tak jak chciałe? i co??????? Powrót to był hardcore !w00t Dzięki wszystkim za fajne niedzielne kulanie !happybth Ci co nie byli stracili darmow? kiełbaskę od Macka !guns Pozdr.
Więcek Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Ja również dziękuję, było super choć tylko dojechałem na ognisko !guns Mam nadzieję, że następnym razem już na !happybth będę z Wami pomykał
Wookash Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Panowie ja bym prosił na drugi raz o odrobine wyrozumiało?ci !guns Wookash nad Zegrze nie przekraczali?my 110 czyli tak jak chciałe? i co??????? Powrót to był hardcore !happybth No ale ja miałem wizję tego hardkoraa wcze?niej więc wymiękłem !w00t Z reszt? wracaj?c dogoniłem kogo? kto wyruszył przede mn? na 2x większym sprzęcie (ale nie powiem kogo, żeby nie było ) Słyszałem Orzeszku że mnie Artix pom?cił w drodze z Zegrza ?
Administrator Artix Opublikowano 12 Października 2008 Administrator Opublikowano 12 Października 2008 Dzieki za mile spedzona niedziele wszystkim i szkoda ze tylko ja bawilem sie kulka ale wlasnie juz odpoczalem. A w drodze powrotnej juz zadna armatura nas nie wyprzedzila co oczywiscie okupilem rezerwa
Przemo Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Witam, my również dziękujemy za wspólnie spędzon? niedzielę :lol: dzięki Macek za kiełbaskę widać warto było na Was poczekać pozdrawiamy Ssylwia Przemo i Olaf
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Października 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Października 2008 I ja dziękuję wszystkim za miło spędzony czas. Pogoda dopisała. Nawet znalazł się sponsor i nasycił nas kiełb?. Dzięki, była pyszna. Co Wy znowu z t? prędko?ci? ? Do Roztoki było na u?pienie, a powrót z Zegrza to taki normalny Generalnie było super. Artix, dzięki za pokaz w wodnej kuli A tak było : Nasz sponsor "kiełbasiany": Nasz sponsor (ogórkowo-koszerny): Nasze maszyny: A to foty Artixa w wodnej kuli: A tu link do wszystkich fotek jakie zrobiłem. Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję za miło spędzon? niedzielę w tak zacnym towarzystwie. Roztoka 10-2008 Edit. Trochę statystyki ze spotkania: 11 maxi, 1 w wersji zimowej, 1 moto, , 3 katamarany. Dorosłych około 20, dzieci 4, 1 pies co nam wodę wypił do ugaszenia resztek ogniska.
Administrator Artix Opublikowano 12 Października 2008 Administrator Opublikowano 12 Października 2008 Ja tylko kilka fotek zrobilem ale tu można zerkn?ć na fotki pod kryptonimem Akcja Roztoka
Marynarz Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 eh... tylko pozazdro?cić ja dopiero w przyszłym tygodniu odbieram lejce... je?li mi się uda to w czwartek zamelduję się na spotkanie w młynie na mojej majce... ps. Artix jednym słowem dałe? się zrobić w "balona" he he he.. zapewne fajnie było, swego czasu miałem okazję zjechać/poturlać/stoczyć * sobie w kuli (Zorbing) z górki na szczę?liwicach * niepotrzebne skre?lić do zobaczenia już niebawem na
Sympatycy Arecki Opublikowano 12 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2008 I ja dziękuję za udane spotkanie . Żałuję, że nie mogłem z Wami pojeżdĽić , bo warunki były ?wietne a widzę, że nad Zegrzem też zabawy nie brakowało. Cieszę się, że przynajmniej na ognisko się załapałem .
Macek Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 My rowniez dotarlismy na miejsce calo i zdrowo. Milo bylo znowu spedzic razem piekna niedziele Dzieki za to, ze poczekaliscie na nas.... Co do kielby, to zostalo jej tyle, ze na parapetowie oprocz wodki bedzie kielbasa ... no i z racji tego, ze grzyby obrodzily, to bedzie uczta rodem z najlepszej meliny Do zobaczenia mamy nadzieje wkrotce Y&M
Sympatycy spinka Opublikowano 13 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2008 Widzę że spotkanko było baaaardzo udane i tak trzymać Artix a Ty po wodzie chodziłe? tak such? nóżk?, czy co? przemokło? Fajna bańka dobrze że nie mydlana. W "uzdrowisku " też była ładna-spacerowa pogoda
Klubowicze krzytro Opublikowano 13 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2008 A ja przepraszam i żałuje że mnie nie było.Ale za to pomodliłem sie za was wszystkich
Przemo Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 To i ja dorzucę kilka fotek http://picasaweb.google.pl/przemo.waw.pl/2...RoztokaOgnisko#
Rekomendowane odpowiedzi