Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Japończycy...Ci to kochaj? skutery

𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Miło?ć do maxi skuterów jaka u nas zaczyna dopiero się rodzić w Japonii istnieje już od wielu, wielu lat. Pierwszym maxi rollerem jaki zapocz?tkował to wyższe uczucie była Honda Helix Cn250. Skutery które jeżdż? po tamtejszych drogach s? głębokim rozwinięciem tego co pojawiło się w 1985.Mamy tam teraz cał? masę Majestek 250(ciekawie poprzerabianych optycznie), Siliverów, Forza (model bardzo tam popularny), Burgmanów (to oczywiste :) ) i wiele,wiele innych.

Oczywi?cie miło?ć o której tu piszę poł?czona jest ze zlotami... zobaczcie jak bawi? się Japończycy-miło?nicy maxi skuterów na swoich zlotach i czym tam ?migaj? :P :::

http://www.bigscooter.com/column/bsmt2003.html

Opublikowano

jaaaaaaa ale te sportowe wersje YP 250 to sa nieziemskie ...

osobiscie sam bym takiej nie chciał... ale popatrzec SUPER :)

ewentualnie takie malowanie bym mogł miec :):):P

pozdro'

Opublikowano

Niezle jest to ogolne zdjecie :P . Tylu maxi na jednym zlocie jeszcze nie widzialem... Swoja droga to trzeba sie postarac i w Leborku gonic Japonie :) . W tym roku, w gronie maxi, juz nie bedzie chyba juz tak skromnie :) .

• Administrator
Opublikowano
Niezle jest to ogolne zdjecie :P . Tylu maxi na jednym zlocie jeszcze nie widzialem... Swoja droga to trzeba sie postarac i w Leborku gonic Japonie :) . W tym roku, w gronie maxi, juz nie bedzie chyba juz tak skromnie :) .

Będzie napewno lepiej jak w 2003 roku ale s?dzę,że co do liczby to nawet nie zbliżymy się do nich.

Ja obstawiam może 10 maxi...choć nie powiem...Chciałbym się mylić.

Ps.Niezła jest ta Ypka zrobiona na T-maxa :)))Może powinni?my pomy?leć aby robić Burgmany 400 na "LOOK An650" hehehe

2003_26.JPG

ale wygl?d tej jest dużo ładniejszy moim zdaniem...

2003_18.JPG

• Administrator
Opublikowano

Ta dolna jak dla mnie jest bardziej "Rasowa", wł??ciciel wykazał się dobrym gustem i smakiem :P:)

• 3 lata później...
Opublikowano

Pozwoliłem sobie zebrać kilkana?cie zdjęć skuterów które wygl?daj? trochę inaczej niż te na naszych ulicach !guns:)

A przy okazji od?wieżyłem dawno zapomniany w?tek :D:)

Fotki dotycz? Burgmanów

Burgmany

Opublikowano

Ale Nam do nich ze zlotami blisko naliczyłem nieco ponad 120 pojazdów na zdjęciu placu... a na Burgmanii było wcale nie mniej !guns .

Ale fakt, że tuning stoi u nich na wysokim poziomie.

Opublikowano

Dla urozmaicenia kilka fotek Yamahy Mayesty.

Yamaha Mayesty