Gość sosna Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Zwi?zek niby żaden, a jednak Może ktos ma , moze kto? zna kogo?... potrzebna suknia ?lubna, może być stara, niemodna, byle jaka....To będzie pierwszy taki ?łub na misji Ojca Darka. W imieniu Ojca Darka serdecznie proszę ... może się uda, musi sie udać ..a może dasz radę dołaczyć do Przyjaciół Misji, moze tylko raz, chociaż symbolicznie. Ja wiem,że tyle jest dzieciaków wokół nas którym trzeba pomagać..., ale wierz mi "tamte" dzieciaki maj? niezwykle trudno. SZCZEGÓŁY TUTAJ
RobB. Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Hm powiadasz poligamia ...gdzie to jest na mapie ta oaza szczę?liwo?ci ?! Żartowałem, z jedn? trudno wytrzymać chyba że w . Wracaj?c do meritum wymiary Panna młoda ma super tylko brakuje wzrostu ?! Muszę się rozejrzeć w?ród znajomych Powodzenia RobB. Oj będzie problem bo żadna ?wieża mężatka nie chce się pozbyć sukni !!! Po kiego im ta szmata, do rozwodu zostawiaj? ?! Przecie to jednorazówka ! Po paru latach szczę?liwego pożycia w dobrobycie i tak się w te kieckę nie wbij? Szukam u rozwódek
Mamuśka Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Wysłałam do ks. Darka maila z pytaniem o wzrost przyszłej panny młodej. Ja ze swoj? sukni? nie mogłam się dotychczas rozstać - zostawiłam j? ... wła?ciwie nie wiem czemu... chyba jaki? sentyment do drugiego najpiękniejszego dnia w moim życiu (pierwszy to narodziny dziecka). W każdym razie mam nadzieję że będzie pasować na Marianne i że przyniesie im szczę?cie tak jak mi. Pozdrawiam Mamu?ka
Gość sosna Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Mamu?ka ... jak zawsze jeste? niesamowita !sciana Dzięki za zdrowe zainteresowanie ( czego nie mozna powiedzieć o chłopakach )
drogowiec Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Monogamia jest nielogiczna !happybth Chyba, że to jest monogamia SERYJNA !happybth Pozdrówka
Glub Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Zgadza się !happybth EOT bo się Artix łodezwie !happybth
Gość sosna Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 ale skoro juz off topic do off topicu, to nie my?lcie, że jest tak łatwo.... Zasady w "innych" religiach s? na prawdę twarde: i tak na przykład harem można mieć tylko jeden ...
Waluś Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 U nas w szafie niestety takie rarytasy nie zalegaj?, choć przyznaję że nie przywi?zywali?my z żon? uwagi do tego, dlatego suknia mojej żony poszła w drugie ręce w ..... dwa tygodnie po ?lubie ale pewnie jak by była to by?my sie pozbyli chętnie !YES
Glub Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 możesz mieć cztery żony ale musisz je traktować jednkowo, nie wlno ci żadnej faworyzować- no i oczywi?cie musi cie być stać na te żony !YES a ile dodatkowo te?ciowych
Gość Kamil Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Mamu?ka ... jak zawsze jeste? niesamowita !happybthDzięki za zdrowe zainteresowanie ( czego nie mozna powiedzieć o chłopakach !happybth ) Tam zaraz zdrowe... to proste, przecież nie oddam swojej sukni ?lubnej, bo po prostu takowej nie mam. Wiem że ma takow? moja żona (a mam j? !happybth ) ale nie odważę się dysponować jej rzeczami tym bardziej że nabyła j? jeszcze przed ?lubem !tut
Gość sosna Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 No i stało się. Miło?ć bliĽniego dzięki Mamu?ce sięga do Afryki. Jej Suknia będzi tam za kilka dni. Mamu?ka ... !piwko !!!
Mamuśka Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Kapeńkę chciałabym od?wieżyć temat... bo na stronie misji cicho szaaaa ... Mam nadzieję, że moja suknia zamiast na misje nie trafiła do kogo?... prywatnie... Żadnych informacji ani nic... hmm... Sosna masz może jakie? informacje? Czy ?lub się już odbył? Z tego co wiem moja sukienka miała lecieć z jakimi? dziennikarzami 27.11.2008 - to trochę czasu temu... Pozdrawiam Mamu?ka
Klaud Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 możesz mieć cztery żony ale musisz je traktować jednkowo, nie wlno ci żadnej faworyzować- no i oczywi?cie musi cie być stać na te żony a ile dodatkowo te?ciowych !OK Odno?nie poligamii: podczas spotkania z anglojęzycznymi Masajami (brzmi jak brzmi, ?wiat na głowie stan?ł) polski turysta koło 50tki pyta Wodza Wioski maj?cego trzy żony wprost: "to jak to jest u Was z t? poligami?? |picie sobie razem w jednym łóżku???" Na co Wódz: "co to, to nie - każda żona prowadzi oddzielny dom, a m?ż wizytuje każd? z nich zgodnie z odpowiednim harmonogramem i ?pi po jednej nocy u każdej". Polska wycieczka, w ?miechu: "eeee, tak? poligamię z oddzielnymi domami to i u nas mamy"
Glub Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 ano wła?nie !OK tak? poligamie to se można...
Rekomendowane odpowiedzi