Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwi?zek niby żaden, a jednak :D

Może ktos ma , moze kto? zna kogo?... potrzebna suknia ?lubna, może być stara, niemodna, byle jaka....To będzie pierwszy taki ?łub na misji Ojca Darka.

W imieniu Ojca Darka serdecznie proszę ... może się uda, musi sie udać :D

..a może dasz radę dołaczyć do Przyjaciół Misji, moze tylko raz, chociaż symbolicznie. Ja wiem,że tyle jest dzieciaków wokół nas którym trzeba pomagać..., ale wierz mi "tamte" dzieciaki maj? niezwykle trudno.

SZCZEGÓŁY TUTAJ

Opublikowano

Hm powiadasz poligamia :lol: ...gdzie to jest na mapie ta oaza szczę?liwo?ci ?!

Żartowałem, z jedn? trudno wytrzymać :lol: chyba że w :lol: .

Wracaj?c do meritum wymiary Panna młoda ma super tylko brakuje wzrostu ?!

Muszę się rozejrzeć w?ród znajomych

Powodzenia

RobB. :lol:

Oj będzie problem bo żadna ?wieża mężatka nie chce się pozbyć sukni !!!

Po kiego im ta szmata, do rozwodu zostawiaj? ?!

Przecie to jednorazówka ! Po paru latach szczę?liwego pożycia :lol: w dobrobycie i tak się w te kieckę nie wbij? :lol:

Szukam u rozwódek :lol:

Opublikowano

Wysłałam do ks. Darka maila z pytaniem o wzrost przyszłej panny młodej.

Ja ze swoj? sukni? nie mogłam się dotychczas rozstać - zostawiłam j? ... wła?ciwie nie wiem czemu... chyba jaki? sentyment do drugiego najpiękniejszego dnia w moim życiu (pierwszy to narodziny dziecka).

W każdym razie mam nadzieję że będzie pasować na Marianne i że przyniesie im szczę?cie tak jak mi.

Pozdrawiam

Mamu?ka

Opublikowano

Monogamia jest nielogiczna :lol:

Opublikowano

Mamu?ka ... jak zawsze jeste? niesamowita !sciana

Dzięki za zdrowe zainteresowanie ( czego nie mozna powiedzieć o chłopakach :lol: )

Opublikowano
Monogamia jest nielogiczna !happybth

Chyba, że to jest monogamia SERYJNA !happybth

Pozdrówka

Opublikowano

Zgadza się !happybth

EOT bo się Artix łodezwie !happybth

Opublikowano

ale skoro juz off topic do off topicu, to nie my?lcie, że jest tak łatwo....

Zasady w "innych" religiach s? na prawdę twarde: i tak na przykład harem można mieć tylko jeden ... :P

Opublikowano

U nas w szafie niestety takie rarytasy nie zalegaj?, choć przyznaję że nie przywi?zywali?my z żon? uwagi do tego, dlatego suknia mojej żony poszła w drugie ręce w ..... dwa tygodnie po ?lubie :rolleyes: ale pewnie jak by była to by?my sie pozbyli chętnie !YES

Opublikowano

możesz mieć cztery żony ale musisz je traktować jednkowo, nie wlno ci żadnej faworyzować- no i oczywi?cie musi cie być stać na te żony !YES

a ile dodatkowo te?ciowych :rolleyes:

Opublikowano
Mamu?ka ... jak zawsze jeste? niesamowita !happybth

Dzięki za zdrowe zainteresowanie ( czego nie mozna powiedzieć o chłopakach !happybth )

Tam zaraz zdrowe... to proste, przecież nie oddam swojej sukni ?lubnej, bo po prostu takowej nie mam. Wiem że ma takow? moja żona (a mam j? !happybth ) ale nie odważę się dysponować jej rzeczami tym bardziej że nabyła j? jeszcze przed ?lubem

!tut

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i stało się. Miło?ć bliĽniego dzięki Mamu?ce sięga do Afryki.

Jej Suknia będzi tam za kilka dni.

Mamu?ka ... !piwko !!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kapeńkę chciałabym od?wieżyć temat... bo na stronie misji cicho szaaaa ... Mam nadzieję, że moja suknia zamiast na misje nie trafiła do kogo?... prywatnie... Żadnych informacji ani nic... hmm...

Sosna masz może jakie? informacje? Czy ?lub się już odbył? Z tego co wiem moja sukienka miała lecieć z jakimi? dziennikarzami 27.11.2008 - to trochę czasu temu...

Pozdrawiam

Mamu?ka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
możesz mieć cztery żony ale musisz je traktować jednkowo, nie wlno ci żadnej faworyzować- no i oczywi?cie musi cie być stać na te żony :lol:

a ile dodatkowo te?ciowych !OK

Odno?nie poligamii: podczas spotkania z anglojęzycznymi Masajami (brzmi jak brzmi, ?wiat na głowie stan?ł) polski turysta koło 50tki pyta Wodza Wioski maj?cego trzy żony wprost: "to jak to jest u Was z t? poligami?? |picie sobie razem w jednym łóżku???"

Na co Wódz: "co to, to nie - każda żona prowadzi oddzielny dom, a m?ż wizytuje każd? z nich zgodnie z odpowiednim harmonogramem i ?pi po jednej nocy u każdej".

Polska wycieczka, w ?miechu: "eeee, tak? poligamię z oddzielnymi domami to i u nas mamy" :blink::lol:whist

Opublikowano

ano wła?nie !OK tak? poligamie to se można...