Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2008 Czytam w?tek kujawsko- pomorskiego i normalnie im zazdroszczę. Może i my zorganizujemy mały niedzielny wypad na łono natury. Ognisko, kiełba i takie tam... Macie jakie? propozycje ? S? chętni ?
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2008 Jestem za,ale ja mogę po 14 zn,po mszy
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2008 Grzesiu, a jedziemy smarkami czy 2oo. Jak będę miał co z dzieckiem zrobić to ?migam z Wami
Więcek Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Ja mogę pojechać tylko autem, ponieważ pozbyłem się , a nowy będzie na wiosnę. Więcek
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Października 2008 No, co Wy . Autami będziemy jeĽdzili w zimie. W niedzielę słupek rtęci ma się zatrzymać koło dwudziestki. Normalnie upał . Trzeba korzystać, może to już ostatnie ciepłe dni tego roku. Więcek, nic się nie chwaliłe?, że sprzedałe? . Domy?lałem się czytaj?c ogłoszenie o sprzedaży kasków, ale że to już , w trakcie sezonu ?
Wookash Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Jeżeli nic nagłego mi nie wypadnie i postaracie się tak jechac, żebym nad?żył to chętnie
Więcek Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Więcek, nic się nie chwaliłe?, że sprzedałe? . Domy?lałem się czytaj?c ogłoszenie o sprzedaży kasków, ale że to już !sciana , w trakcie sezonu ? Grzesiu czym tu się chwalić, przecież to smutne !sciana sezon trwa a ja w korkach stoję. Chwalić się będę jak kupię, ale już od BURGMANI zachorował i wiadomo na co, a Bieszczady postawiły kropkę nad i Więcek
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Października 2008 |pieszę z informacj? dla chętnych na niedzielne turlanie plus kiełba na patyku. Ustawka : niedziela godz. 12, McDonald's ul. Górczewska róg Lazurowej. Wyjazd do Roztoki godz. 12.20. W Lesznie nie skręcamy na Nowy Dwór , jedziemy prosto. Ok. 100 m. za skrzyżowaniem jest sklep, gdzie każdy zaopatruje się w kiełbę, musztarę, pieczywko itp Po zakupach ?migamy piękn?, równ? drog? do Roztoki, gdzie będzie przygotowane dla nas ognicho. (rozliczenie za ognisko na miejscu). Po ognisku chętnych zapraszamy na przejażdżkę nad Zalew Zegrzyński. Co będzie dalej ?....nie wiem !sciana PS. Smarty nie będ? mile widziane !sciana
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2008 Ja mam do wyboru kilka opcji dojazdu. Możliwe, że pojadę Smartem, samochodem "normalnym", lub skuterem. Godzina OK, ekipa OK = będę
Artemis Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Brzmi bardzo kusz?co Jeżeli jutro lub pojutrze uda mi się zalać nowy akumulator to z mił? chęci? doł?czę do kiełbasianego towarzystwa !sciana
Igor Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Niestety nie będę. Trochę za daleko na wycieczkę z 5,5-latkiem przed sob?. !happybth !happybth !happybth
dr.big Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 (...)PS. Smarty nie będ? mile widziane !OKK !happybth Grzesiu, bo za takie brzydkie teksty bede chyba musial za kare "obrac" Twojego z paneli !happybth !happybth ...
upiór Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Witam . Worlan dzieki za zaproszenie ,ale na niedziele spotkanie mamy w małym gronie , niestety nie wszystkim ta data pasowała a szkoda . Pozdrawiam maxi , a w szczegulno?ci Orzecha tego ?pjocha .
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Października 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Października 2008 (...)PS. Smarty nie będ? mile widziane !tut Grzesiu, bo za takie brzydkie teksty bede chyba musial za kare "obrac" Twojego z paneli !happybth ... Bigu, powinno być odwrotnie. Powiniene? mi załatwić w dobrej cenie żółte panele za to, że próbuje utrzymać resztkami sił ducha skuteryzmu na burgmanii. !tut !TAZ !TAZ Opowiem Ci jak wygl?dało w dniu wczorajszym spotkanie w Starym Młynie. 1. Nikt nie wszedł do ?rodka. 2. Żeby nie pokaz mojej nowej żarówki, to skutery stałyby niezauważone 3. Prawie wszyscy kręcili się wokół Smarków 4. Były robione non stop zdjęcia, komu ? jasne, że Smartom.(każdy chciał mieć fotkę na ich tle) ja nie 5. Jak pojechali?my do mac'a, to kto jechał pierwszy? 3 Smarki 6. Gdzie by? nie przystawił ucha, to o czym były dyskusje ? o Smarkach Czy to normalne ??? !TAZ Upiór, szkoda, że nie wpadniecie Bawcie się dobrze.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2008 Worlan jeste? wielki co to ma być burgmania czy smartownia pogoda na squta a Oni w 4oo no pięknie !TAZ !happybth !tut !tut i jeszcze raz !TAZ
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Października 2008 Administrator Opublikowano 11 Października 2008 6. Gdzie by? nie przystawił ucha, to o czym były dyskusje ? o SmarkachCzy to normalne ??? A kto je inicjował? Worlan! Grzesiu... dramatyzujesz . O ile pamiętam rozmawiali?my także o nowych zakupach skuterowych (lub ewentualnym custom' aizingu mojego T-maxa ) na sezon 2009, a Orzech co? wspominał, że Majesty stoi przykurzona , tak więc o maxi też rozmawiali?my... i to wcale nie mało Pozostałych punktów nie neguje, bo brak podstaw Poczekaj, idzie zima... Gwarantuję, że na wiosnę nie będzie innych tematów poza maxi !YES ... no może czasem kto? wspomni o MMC Cabrio lub jakim? kampie (Kisiel- pochwal się new housem na kołach ) Co do niedzielnego wyjazdu to niestety muszę rzucić ręcznik . Wypadł mi niezaplanowany, kilkudniowy wyjazd w niedzielny poranek. Oczywi?cie do Wiewióry zadzwonię celem rezerwacji chrustu i "łognia". Rozumiem, że na 13st? będzie git? Bawcie się dobrze
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Października 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Października 2008 Co do niedzielnego wyjazdu to niestety muszę rzucić ręcznik . Wypadł mi niezaplanowany, kilkudniowy wyjazd w niedzielny poranek. Oczywi?cie do Wiewióry zadzwonię celem rezerwacji chrustu i "łognia". Rozumiem, że na 13st? będzie git? Bawcie się dobrze Szkoda , Mariusz, ja tak tylko żartowałem z tymi Smartami. Odwołuję to co napisałem, "Smarty będ? jak najbardziej mile widziane" Oczywi?cie zadzwoń do Wiewióry, a nr telefonu do nich wrzuć mi na PM, lub SMS. 13 jest ok. !YES
Administrator Artix Opublikowano 11 Października 2008 Administrator Opublikowano 11 Października 2008 Zadne smarty, jest cieplutko, i ja sie melduje na 2 kolach jutro. do zobaczyska a kto nie przyjedzie ten gupi ch... a Pidzama wam powie reszte
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2008 I tak trzymać łaczymy się w kuj pom z wami my robimy wypady zawsze na 2oo powodzenia i szeroko?ci
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Października 2008 Administrator Opublikowano 11 Października 2008 Ognisko i paliwo zarezerwowane na godzinę 13- st?, 12 paĽdziernika roku bież?cego . Miejsce: Roztoka, Bar Wiewiórka. Więcej szczegółów posiada Worlan na PM, a tym samym zostaje Ojcem Chrzestnym wyjazdu Bawcie się dobrze
Gość Dragon Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Więcej szczegółów posiada Worlan na PM, a tym samy zostaje Ojcem Chrzestnym wyjazdu No to impreza spieprzona...
Więcek Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Więcej szczegółów posiada Worlan na PM, a tym samy zostaje Ojcem Chrzestnym wyjazdu No to impreza spieprzona... Dlatego wiedziałem kiedy pozbyć się ,żeby w takich imprezach nie uczestniczyć Smarka nie posiadam dlatego też nie mogę jechać, ale, żeby wstydu innym nie robić to może na miejscu o 13.00 się zobaczymy Więcek
Wookash Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Skoro ma być ładnie to trzeba robaczka umyć bo brudny po ostatnich dniach jak dzika ?winia
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 11 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2008 Ja będę Tmaxem, który dzisiaj dostał łomot od - wstyd przyznać Suzuki DR400 na Górczewskiej Może też go umyje, bo to pewnie ostatnie weekendowe latanie...
Rekomendowane odpowiedzi